- 2 Ağustos 2013
- 38.454
- 129.705
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.141
artık olaylar bitti üzülme doğu diye tam zamanında askerlik yapıyolar
dur bakalım benımkıde seneye sevgililer gününe kalmasında
doğru ama yinede üzülüosun işte
Kizlarrr emrenin kuzeninin martta dugun ve kinasi var.kina izmitte.nikah izmitte.dugun istanbulda.emrenin annesi kinaya cagirdi.ama gdrsem izmitte onlarda kalma durumundayim.dugunede emre yokken benim ne isim var diye dusundum.ayni sekilde kina icinde.yani ortada soz nisan hcbisi yokken bnm izmitte onlarda kalma durumumda abest geldi.emrede istemiyosan gtme dedi.bnde gtmemeyi dusunuyorm ama bilemedim
Haklısın canım 5 ay sonra 20yi doldurcamsınava gir atanasıya kadar 21 neyse psikolojim bozuldu
walla ya bu yaşta atanmak çok güzel benceablam 30 yaşında bu sene atandı daha Kars a bende lisanstan girmeyi düşünüyorum bu sene
Katılıyorum sana canım bence de sen uygun bır dılle annesıne soyle artık. Söz nişan falan da olsa insan sevgilisi yokken katılmak istemiyor öyle şeylere eğer öyle bir olay olsaydı mecburiyetten giderdin ama şimdi bence de gerek yok gitmene.
Her yere dağıtıyor burdan tanıştığım 2 kişiyle aynı yerdelerdi biri karsa çıktı biri istanbula bizimde hakkari işte.
Bence kına fln için izmite gitmek yerine en azından gönülleri olsun diye düğüne gidebilrsin yarım saat görünüp geri gelrsn en azından alınmamş olurlar :26:
Hehe yok oyle bisi dusunmezlerde yani soz nisan yokken sevgili sifatiyla emre yokken gtmem uygun olmaz bna gore :)
Kız deme öyle ilerde güzel anılar olurlar bence. Çocuklarınıza anlatırsınız dersin senin askerlik anıların varsa benimde varağustosun kaçında doğum günün? Askerin teskeresinden sonrasıysa hediye gibi gelir valla
Yok ya şuanlık haritadan silme niyetindeyim oraları ilerde ne olur bilemem, sonra canım sonra tezkeremiz 13 ağustos benim doğum günüm 17 ağustos. Gittiğinde doğum günümden bir gün önceydi bu sene gelişi hediyem olacak inşallah
Ay ne güzel en büyük mutluluk bu olsa gerek
20 senedir ilk defa bi doğum gnüm iyi geçecek ya, ben şansıma hep ağlayarak giriyorum ama bu sene oyle olmayacak inşallah
Tek olmadığıma sevindimbenimde doğum günlerim hep ağlayarak geçer bir tek bu geçen doğum günümde çok mutlu oldum ilk defa doğum günüme gelmişti...
Sen nasılsın bu arada, nasıl hissediyorsun yani :26:
ah bende görsem bi o günleri 5 dk görmeye bile razıyım
Dediğim gibi dün abimle dşarı çıktık çok güzel bir gece geçirdim herhalde böyle bir güzel gün en son 3 sene önce geçirmiştim yaşadığımı hissettim 3 senedir ben resmen gömülmemiş ölüymüşüm. Bazende ağlıyorum ama kızgınlığımdan ama bir şeyden eminim bir daha onu hayatımda istemiyorum.
Tabiki canım gitmemen senin için daha uygun. Emrede sana da bırakmış sende kayınvalidene güzel bi dille anlatırsın. Bide gitmiş olsanda emre yanında olmadığı için çok sıkılırsın.Rahatsız olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?