93/3 asker yolu bekleyenler

Katılıyorum sana canım bence de sen uygun bır dılle annesıne soyle artık. Söz nişan falan da olsa insan sevgilisi yokken katılmak istemiyor öyle şeylere eğer öyle bir olay olsaydı mecburiyetten giderdin ama şimdi bence de gerek yok gitmene.

Aa bnde smdi hatirladim.emrenin arkadaslari ankarada yapmisti.ustaliklari birine kibrisa cikti.digeride marmarise

Her yere dağıtıyor burdan tanıştığım 2 kişiyle aynı yerdelerdi biri karsa çıktı biri istanbula bizimde hakkari işte.

Bence kına fln için izmite gitmek yerine en azından gönülleri olsun diye düğüne gidebilrsin yarım saat görünüp geri gelrsn en azından alınmamş olurlar :26:

Ya evet ciddiyiz aileler tanisiyo soz nisan muhabbetlerimizde var ama askerden gelince.her ne kdr 5yildir birlikte olsakta yani suan ortada bisi yokk.Annesi iyi niyetinden cagiriyo biliyorm.hatta annemide cagirdi yok artk ddm:))

6 ay sonra da ben, yaşlandık artık, ömür geçti okul okul diye

Amaaan yok, şu ağustos bi gelsin ne manisa ne ankara adını dahi duymak istemiyorum ikisinin de

Kız deme öyle ilerde güzel anılar olurlar bence. Çocuklarınıza anlatırsınız dersin senin askerlik anıların varsa benimde var ağustosun kaçında doğum günün? Askerin teskeresinden sonrasıysa hediye gibi gelir valla

Canım havası berbat okan orda cok hastalanmisti acemideyken ve oksurugu yeni geçti diyebilirim bir günde 4 mevsim yasiyosun diodu çoook sogukmus ayaz varmış hep yemekleride berbatmış devrecilikte cook varmış

kütahyaya 1 haftalığına gitmiştim kışın evet çooook soğuktu inş çıkmaz oraya devrecilik ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…