93/3 asker yolu bekleyenler

Geçen sene ramazan ayında teravih namazına gidiyorduk annemle 14 senelik arkadaşımda geliyor o günde karnım çok ağrıyor namaz kılamadım camiye girmedim annemi bekledim dışarda yanımdada arkadaşım(o arkadaşımdan nefret ederdi) aradım gelsene görüşelim diye ramazanda oruç tutttuğum için çıkamıyordum dayanamıyorum diye. Hakaretler ederek telefonu kapadı sabah mesaj atmış ayrıldığımıza dair. Geçenlerde arkadaşım geldi onla buluştum çarşıdayım dedim gittikten sonra anlamı kalmıyor bana niye haber vermiyorsun diye atarlandı bu seferde haber verdim gidicem diye cevabı 'hayır lan' oldu sonuçta bitti aslında kölesi olmamı istiyordu binevi başarmıştı ama kaçırdığı yerlerde ceza olarak ayrılmayı seçiyordu. Acemideyken 2 arkadaşıyla gidip gitmemi tartıştıktan sonra şehirdışına gittim çünkü ona haber verme gibi bi şeyim yoktu bende arkadaşlarına danıştım gene ben suçlu oldum kendisi izine geldi teskereyi aldıktan sonra 3-5 gün durup sonra istanbula gidicem dedi benim hiç bir şekilde fikrimi sormadan 1 ay sonra gidersin özlem gidermiş olurum dedim 'hayır gidicem' dedi ben bir yere giderken 2 yere danışıp gidiyorum üzülmesin diye kendisi gidicem diye çıkıyor olaydan. Gitmeden önce sabah arıyorum işte akşam arıyorum arkadaşlarının yanında gece arıyorum ya dişi ağrıyor yada uykusu gelmiş oluyor bende mal gibi bütün gün eve dönmesini bekliyorum ben aramazsam aramaz ve halen o çıkma dediğinde ben çıkmıyordum ya benim gözüm bu kadarr mı körmüş resmen oyuncak olmuşum. Bunlar ufak olaylar hepsi aklıma geldikçe sinir oluyorum unutabileceğimi zannetmiyorum unutmayada niyetim yok o zaman kendimin yanında onuda affetmiş olurum. Bir müsibet bin nasihattan daha iyimiş derler ya öylee oldu bu bana ders olsun. Neyse kafanıda şişirdim susayım ben artık ya

Son düzenleme:

İçini dökmşsn resmen ama bi ilişkide hep genelde kızlar kendinden ödün veren taraf oluyo snrada erkekler bunu kullanıyo bnce başta sınırlarınızı bilmeniz lazımdı bn böyleyim bni böyle sevmen lazm demeliydin :26: İş işten gecmş artk ama en azından kendine ders çıkarmşsndır.Yaşadıgın hiç bşyden pişmanlık duyma bunların hepsi bi tecrübe iyi yada kötü ama öğretici oluyo snrası için daha emin adımlar atıyosn.İlişkiniz devam eder mi biter mi nolur bilmiyorm ama eger devam edersede sevgili degilken sen nasılsan seni öyle kabul etsin yada hiç boşuna çabalamayın cünkü şimdi deglse daha snra ayrılırsnz

Yok canım olur mu öyle şey , ben hiç sıkılmadan okuyorum seni. Diyecek de çok bişey bulamıyorum aslında biliyor musun, sen o kadar farkındasın ki artık her şeyin. Tek hatan şuanda zamanda farkına varamamış olmak ama demek ki böyle olması gerekiyormuş. Bunları yaşaman görmen gerekiyormuş. Gerçekten çocuğu da fena halde garipsemeye başladım artık, konuşmaları tavırları ne bileyim çok saçma değil mi ? Hani bu lafları ediyorsan ya da ne bileyim böyle davranıyorsan sevmiyorsun demektir ee peki sevmediğin biriyle niye duruyorsun. bunca şeyin cevabı bence 3,5 sne ya da alışkanlık olamaz. Ciddi psikolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum çok değişik bir tip çünkü.

