- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.261
Süper bi haber bu ki bnce hak ediyolar hadi bakalm kesinleşr inş
adım miray,,askercim siirtte,,93/3 üz :)
[
Aynen devam hepimiiiiznoldu bebeğim sorun mu var iyi olmaya çalışıyosun da iyi değilsiiinn :44:
Hee konuşuyoruz kızz trip yaptım biraz ama barıştık yine de
İnşallah canım. aynen mecbura kalınca dayanmak zorundasın tatlım.Daha menüye geçmedik allah bilir mutfakta beni neler bekliyor :)
Dogu yareni arkadaslarimmm!Smdi emreyle konustum.4kritik bolge tunceli hakkari sirnak bitlis icn 25gun erken terhis muhabbeti iyice yayilmis.bekleniyomus boyle birsey
ya ya ya ya
bende ıstıyorum ya benım annemde hıc mı hıc anlamaz oyle seylerden hep ozendım ama hıc oyle bı ev olmadı arada anneannemde olunca bı gıdıyorum ıste bendeyemeklerı yemek ıcın boyle
Ya hic umitlenmiyorumm umut baglamiyorm ama insallah olur.
Tatlım hatlar karıştı :) Ben Nurçin
İş güç meseleleri işte stresliyim gerginim onun dışında pek bi sorunumuz yok tabi Koray bey kavga etmş cocugu dövmüş dizi şişmiş olaysız zamanımız yok alıştm artk
Ayy çok pardonUzun zaman gelmeyin işte böyle oluyo
Sıkma canını tatlım ya herşey yoluna gircek
Amaniiin bu Koray da ne fena hiç rahat durmuyo ya geçmiş olsun canım ya dikkat etsin biraz :18:
Sıkma canını tatlım ya herşey yoluna gircek
Amaniiin bu Koray da ne fena hiç rahat durmuyo ya geçmiş olsun canım ya dikkat etsin biraz :18:
ayıpsın tatlım buyur gel ben sana elcazlarımla yapar yediririm :) Şimdi allah için mutfakla aram iyyidir ama yanımda kimse olmazsa. Mutfağımla beni başbaşa bıraksınlar yeter. Ama evlenince kocacımla bıraksınlar yeter :)
Ya Koray tamamen haklı ama kendine hakim olamamş işte
Cocugu kac kere uyarmş yapma diye sonunda olacagı buydu yani ama bugün gitmş beyefendi gibi özür dilemiş kıyamam ya kuzu gibi
ama tabi olan olmş dizi şişimş sonucta
hehe oo supermıs ay banada mutfagı bırakmayın dırek mumkunse hıc beceremem
Olan ona olmuş her koşulda yani neyse accık hakim olsun sinirlerine
Yoksa nasıl geçecek böyle:18:
Bilmiyorm ki bnde endişeleniyorm ama müdahale edemiyorm işte ama burda böyle işliyo susarsan ezerler diyo oda :26:
:):) Başa gelince yaparsın saygınla evlenin hele bi.
İş güç meseleleri işte stresliyim gerginim onun dışında pek bi sorunumuz yok tabi Koray bey kavga etmş cocugu dövmüş dizi şişmiş olaysız zamanımız yok alıştm artk
ohhhh super hadı bakalım ınss bebegım olur sıze oyle bısey yaa
25 gün az uz bşy degl 1 ay nerdeyse ya harika yani kesinleşmeden ümitlenme tabikide ama olursada deymeyin keyfinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?