- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.281
Aaa kavgami etti?ndn noldu
KIZLARRR MERHABA bence herkes bu iğrenç haberi duymuştur .. ve 300 tl para cezası ile işin içinden çıkmış pislik yaratık Can Aksoy
imza topluyor rektörlük katkıda bulunabiliriz bence ....
http://www.change.org/tr/kampanyala...utm_medium=facebook&utm_source=share_petition
Gece Koray kafasına yorganı çekip müzik fln dinliyo yada bna msj atıyo.Bi taneside şaka maksatlı kendi devresinden yorganı acıyomş.Korayda bunu uyarmş cokca.Ama cocuk anlamıyomş yine acıyomş.Korayda dün tekme atmş cocugun suratına gelmş oda korayın üstüne gelmş ayırmşlar fln karanlıkta.Korayın dizi şişmş bugün revire gitmş iğne yapmşlar iki tane :26: Böyle bi durum işte sorunsuz günümüz yok
Yaa hic beklemiyorm kuzu ama olursada super olr bayilirim valla heyecandan falan:))
Aaa bnde imza verdim bgn face te.ay 300TL ceza ne demek ya.bzm memlekette neye nasl ceza verceklerini bilemez oldular
evet hayatım ama genede kendını sen heveslendırmede bısey olursa dıye yanı :/
suprız olsun olursada hehe ama ınş olurrr
Aa cok gecmis olsun.Neyseki cok uzayip buyumemis olay.yani cocukmu nasl bi sakadir o.tamam bi kere yap.ama daha uzatma yani.kendince saka yapmis almis dersini ama.iyi yapmis valla koray.
Yokk cnm hic umudum falan yok yani.Snra oturup aglarim olmadi ndn erken terhis cikmadi diye hehe:))olrsa harika olur miss olur:))olmazsada ztn yapck bisi yk planda oyle bi beklentimiz ykk
Özür dilemş bugünde olay uzamasın diye yapıcagını yapıyo snra özür diliyo korayda az degl yani
aynen oyle ya hıc kendını sey yapma bu arada allah de otesını bırak guzel mıı bı de bende mevlanayla ılgılıymıs o cok hsuma gıttı okuyorum suanda babıl-ı esrar ahmet umıtın cok cok sevdım tavsıye mod : on hehe
Hemen listeme ekliyorm tavsiyeni o zmn :)bn begendimm ck guzel kitap akıcı birsekilde okunuyo.bu btsn Allah yeter' var ona basliycam.Ustam ve ben basladim ve oyle biraktimm:)elimdeki kitaplar btnce baslycam ona tekrar:))
bende daha ahmet umıt aldım bır tonn :) tum yazdıklarını okumayı dusunuyorum cok hoslar
ay evet ya onları bende cok merak edıyorum ama gercektende okucm bende
Ahmet umit'in kitaplari guzell oluyoo.bnde listeme aldimm:))
Ben pek elif safak okuyamam cok agir oluyo kitaplari.birde bu kitap Mimar sinan zamanini anlatiyo.btsn kitaplarim bitircemm aklimda kalmadi deil ustam ve ben'de:)
ankaraya gitme olayımızda şöyle oldu bugün :
kuzeni yazdı saygının arabayla ankaraya gidelim dedi saygına ben gelcem demiştim falan dedi
dedim tamam ama ben yeni geldim bu hafta değil haftaya gidelim
tamam sen nasıl istersen o zaman bize haber verirsin dedi kız arkadaşıda gelcek kuzeninin
neyse saygına söyledim saygında hık mık yapyodu böyle dedim istemiyosan gelmeyelim yok ya gelin ama senle tek olmak var bi de kalabalık olmak falan dedi iyice asosyale bagladık yanı ohohohoh
bakalım ama ben haftaya gidersekte sonra ki hafta bi daha falan gidemem yani zaten .. 50 sefer annemde artık der ani gelme eve sen artık her hafta sonu 2 3 gün ankaradasın git yaşa orda diye
Dogu yareni arkadaslarimmm!Smdi emreyle konustum.4kritik bolge tunceli hakkari sirnak bitlis icn 25gun erken terhis muhabbeti iyice yayilmis.bekleniyomus boyle birsey
bence sonraki hafta sen tek gideceksen kuzenle gitme yalnız olmak daha iyi
merhaba kızlar ben yeni katıldım sayfaya ama bu sayfayı 6 aydır takip ediyorum bi çoğunuzu tanıyorum :))
öyle olcaktı ama şimdi ay siz gelmeyin biz yalnız kalalımda denmez yani
napalım ya bu seferde öyle olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?