93/3 asker yolu bekleyenler

İstanbulla kıyaslanmaz tabi ama bizim de arada var öyle olayımız. Küçükken beni de tutuyordu canım, o trafikle cebelleşe cebelleşe aştım o olayı, bir de lisem de uzaktı benim oraya da çift otobüsle gidiyodum lanet olsun

Canım bence dogru dusunmussun sevgilin olsaydı kalma durumu falan da belkı sorun olmazdı ama şuan yalnız basına gitme bence, ben olsam ben de senin gibi dusunur gitmezdim :44:

Benim evimle okul arası yürüyerek 30 dakika o zamanlar azıcık fazlam vardı yürüyerek ggidiyordum zayıflamak için bana aaaa nasıl gidiyorsun o kadar yolur diyorlardı bu söylediklerini duysalar şehir değiştiriyon zanneder bizim tanıdıklar

Aynen öyle canım devlete kapağı attıktan sonra şu devirde yemişim okulunu yani, okulu bitirdikten sonra da kpss diye koşuşturucaz sonuçta. Çok istiyorum ben de kpss gelsin, bölümü de açıktan okuyayım diye ama bakalım kısmet. Sen de hazırlan da gir ama , bu sene öylesine değil daha ciddiyiz sonuçta. Yaşlar da geçiyor artık

Söylemiştim sana benim asker Alaşehir'de acemideydi. Alaşehir'den İzmir'e 2,5 saatte geldim, otogardan eve 1,5 saatte. Düşün halimi

Canım bence dogru dusunmussun sevgilin olsaydı kalma durumu falan da belkı sorun olmazdı ama şuan yalnız basına gitme bence, ben olsam ben de senin gibi dusunur gitmezdim :44:

Emre acemilikteyken yeminden snra eve gelmisti onlarda kalmistm o yzdn birde dagitim izninde.cnku bn istanbulda oturuyorm daha rahat goruselim diye.ama smdi durum farkli emre yokken bn niye orda kalayimm.sozlu olsak tamam.ama oda yokken.yakısık almaz yani ne alaka olurum.hos olmaz.guzel bi seklde bnm gelmem uygun olmaz diye anlaticam annesine.

Haklısın canım 5 ay sonra 20yi doldurcam sınava gir atanasıya kadar 21 neyse psikolojim bozuldu

Kübi sanırım ben de olsam gitmezdim ya, sizin ilişkiniz ciddi tabi ama dediğin gibi söz nişan olmadan yakışık almaz gibi her ne kadar annesi davet etse de. Ailelerle şimdiden bu kadar içli dışlı olmak iyi değil bence, ben her ne kadar uygulayamayıp şimdi kendimi geri çekmeye çalışsam da

Söylemiştim sana benim asker Alaşehir'de acemideydi. Alaşehir'den İzmir'e 2,5 saatte geldim, otogardan eve 1,5 saatte. Düşün halimi

Bak işte benim memleketimde hız ne kadar iyi evlenince söyle bu tarafa yerleşin yabancılıkta çekmez acemilikten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…