- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.101
Ayy benim istanbuldaki arkadaşta öyleydi geçen sene işkencee gibi tahmin edebiliyorum.
Trafiği berbat ya bilmiyorum daha beterleride vardır belki ama benim yaşadığım yere göre kötüyada ben hep öyle haline denk geldim bilmiyorum. O yüzden yaşayamam bi de dediğim gibi beni yol tutuyor çekemem
inş yakınlara çıkar dua edin nolur
İns cnm.zaten acemilik nerde yapiyosa az cok kestrirsiniz nereye gondercegini.hepsinin gonderme yerleri bellidir.bz bilecikte yaptik.bilecik %90 doguya gonderiyo.ve oyle oldu.
Kizlarrr emrenin kuzeninin martta dugun ve kinasi var.kina izmitte.nikah izmitte.dugun istanbulda.emrenin annesi kinaya cagirdi.ama gdrsem izmitte onlarda kalma durumundayim.dugunede emre yokken benim ne isim var diye dusundum.ayni sekilde kina icinde.yani ortada soz nisan hcbisi yokken bnm izmitte onlarda kalma durumumda abest geldi.emrede istemiyosan gtme dedi.bnde gtmemeyi dusunuyorm ama bilemedim
İstanbulla kıyaslanmaz tabi ama bizim de arada var öyle olayımız. Küçükken beni de tutuyordu canım, o trafikle cebelleşe cebelleşe aştım o olayı, bir de lisem de uzaktı benim oraya da çift otobüsle gidiyodum lanet olsun
ankara nereye gönderiyo nerden öğrenicem
ben de gtmezdim sevgilim yanımda olsa gderdim ama bu durumda gtmezdm
ankara nereye gönderiyo nerden öğrenicem
Evet gerçekten rahatlıkta çok önemli aslında bende rahattım ama dediğim gibi uyukladımİnşallah hepimiz için hayırlısı olur ya daha erken başlamış oluruz babam kpssde atan üniversiteyi açıktanda okursun diyor hayırlısı artık
Dimii.bende oyle dusunuyormm yani ne alaka da gidiyim
Hic bilmiyorum ankarayi.askerler bilir az cok nereye gonderir.iceride hep knusurlar cnku.yani bzde oyle oluyodu
Benim evimle okul arası yürüyerek 30 dakika o zamanlar azıcık fazlam vardı yürüyerek ggidiyordum zayıflamak için bana aaaa nasıl gidiyorsun o kadar yolur diyorlardı bu söylediklerini duysalar şehir değiştiriyon zanneder bizim tanıdıklar
Canım bence dogru dusunmussun sevgilin olsaydı kalma durumu falan da belkı sorun olmazdı ama şuan yalnız basına gitme bence, ben olsam ben de senin gibi dusunur gitmezdim :44:
Aynen öyle canım devlete kapağı attıktan sonra şu devirde yemişim okulunu yani, okulu bitirdikten sonra da kpss diye koşuşturucaz sonuçta. Çok istiyorum ben de kpss gelsin, bölümü de açıktan okuyayım diye ama bakalım kısmet. Sen de hazırlan da gir ama , bu sene öylesine değil daha ciddiyiz sonuçta. Yaşlar da geçiyor artık
Kizlarrr emrenin kuzeninin martta dugun ve kinasi var.kina izmitte.nikah izmitte.dugun istanbulda.emrenin annesi kinaya cagirdi.ama gdrsem izmitte onlarda kalma durumundayim.dugunede emre yokken benim ne isim var diye dusundum.ayni sekilde kina icinde.yani ortada soz nisan hcbisi yokken bnm izmitte onlarda kalma durumumda abest geldi.emrede istemiyosan gtme dedi.bnde gtmemeyi dusunuyorm ama bilemedim
Benim ex acemiliği ankarada yaptı şuanda hakkaride ama batıya çıkanlarda varde arkadaşlarında, kıbrısta olabilir.
Aynen hayatım çok iyiyim . Net sorunu yüzünden öyle çok kızmasaydı daha da iyi olurdum tabi ama olsun
Sen nasılsın, izin günün mü bugün
Söylemiştim sana benim asker Alaşehir'de acemideydi. Alaşehir'den İzmir'e 2,5 saatte geldim, otogardan eve 1,5 saatte. Düşün halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?