93/3 asker yolu bekleyenler

Evet.Annesi tekrar soylediginde uygun bir dille gelmemin uygun olmadigini soyliycem.kuzeniylede aram iyi ama bu kararimi normal karsilar diye dusunuyorum.emre geldiginde evine ziyarete gider telafisini yapariz:)

Kesinlikle tatlım en güzelini düşünüyorsun kesinlikle onlarda bu durumu anlarlar.

Hahaha her hafta git den ezgi senide askere alsinlar

Selam şafak güzeli nasılsın bakem evet özet bekliyorum tatlım şimdi kısa uzun farketmez nasıl geçti hafta sonun.

hehe süperdi tek kelimeyle valla gerçekten

çok özlemişim bi de üzülüyordum gene şimdi o 1 aydır cezalıydı falan ya hani benle olcak işlerini halledemicek benle ilgilnmekten diye 2 gün çıkmasının o avantajı oldu 1.günümüzün tamamını birbirmze adadık 2.gün de işleri hallettik falan hem iyi bi moral oldu saygınada ihtiyacı vardı bayadır bunaldı biliyorsun ki bebeğim çıkmıyordu dışarıya ankarada oldukça sıcaktı çok sevdim havasını bi ara bi yağmur yağdı ama

saygın askeriyeden eski kullanılmş el bombası çıkarttı ay nerye girsem ötcek diye emanet verdik bi yere falan tam kacakcılar gibi otogara girerkende xray öttü baya ama çok acele davranıp çıktım hemen ondan yakalanmadım getirdim eve hapse giricem bu çocuk yüzünden hahahah şimdi haftayada kuzeni ve kız arkadaşyla onun arabayla gitmeyi dşünüyoruz bakalım

sen nasılsın nasl geçiyor günlerin hayatımmmm

Sen o kadar kısa zamanda o kadar özledin bide beni düşün be ezgicim 5 ay oldu
Sizin adınıza gerçekten çok sevindim anlattıklarınla gerçekten güzel bir hafta sonu geçirdiğiniz anlaşılıyor. Dediğin gibi saygına da ayrı bir moral olmuştur. Maşallah size tatlım bu mutluluğu bir ömür boyu sürsün inşallah. YEdiniz be ya askerliği.

Bende aynı tatlım evdeyim işte bugün annemle temizlik yaptık . Anneciğimin Günü varmış bu ayda :)

Dogu yareni arkadaslarimmm!Smdi emreyle konustum.4kritik bolge tunceli hakkari sirnak bitlis icn 25gun erken terhis muhabbeti iyice yayilmis.bekleniyomus boyle birsey

Son düzenleme:

inş sizide görcem bu şafaklardaaaaaaaaaaaa
valla hayatım sizde ki sabır bende yokmuş cidden yani ben o kadar gerçe elimde mkan olmasa dayanmak zorunda olurdumda kendime eziyet etmek istemediğimden bende giidp geliyorum oo desene mis gibi yiyeckler var gün olcaksa hehe

Dogu yareni arkadaslarimmm!Smdi emreyle konustum.4kritik bolge tunceli hakkari sirnak bitlis icn 25gun erken terhis muhabbeti iyice yayilmis.bekleniyomus boyle birsey

Süper bi haber bu ki bnce hak ediyolar hadi bakalm kesinleşr inş

Şafak ay gibi parlıyor maşallah tatlım.

Darısı senin başına Hazalcım
Bende iyi olmaya çalışıyorm şafak attırmaca işte
Barıştınız mı sen onu söyle :44:

Aynen devam hepimiiiiz noldu bebeğim sorun mu var iyi olmaya çalışıyosun da iyi değilsiiinn :44:
Hee konuşuyoruz kızz trip yaptım biraz ama barıştık yine de

İnşallah canım. aynen mecbura kalınca dayanmak zorundasın tatlım.Daha menüye geçmedik allah bilir mutfakta beni neler bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…