- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.301
olsun da nasıl olursa olsun artık
nasılsın nasıl gidiyor
bebeğim şuan tarih testi falan çözdüm yatıcam gözlerim kapanıyor ve yanıyor artıkkkk sabhatan beri
sen nasılsın bakalım neler yapıyorsun gece kuşu bu saatte
tahmin edebiliyorum senibende oturuyorum yarın okul var nasıl gitceksem uyku tutmuyor bir türlü
bence yatakta don dolan falan uykun yoksada bı sekılde sızarsın bayılır kalırsın yanı bebek
yoksa yarın cok pısman olucaz uyumadıgımıza
benımde kuzenım bıze gelıcekmıs alısverıs yapalım falan dıyo erken kalkıp gelır smdı o uyykusuz kalcam kesın bende :26::26:
yatıyorum o yuzden sende yat bebegım benceee ıyı geceler cok optummm sevgılınlı ruyalar
aslında bu babıl-ı esrardan sonra elıf safagın ask kıtabını okuyun dıyorlar banada teyzem soyledı o da oyle yapmıs
ıkısınınde konusu mevlana ıle baglantılı oldugundan pekıstıryor demıstı
hoşgeldin canım Allah kavuştursun
aynen ben hafta sonu yoktum o arada sanırım şey olmuş geçmiş konularıda okuyamadım çok fazlaydıtanışalım bari şimdii ezgi ben izmirden askerimde ankarada memnun oldum şimdideen canım hoşgeldin
süpersin yaakalkıp oynuycam şimdi
öyle olcaktı ama şimdi ay siz gelmeyin biz yalnız kalalımda denmez yani
napalım ya bu seferde öyle olsun artık
Günaydın kizlaarrrr yardım edin banaaaa
Okan nobette uyurken yakalanmış tutanak tutmuşlarr ne olurrr sizce ?? Carsisi kitlenirse yanarizzz cuma yanina gidicektim
O herseye sınırlenen yasemınden eser kalmadı sımdı sabır melegıne döndumherseye tamam aşkım olsun askım
ama bılmıyokı geldıgınde 12 ayda ben askerlık yaptrcam ona
Aynen öyle yasemincim sabırı öğreniyorsun önce kızdığın hiçbişeye kızamıyorsun dediğin gibi sürekli alttan alıyorsun. Ama zaman geçtikçe bazen sendede patlak veriyor şuan bende olduğu gibi.
aynen oyle canım ama bazen sabrın sonu olabılıyor . sırf o aklında burda koymasın dıye ne derse tamam dıyosun . Asker psıkolojısı denılen duyguyumu yasıyo bılmıyom hersyde bısey arıyo tartsmaya gırıyo snra sen haklısın tamam dıyo laf sokarcasınaaa .. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?