93/3 asker yolu bekleyenler

şimdi beni bi aydınlatırsanız sevinirim,12 ağustos sülüs tarihimiz terhis de 5 ağustosmuş öyle çıkıyor tüm şafak hesaplama programlarında.bu durumda 174 mü oluyor şafağm :) valla 6 ay geçti hiç tam bilemedim bi hesaplayıverin kızlar

Bende Ece memnun oldm
Bizim devredensin yani dogru 6 ay olunca öyle oluyo aklım gitti :44:
Nasıl peki rahatlık açısından :26:

bende memnun oldum canım.
rahatımız yerinde çok şükür telefon sıkıntımız hiç olmadı ne acemide ne ustada sadece dün telefonumuz çalındı ona biraz üzüldük yedek olanı kullanıyor şimdi :)

Sanırım 170 küsür bşy olması lazm büyük ihtimal dogrudur

Hadi ya gecmş olsun :26: Ama neyseki yedeginiz varmş

ankaraya gitme olayımızda şöyle oldu bugün :

kuzeni yazdı saygının arabayla ankaraya gidelim dedi saygına ben gelcem demiştim falan dedi
dedim tamam ama ben yeni geldim bu hafta değil haftaya gidelim
tamam sen nasıl istersen o zaman bize haber verirsin dedi kız arkadaşıda gelcek kuzeninin
neyse saygına söyledim saygında hık mık yapyodu böyle dedim istemiyosan gelmeyelim yok ya gelin ama senle tek olmak var bi de kalabalık olmak falan dedi iyice asosyale bagladık yanı ohohohoh

bakalım ama ben haftaya gidersekte sonra ki hafta bi daha falan gidemem yani zaten .. 50 sefer annemde artık der ani gelme eve sen artık her hafta sonu 2 3 gün ankaradasın git yaşa orda diye

Saygında seni özlüyodur napsın bi yandan haklı ama onlarda sürekli dibinizde olck degiller ya halinizden anlarlar hrhlde

Saygında seni özlüyodur napsın bi yandan haklı ama onlarda sürekli dibinizde olck degiller ya halinizden anlarlar hrhlde

ya saygını kuzenıde olsa zaten cıkartma işlemi yani 5 te girmek zorunda saygın içeriye onlarda ailede olsa kalma yok eş vs durumlarında kalınıyo ya 1.derece olayı öyle bi sistem yok yani ondan zaten sabah 8de çıkçak mesela akşam 5te içeriye giricek saygın zaten
e gezme tozmayla geçicek bende kafası dağılır iyi gelir diyorum arabayla olcaz yani sonuçta atlar basar gideriz istediğimiz heryere :26:
bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…