93/3 asker yolu bekleyenler

[
Aynen devam hepimiiiiz noldu bebeğim sorun mu var iyi olmaya çalışıyosun da iyi değilsiiinn :44:
Hee konuşuyoruz kızz trip yaptım biraz ama barıştık yine de

İş güç meseleleri işte stresliyim gerginim onun dışında pek bi sorunumuz yok tabi Koray bey kavga etmş cocugu dövmüş dizi şişmiş olaysız zamanımız yok alıştm artk

İnşallah canım. aynen mecbura kalınca dayanmak zorundasın tatlım.Daha menüye geçmedik allah bilir mutfakta beni neler bekliyor :)

ya ya ya ya
bende ıstıyorum ya benım annemde hıc mı hıc anlamaz oyle seylerden hep ozendım ama hıc oyle bı ev olmadı arada anneannemde olunca bı gıdıyorum ıste bende yemeklerı yemek ıcın boyle

ya ya ya ya
bende ıstıyorum ya benım annemde hıc mı hıc anlamaz oyle seylerden hep ozendım ama hıc oyle bı ev olmadı arada anneannemde olunca bı gıdıyorum ıste bende yemeklerı yemek ıcın boyle

ayıpsın tatlım buyur gel ben sana elcazlarımla yapar yediririm :) Şimdi allah için mutfakla aram iyyidir ama yanımda kimse olmazsa. Mutfağımla beni başbaşa bıraksınlar yeter. Ama evlenince kocacımla bıraksınlar yeter :)

Tatlım hatlar karıştı :) Ben Nurçin

Ayy çok pardon Uzun zaman gelmeyin işte böyle oluyo

İş güç meseleleri işte stresliyim gerginim onun dışında pek bi sorunumuz yok tabi Koray bey kavga etmş cocugu dövmüş dizi şişmiş olaysız zamanımız yok alıştm artk

Sıkma canını tatlım ya herşey yoluna gircek
Amaniiin bu Koray da ne fena hiç rahat durmuyo ya geçmiş olsun canım ya dikkat etsin biraz
:18:

Ayy çok pardon Uzun zaman gelmeyin işte böyle oluyo

Amaniiin bu Koray da ne fena hiç rahat durmuyo ya geçmiş olsun canım ya dikkat etsin biraz

Önemli değil tatlım. Şafağın verdiği heyecan olsa gerek. Napıyon nerelerdesin sen bakem :)

Ya Koray tamamen haklı ama kendine hakim olamamş işte
Cocugu kac kere uyarmş yapma diye sonunda olacagı buydu yani ama bugün gitmş beyefendi gibi özür dilemiş kıyamam ya kuzu gibi
ama tabi olan olmş dizi şişimş sonucta

hehe oo supermıs ay banada mutfagı bırakmayın dırek mumkunse hıc beceremem

Olan ona olmuş her koşulda yani neyse accık hakim olsun sinirlerine

Yoksa nasıl geçecek böyle:18:

Olan ona olmuş her koşulda yani neyse accık hakim olsun sinirlerine

Yoksa nasıl geçecek böyle:18:

Bilmiyorm ki bnde endişeleniyorm ama müdahale edemiyorm işte ama burda böyle işliyo susarsan ezerler diyo oda :26:

25 gün az uz bşy degl 1 ay nerdeyse ya harika yani kesinleşmeden ümitlenme tabikide ama olursada deymeyin keyfinize

Yaaa olursa temmuz basinda burda demek.o 25gun ne degerli ne kiymetlii.izinde kullanmadik.ee askerlikte dustu.valla ck guzel hatta super olur.sans bzden yana oldu askerlik kisaldi.bide bu olurmu blmiyorum.emre haberdar ediyo iste byle durumlardan.onlar daha cabuk duyuyo haberleri oluyo.insallah olr.
Hic umidim yokk.olursa surpriz olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…