93/3 asker yolu bekleyenler

Aaa kavgami etti?ndn noldu

Gece Koray kafasına yorganı çekip müzik fln dinliyo yada bna msj atıyo.Bi taneside şaka maksatlı kendi devresinden yorganı acıyomş.Korayda bunu uyarmş cokca.Ama cocuk anlamıyomş yine acıyomş.Korayda dün tekme atmş cocugun suratına gelmş oda korayın üstüne gelmş ayırmşlar fln karanlıkta.Korayın dizi şişmş bugün revire gitmş iğne yapmşlar iki tane :26: Böyle bi durum işte sorunsuz günümüz yok

Son düzenleme:

Aa cok gecmis olsun.Neyseki cok uzayip buyumemis olay.yani cocukmu nasl bi sakadir o.tamam bi kere yap.ama daha uzatma yani.kendince saka yapmis almis dersini ama.iyi yapmis valla koray.

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 11. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 65 ->>> VAN'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 75 ->>> ARDAHAN'A SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... yuppisi ... 84

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 104

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 158

... sweet71 ... 163

... apple2 ... 164

... KUBB88 ... 164

... zeytinagaci ... 167

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

... Kanaryam35 ... 183 (Çağlaaaaaaaaaaaaa yarıladın tatlımmmmmmmm daha ne olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa gözlerim kamaşıyo resmen huuu huuuu )

... KorEc ... 184

... blss ... 184

... mystery123 ... 185

... yunay ... 185

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... hilal1108 ... 258

... tuqbaCadi ... 265

... AskerYariyim ... 268

... dilanumut ... 269

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... prety54 ... 309

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 357

... kobayfare ... 357

... wishw ... 359

KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer

evet hayatım ama genede kendını sen heveslendırmede bısey olursa dıye yanı :/
suprız olsun olursada hehe ama ınş olurrr

Yokk cnm hic umudum falan yok yani.Snra oturup aglarim olmadi ndn erken terhis cikmadi diye hehe:))olrsa harika olur miss olur:))olmazsada ztn yapck bisi yk planda oyle bi beklentimiz ykk

Aa cok gecmis olsun.Neyseki cok uzayip buyumemis olay.yani cocukmu nasl bi sakadir o.tamam bi kere yap.ama daha uzatma yani.kendince saka yapmis almis dersini ama.iyi yapmis valla koray.

Özür dilemş bugünde olay uzamasın diye yapıcagını yapıyo snra özür diliyo korayda az degl yani

Yokk cnm hic umudum falan yok yani.Snra oturup aglarim olmadi ndn erken terhis cikmadi diye hehe:))olrsa harika olur miss olur:))olmazsada ztn yapck bisi yk planda oyle bi beklentimiz ykk

aynen oyle ya hıc kendını sey yapma bu arada allah de otesını bırak guzel mıı bı de bende mevlanayla ılgılıymıs o cok hsuma gıttı okuyorum suanda babıl-ı esrar ahmet umıtın cok cok sevdım tavsıye mod : on hehe

Hemen listeme ekliyorm tavsiyeni o zmn :)bn begendimm ck guzel kitap akıcı birsekilde okunuyo.bu btsn Allah yeter' var ona basliycam.Ustam ve ben basladim ve oyle biraktimm:)elimdeki kitaplar btnce baslycam ona tekrar:))

Hemen listeme ekliyorm tavsiyeni o zmn :)bn begendimm ck guzel kitap akıcı birsekilde okunuyo.bu btsn Allah yeter' var ona basliycam.Ustam ve ben basladim ve oyle biraktimm:)elimdeki kitaplar btnce baslycam ona tekrar:))

bende daha ahmet umıt aldım bır tonn :) tum yazdıklarını okumayı dusunuyorum cok hoslar

ay evet ya onları bende cok merak edıyorum ama gercektende okucm bende

bende daha ahmet umıt aldım bır tonn :) tum yazdıklarını okumayı dusunuyorum cok hoslar

ay evet ya onları bende cok merak edıyorum ama gercektende okucm bende

Ahmet umit'in kitaplari guzell oluyoo.bnde listeme aldimm:))
Ben pek elif safak okuyamam cok agir oluyo kitaplari.birde bu kitap Mimar sinan zamanini anlatiyo.btsn kitaplarim bitircemm aklimda kalmadi deil ustam ve ben'de:)

Ahmet umit'in kitaplari guzell oluyoo.bnde listeme aldimm:))
Ben pek elif safak okuyamam cok agir oluyo kitaplari.birde bu kitap Mimar sinan zamanini anlatiyo.btsn kitaplarim bitircemm aklimda kalmadi deil ustam ve ben'de:)

aslında bu babıl-ı esrardan sonra elıf safagın ask kıtabını okuyun dıyorlar banada teyzem soyledı o da oyle yapmıs
ıkısınınde konusu mevlana ıle baglantılı oldugundan pekıstıryor demıstı

bu arada size hep mutluluktan bahsettim giderken çoook ağladım ..
tüm izmir otogarı davullar zurnalar asker geçiriyorlardı neyse bende otobüsümü beklerken oturup onları izliyordum tam önümde sevgilisi çocuk nasıl oynuyorlar böyle mutlular aşırı falan ..

vedalaşma anında aylar öncesine gittim sanki o kopmalarında yaşayamam yapamam bende gelicem beni bırakma diye ağlıyordu kız
çocukta otobüse biniyo iniyo biniyo iniyo tam önüme oturdu ve bence o çocuk o an anladı gittiğini askere
çok kötü oldum ya böyle ben kavuşmaya gidiyorum onlar kopuyordu. sonra otobüs hareket etti askere gidiyorsun sanırım hayırlı teskereler bende nişanlımı ziyarete gidiyorum falan dedim konuştuk biraz öyle sonra sabah ankaraya varmak üzereyken döndü geldik mi dedi az kaldı dedim dizine vuruyo böyle kafasına vuruyor ay cok kotuydu gercekten bı askerın o askerlık yerıne varana kadar ayrılıgını , yoldakı halını ve yaklastıgında kı halını gorunce cok kotu oldum... allahım hepsıne sabır versın bızlerede güç

bence sonraki hafta sen tek gideceksen kuzenle gitme yalnız olmak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…