- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.201
Ehh işte iyi diyelim iyi olsun kuzum..alışmaya çalışıorum sanki nişanlım gideli aylar olmuş gbi ama zaman geçmiyo sen nasılsın tatlım?
Anlat tabikii.hepimiz burda birseyler anlatiyoruz derdimizi mutlulugumuzu..senin icin hayirlisi olsun cnm.erken veya gec bnu konusmanin bi yarari yk ama en azndn artk gozun acilmis gercekleri gormussun.yasin icnde gec bi durum yokk hayatina kaldign yerden yeni bi sayfa acabilirsn :)
Ztn bnm şu mart nisan ayı nasıl gecicek anlamicam gibi görünüyoŞimdiye kadar hiç çalışmadıgım için işe başlayınca canım cıkmş vaziyette kendimi eve atarm sanırm
Çok güzelde ayrıyetten çok zor artık kadrolar çok az mezunlar çok fazla gelecek kötü :26: içim karardı
az kalmış üzülme demek bir şey ifade etmiyor zaten allah yardımcın olsun
hehe bebek askerıyeye gırmedım ama gırersem selam yollucam senden diger seferde
ilk günler alışma evresi falan derken şafak sana biraz hızlı akıp geçebilir:)
Gunaydinnnnnn mehtappp 4
ezgiii hoşgeldinnasıl geçti bakalım
superdı tatlım asırı coook ozlemısım yetmıyor ınsana hıcbısey geldıklerı kadar olamaz ama napalım..
sımdıde kuzenı tutturdu hafta sonu gıdelım bende gıtmek ıstıyorum dıye saygının ama bakalım dedım barı dıger hafta olsun
aynen öyle yetmiyor ama en azından gördün ya yeter oay süper yaa git git ne güzel
ALışacaksın canım emin ol su zamanlarda zaman sana hıc gecmez ama bı ustaya gıtsın bak gör zamanın nasıl gectgnı anlamıcan ohh diceksın derınden .. ben bıle sankı dun yolladım ama 96 günü gerıde bıraktık .. allah kolaylıgını bır sekıl verıyor yeterkı onlar ıyı olsun tatlım ..
inşallah canım benim inşallah dediğin gibi olur...tabiki başta onlar iyi olsunlar...Ama şimdi off diorumm offff..
merhaba kızlar ben yeni katıldım sayfaya ama bu sayfayı 6 aydır takip ediyorum bi çoğunuzu tanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?