Ben zaten farkındayım çok fazla ödün verdiğimin kızgınlığımın sebebide bu zaten hep bi şeylerden fedakarlık eden taraf bendim 16 yaşındaydım o zamanlar adam akıllı sevgilim olmamış en fazla 1-2 günlük ilkim diyebilirim hiç bir şeyin farkında değilim bu hale gelmemizin en büyük suçlusu benim aslında ona bu hakları ben verdim ellerine. Tekrar barışacağımızı hiç ama hiç zannetmiyorum çünkü o benim bu halim kabul etmez benimde eskiye dönme niyetim yok. Kötü olmadan bitirelim dicemde en son yerindeyiz galiba daha ilerisi olamaz.

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 10. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 66 ->>> YOZGAT'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 76 ->>> IĞDIR'A SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... yuppisi ... 85

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 105

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 159

... sweet71 ... 164

... apple2 ... 165

... KUBB88 ... 165

... zeytinagaci ... 168

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 184

... KorEc ... 185

... blss ... 185

... mystery123 ... 186

... yunay ... 186

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 259

... tuqbaCadi ... 266

... AskerYariyim ... 269

... dilanumut ... 270

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 310

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 358

... kobayfare ... 358

... wishw ... 360

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

Ya o yaşlarde insanın gözü kör oluyo kıskansa hoşuna gidiyo fln ama ne diyosa yapıyosun oda öyle alışıyo nasıl olsa yapıyo diye.Yapmamaya başlayıncada sorun cıkıyo işte ama kimsenin kimseyi bu kadar kısıtlamaya hakkı olamaz.Ailen sana bu kadar karışmıyodur ki o daha sevgilin eşin bile degl.Bencede iyi olmuş tmm asker fln ama aramamş sormamş bile üzüldügünü düşünmüyorm yani.Bırak sen yoluna devam et senn bi sucun yok sadce sevdin hepsi bu.Önemli olan bidaha böyle taviz vermemk

Butun olanlari anlattigindan beri okuyorum.cocukluk doneminde olmus birseh ve sonrasindada devam etmis.bunlarin farkinda olman ve kesin bi sekilde bitirrmis olman cok iyi.sen kendinede kizma.herkesin hayatinda byle pismanliklari kizginliklari olabiliyor.geriye donup baktigimizda hangimiz ne kdr aptalmisim veya bn napmisim ya demedikki.bunlari yasadkn ve bittin.hala gozun kor olmaya devam edebilirdii.daha fazlasi olabilirdi.sen farkina varmissin ve bitirmissin.ve geri donmeye hic niyetin yok.o askerde ve istesende onu gorme sansinda yok.o gelene kdr sn coktan bu sayfayi kapatmis olacaksin.bu kararin cok mantikli ve yerinde bi karar

Bir şey bulamaman çok normal çünkü söylenicek hiç bir şey yok bunun için tek söylenmesi gereken şey 'benim kör olmam' başka olamaz. Farkında olduğum için çok kızgınım zaten bir insan 3.5 sene nasıl göremez? Yaşadım,gördüm,öğrendim hayatımın dersi oldu kaybettiğim şeyleri sayamayacağım o kadar çoklar ki...
1-2 anlatımda psikolojisi bozuk olduğunu anladın 3.5 sene yada alışkanlık mı demişsin ya onunda cevabını vereyim belki seviyordu ama ona bağlı olmam hoşuna gidiyordu yeni biriyle olsa hepsini baştan başlayacak o bunun için çok zordu hazır burda kurulmuş modeli varken ben öyle düşünüyorum en azından. Arkadaşlarm hep söyler biz bunu anlayamıyoruz napmaya çalştğını senin anlayamaman çok doğal

Evet ailem bana karışmıyor o kadar. Dediğin gibi o da aramadı sormadı herkes kendi hayatına bakar bundan sonra yapabilecek tek şey bu.

Şuanda çok yeni olduğu için çok kızgınım herhalde İnşallah zamanla atlatıcam bunuda sürekli burdada dile getirmek istemiyorum ama insan birilerine anlatıp rahatlamak istiyor O gelesiye kadar allah nasip ederse okulumla meşgul olucam tek hedefim bu allahım bir daha böyleleriyle karşılaştırmasın.

Günaydın herkeseeeee
Haftaya güzel başladım öyle bi sebebi yok ama güzel işte Umarım haftanın tamamı güzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…