93/3 asker yolu bekleyenler

Anlat tabikii.hepimiz burda birseyler anlatiyoruz derdimizi mutlulugumuzu..senin icin hayirlisi olsun cnm.erken veya gec bnu konusmanin bi yarari yk ama en azndn artk gozun acilmis gercekleri gormussun.yasin icnde gec bi durum yokk hayatina kaldign yerden yeni bi sayfa acabilirsn :)

Huhuu ezgi hanimmm:)nasil gectiii

superdii tabikiide çift olması ayrı bi güzeldi

of ya ama çiftlerdede alışıyo insan 2 gün berabersin sonra bi anda ayrılıyorsun falan saygında geçmiyo geçmicek moduna bağladı kendini biraz ama atlatıyor o da işte bütün baktığından sürekli 70küsür var falan diyo allahtan bölük çavuşuyken günler hızlı geçiyo yoğun olduğundan anlamyo bile hafta içi kendiside nöbetlerde olsaydı daha bi ağır işlicekti zaman kafayı yerdi herhalde :26::26:

ohhh hadi indiriyoruz şafaklarııı 15 gün sonra 4 ay yazacak şaka gibii hayal gibii

Yokuştan iniyoruz artk yavaş yavaş aynen hala bnm ayrıldıgımız gün gözümün önünde yada ilk acemilik dönemi fln
Ama geciyo yani Kursum bitiyo burdan anlıyorm bnde gectigini

Ezgiiiiii hoşgeldin mehtap güzeli
Okudum yukarda cok güzel gecmş her zamanki gibi
Ya gecmicek diye şartlandırmasn gecicek bak plakalara geldin 5 gün bile saydın plaka yani

haha super evet amaaa zor gecıyo ıste bebegımm cok tesekkur ederım aynen ya güzeldi güzel genede bi 4 5 kere daha gidip gelcem sonra btti işte

ohhh ne güzelll. Yine gidiyosun ediyosun görüyo seni bunada şükür. hiç gidemeğini düşünn o zaman demek daha kötü geçicekti zaman.. yine arada gtmen büyük şans ve moral size..ben gidebilsem ayda bir vallahi daha iyi olur bize:)

Yokuştan iniyoruz artk yavaş yavaş aynen hala bnm ayrıldıgımız gün gözümün önünde yada ilk acemilik dönemi fln
Ama geciyo yani Kursum bitiyo burdan anlıyorm bnde gectigini

hehe bende maaş aldıkça 1 ayı daha bitirmişiiz diyorum:) bu ayın bitmesine 18 gün kaldı aman hızlımı geçti demiycem çnkü sonra geçmiyor:))

hehe bende maaş aldıkça 1 ayı daha bitirmişiiz diyorum:) bu ayın bitmesine 18 gün kaldı aman hızlımı geçti demiycem çnkü sonra geçmiyor:))

Bende işe başladıgımda senn gibi yaparm maaşı aldıgımda oh be 1 ay gecti derm sanırm

aynen öyle oluyoo:) maaşa gün sayarken ay da bitmiş yeni bir ay başlamış oluyo:) maaşı almadan ztn yapılcaklar listesi hemen de hazırlanmış oluyo

Ztn bnm şu mart nisan ayı nasıl gecicek anlamicam gibi görünüyo Şimdiye kadar hiç çalışmadıgım için işe başlayınca canım cıkmş vaziyette kendimi eve atarm sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…