- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #17.221
İyi geceler kizlarrr bn uyuyorumm size bol sohbetlerr:)yarn doktora gidicem 1saat daha gec kalkicamm ohh:)işede ogleden snra giderim:)hadi yarin gorusmek uzere.
İyi geceler kizlarrr bn uyuyorumm size bol sohbetlerr:)yarn doktora gidicem 1saat daha gec kalkicamm ohh:)işede ogleden snra giderim:)hadi yarin gorusmek uzere.
Aminn insallah.Aaa ndn oyleki.acemiligi nerde yapti peki?
ayyy gerçektenmi kuzum ya komutan yanında olacak ya hep sanki kötü gibi
kız az daha başka yere gönderiyorlarmış bunu çok zormuş işte 2 kişi kalmışlar yazıcı olarak bu 2sini önermiş işte komutanda benim biriciğimi seçmiş umarım iyidir canım bakalım görecez artık..
valla canım yerine göre değişir. bazı yazıcılar çok rahat oluyor, bazıları da çok yoğun..
burada apple arkadaşımızın eşi de yazıcı. onun çok yoğunmuş..
bilmiyorum ki canım. Isparta merkez de
valla saygında olcaktı ama ankarada asırı yogun oluyo kafasını kaldıramıyo olmadı
iş durumuna bağlı handeninde dediği gibi ama ne yönü iyi başka şeyden kaytarmak için yazmam gereken şeyler var der eğitimden ondan bundan yırtar yeri geldiğinde işte
Aaaa gülizarın eşiyle aynı yerde yapmışlar, apple diye bi arkadaş var onun eşi de orada yaptı. oradan doğuya gitti, senin de sanırım doğu di mi sweet? bu arada ben de hande.
Sen hep bu saatlerde geliyosn ztn
Nasıl gidiyo ders çalışmaları
bilmiyorum ki canım. Isparta merkez de
bebeğim ben dışarıda oluyorum yada ders çalışıyorum ondan böyle geç giriyorum ..
of sormaa Ece bugün ingilizcenin bütüne girdim çok kötü geçti ya ingilizceyi alttan alırsam bana gülerler ki alacam
sen nasılsın neler yapıyorsun?
ay bebeğim Ankara damı Umut gerçekten bilmiyorum yeri çok farklı bende hiç böyle beklemiyordum inan Ankara da kim var ise yoğun yorucu disiplinli diyor.iyi canım yoksa kazancı yada öyle her işe bakan biri olacaktı en azından oturup yazacak buda iyi :)
Alttan al nolck ya gülende gülsün hem belki daha iyi notla gecersin
Ben kurstan kursa koşuyorm ingilizce ödevi yok yazılım projesi fln derken günler geciyo işte
off inşallah bebeğim Allah sesini duysun ya benim sınıf fazla inek not takıntısı varondan
ingilizceye lanet okuyorum ya tek adımı söylemeyi biliyorum
o yorucu geçiyor yani bebeğim sen ne okuyordun ?
bugün 7 kişinin girdiği bir büt vardı.
soruları çok zordu 6 tanesi 10 dk içinde boş kağıt verip çıktılar,
1 kız kaldı, 60 dk da çıktı
ve BOŞ KAĞIT verdi,
resmen sinirimi zıplattı ya, madem boş verecektin 1 saat beni neden beklettin
yazıcılar falan daha raht ya aynen ıyı olmus hayırlısı olsun canımmm
Soruları sen falan mı hazırladın sandı acaba yaa, gıcıklık yapmış gibi bildiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?