93/3 asker yolu bekleyenler

bence de gitme canım emre yanında olsa neyse de :26:

walla ya bu yaşta atanmak çok güzel bence ablam 30 yaşında bu sene atandı daha Kars a bende lisanstan girmeyi düşünüyorum bu sene

Çok güzelde ayrıyetten çok zor artık kadrolar çok az mezunlar çok fazla gelecek kötü :26: içim karardı

Aynen soz nisan olsa gidicektim mecbur.soyliycem annesine emre yok benim gelmem uygun olmaz diye.israr edicek ama soylycemm olmaz diye.bi kere soyledi insallah falan ddm gecistirdim.bi daha ne zmn der blmiyorm:)

Bence kına fln için izmite gitmek yerine en azından gönülleri olsun diye düğüne gidebilrsin yarım saat görünüp geri gelrsn en azından alınmamş olurlar :26:

Dugune gidersem beni babasi gelip evden alir.dugun bitimindede ayni sekilde eve birakir.kafama gore kalkip gtme donme isim olcagini sanmiyorm

Hehe yok oyle bisi dusunmezlerde yani soz nisan yokken sevgili sifatiyla emre yokken gtmem uygun olmaz bna gore :)

Tabiki canım gitmemen senin için daha uygun. Emrede sana da bırakmış sende kayınvalidene güzel bi dille anlatırsın. Bide gitmiş olsanda emre yanında olmadığı için çok sıkılırsın.Rahatsız olursun.

Yok ya şuanlık haritadan silme niyetindeyim oraları ilerde ne olur bilemem, sonra canım sonra tezkeremiz 13 ağustos benim doğum günüm 17 ağustos. Gittiğinde doğum günümden bir gün önceydi bu sene gelişi hediyem olacak inşallah

Ay ne güzel en büyük mutluluk bu olsa gerek

20 senedir ilk defa bi doğum gnüm iyi geçecek ya, ben şansıma hep ağlayarak giriyorum ama bu sene oyle olmayacak inşallah

Tek olmadığıma sevindim benimde doğum günlerim hep ağlayarak geçer bir tek bu geçen doğum günümde çok mutlu oldum ilk defa doğum günüme gelmişti...

Sen nasılsın bu arada, nasıl hissediyorsun yani :26:

Dediğim gibi dün abimle dşarı çıktık çok güzel bir gece geçirdim herhalde böyle bir güzel gün en son 3 sene önce geçirmiştim yaşadığımı hissettim 3 senedir ben resmen gömülmemiş ölüymüşüm. Bazende ağlıyorum ama kızgınlığımdan ama bir şeyden eminim bir daha onu hayatımda istemiyorum.

Kararlılığın çok güzel, sonuçta herkes konuşsun dursun. Barşsan da kendine barışmasan da. İkisinin de sıkıntısını veya yararını görecek olan sensin. Ama kendini affetmekle devam etmelisin bence şu işe, kendine kızıyorsun ya ondan diyorum. Kızdığın bişeyi unutamazsın çünkü, yap bu iyiliği kendine. Maalesef ki tecrübeyle sabittir

Son düzenleme:

Evet.Annesi tekrar soylediginde uygun bir dille gelmemin uygun olmadigini soyliycem.kuzeniylede aram iyi ama bu kararimi normal karsilar diye dusunuyorum.emre geldiginde evine ziyarete gider telafisini yapariz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…