93/3 asker yolu bekleyenler

İyi geceler kizlarrr bn uyuyorumm size bol sohbetlerr:)yarn doktora gidicem 1saat daha gec kalkicamm ohh:)işede ogleden snra giderim:)hadi yarin gorusmek uzere.

Geçmiş olsun kübi haberdar et bizide :26:
İyi geceler bakalım

İyi geceler kizlarrr bn uyuyorumm size bol sohbetlerr:)yarn doktora gidicem 1saat daha gec kalkicamm ohh:)işede ogleden snra giderim:)hadi yarin gorusmek uzere.

ıyı geceler bebek doktora mı gıdıyorsun hayrdır bıseyın yoktur ıns :)
opuldun

valla saygında olcaktı ama ankarada asırı yogun oluyo kafasını kaldıramıyo olmadı
iş durumuna bağlı handeninde dediği gibi ama ne yönü iyi başka şeyden kaytarmak için yazmam gereken şeyler var der eğitimden ondan bundan yırtar yeri geldiğinde işte

valla canım yerine göre değişir. bazı yazıcılar çok rahat oluyor, bazıları da çok yoğun..
burada apple arkadaşımızın eşi de yazıcı. onun çok yoğunmuş..

oo öyle ise rahat olur canım bizimkinin yeri çok rahat hatta ben bugüne kadar böyle askerlik duymadım desem yeri aynı tvdekiler gibi olur ya dizilerde komutanlar komik koğuş eğlenceli falan anlattığına göre aynen öyle

ay bebeğim Ankara damı Umut gerçekten bilmiyorum yeri çok farklı bende hiç böyle beklemiyordum inan Ankara da kim var ise yoğun yorucu disiplinli diyor.iyi canım yoksa kazancı yada öyle her işe bakan biri olacaktı en azından oturup yazacak buda iyi :)

Sen hep bu saatlerde geliyosn ztn
Nasıl gidiyo ders çalışmaları

bebeğim ben dışarıda oluyorum yada ders çalışıyorum ondan böyle geç giriyorum ..
of sormaa Ece bugün ingilizcenin bütüne girdim çok kötü geçti ya ingilizceyi alttan alırsam bana gülerler ki alacam
sen nasılsın neler yapıyorsun?

Alttan al nolck ya gülende gülsün hem belki daha iyi notla gecersin
Ben kurstan kursa koşuyorm ingilizce ödevi yok yazılım projesi fln derken günler geciyo işte

yazıcılar falan daha raht ya aynen ıyı olmus hayırlısı olsun canımmm

Alttan al nolck ya gülende gülsün hem belki daha iyi notla gecersin
Ben kurstan kursa koşuyorm ingilizce ödevi yok yazılım projesi fln derken günler geciyo işte

off inşallah bebeğim Allah sesini duysun ya benim sınıf fazla inek not takıntısı var ondan
ingilizceye lanet okuyorum ya tek adımı söylemeyi biliyorum
o yorucu geçiyor yani bebeğim sen ne okuyordun ?

off inşallah bebeğim Allah sesini duysun ya benim sınıf fazla inek not takıntısı var ondan
ingilizceye lanet okuyorum ya tek adımı söylemeyi biliyorum
o yorucu geçiyor yani bebeğim sen ne okuyordun ?

İnek sınıflar cok gıcık oluyo ztn hep notları yukarı cekiyolar bizimde öyleydi
Ben matematik bölümü bitirdim şimdi yazılım alanı için kendimi işe hazırlıyorm diyelm

bugün 7 kişinin girdiği bir büt vardı.
soruları çok zordu 6 tanesi 10 dk içinde boş kağıt verip çıktılar,
1 kız kaldı, 60 dk da çıktı
ve BOŞ KAĞIT verdi,
resmen sinirimi zıplattı ya, madem boş verecektin 1 saat beni neden beklettin

Soruları sen falan mı hazırladın sandı acaba yaa, gıcıklık yapmış gibi bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…