- 24 Aralık 2010
- 827
- 36
- 323
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.121
Emre acemilikteyken yeminden snra eve gelmisti onlarda kalmistm o yzdn birde dagitim izninde.cnku bn istanbulda oturuyorm daha rahat goruselim diye.ama smdi durum farkli emre yokken bn niye orda kalayimm.sozlu olsak tamam.ama oda yokken.yakısık almaz yani ne alaka olurum.hos olmaz.guzel bi seklde bnm gelmem uygun olmaz diye anlaticam annesine.
sevgilin askerde sen düğün düğün geziyon gibi bide hevesliymiş gibi bi izlenim olur bence boşver ağırdan sat kendini
Haklısın canım 5 ay sonra 20yi doldurcamsınava gir atanasıya kadar 21 neyse psikolojim bozuldu
Aa bnde smdi hatirladim.emrenin arkadaslari ankarada yapmisti.ustaliklari birine kibrisa cikti.digeride marmarise
Bak işte benim memleketimde hız ne kadar iyievlenince söyle bu tarafa yerleşin yabancılıkta çekmez acemilikten
Kizlarrr emrenin kuzeninin martta dugun ve kinasi var.kina izmitte.nikah izmitte.dugun istanbulda.emrenin annesi kinaya cagirdi.ama gdrsem izmitte onlarda kalma durumundayim.dugunede emre yokken benim ne isim var diye dusundum.ayni sekilde kina icinde.yani ortada soz nisan hcbisi yokken bnm izmitte onlarda kalma durumumda abest geldi.emrede istemiyosan gtme dedi.bnde gtmemeyi dusunuyorm ama bilemedim
Kübi sanırım ben de olsam gitmezdim ya, sizin ilişkiniz ciddi tabi ama dediğin gibi söz nişan olmadan yakışık almaz gibi her ne kadar annesi davet etse de. Ailelerle şimdiden bu kadar içli dışlı olmak iyi değil bence, ben her ne kadar uygulayamayıp şimdi kendimi geri çekmeye çalışsam da
6 ay sonra da ben, yaşlandık artık, ömür geçti okul okul diye
Amaaan yok, şu ağustos bi gelsin ne manisa ne ankara adını dahi duymak istemiyorum ikisinin de
hmm o kütahya falan diyodu
İyi akşamlar herkese canlar
Kütahya coookk berbat Allah korusun dusmezz ins
niya ya of inş:C
Canım havası berbat okan orda cok hastalanmisti acemideyken ve oksurugu yeni geçti diyebilirim bir günde 4 mevsim yasiyosun diodu çoook sogukmus ayaz varmış hep yemekleride berbatmış devrecilikte cook varmış
kütahyaya 1 haftalığına gitmiştim kışın evet çooook soğuktu inş çıkmaz oraya devrecilik ne
Yani üst devreleri alt devreleri cook eziyo
İyiii aksamlarrrrr kızlarrrrrrrrrr
Nasılsınııızzzz
Hoşgeldinnnnn Hazal plakalara yaklaşıyosn ya süperrrrrrrrrrrrrr
Ayy evet ecem plakalara az kaldıııı bi zahmet düşeyim artık ya sıkıldım bu 100lerden :/
Günaydın canım, niye konuşamıyordunuz siz hayırdır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?