93/3 asker yolu bekleyenler

Ehh işte iyi diyelim iyi olsun kuzum..alışmaya çalışıorum sanki nişanlım gideli aylar olmuş gbi ama zaman geçmiyo sen nasılsın tatlım?

ALışacaksın canım emin ol su zamanlarda zaman sana hıc gecmez ama bı ustaya gıtsın bak gör zamanın nasıl gectgnı anlamıcan ohh diceksın derınden .. ben bıle sankı dun yolladım ama 96 günü gerıde bıraktık .. allah kolaylıgını bır sekıl verıyor yeterkı onlar ıyı olsun tatlım ..

Haklısın canım

aynen öyle yetmiyor ama en azından gördün ya yeter o ay süper yaa git git ne güzel

inşallah canım benim inşallah dediğin gibi olur...tabiki başta onlar iyi olsunlar...Ama şimdi off diorumm offff..

inşallah canım benim inşallah dediğin gibi olur...tabiki başta onlar iyi olsunlar...Ama şimdi off diorumm offff..

Sadece Sabırrr Canmm Zaman Gecıyoo Sen Skma tatLı canını bak bızımde daha yenıı .. bı kere yuzunu gördugum yok . sesını duymakla yetınıyom her gun emın ol geldıgı zaman bunları konusur gulersınz :) su gıbı akıp gecsınn zamannn hepımızz ıcınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…