93/3 asker yolu bekleyenler

bebeğim şuan tarih testi falan çözdüm yatıcam gözlerim kapanıyor ve yanıyor artıkkkk sabhatan beri
sen nasılsın bakalım neler yapıyorsun gece kuşu bu saatte

tahmin edebiliyorum seni bende oturuyorum yarın okul var nasıl gitceksem uyku tutmuyor bir türlü

tahmin edebiliyorum seni bende oturuyorum yarın okul var nasıl gitceksem uyku tutmuyor bir türlü

bence yatakta don dolan falan uykun yoksada bı sekılde sızarsın bayılır kalırsın yanı bebek

yoksa yarın cok pısman olucaz uyumadıgımıza
benımde kuzenım bıze gelıcekmıs alısverıs yapalım falan dıyo erken kalkıp gelır smdı o uyykusuz kalcam kesın bende :26::26:

yatıyorum o yuzden sende yat bebegım benceee ıyı geceler cok optummm sevgılınlı ruyalar

sana da iyi geceler canım 2 gündür görüyorum bugünde inşallaah

Günaydın kizlaarrrr yardım edin banaaaa
Okan nobette uyurken yakalanmış tutanak tutmuşlarr ne olurrr sizce ?? Carsisi kitlenirse yanarizzz cuma yanina gidicektim

164 safakla Gunaydinnn kizlarrr.
Buraya 280kusurlerle gunaydinn dedigm zamanlar geldi aklima.sabah emrecikk suanki halini cek foto yolla dedi.yolladimm cok guzelsinn ck ozledmm diye isyana bagladiii.kiyamam ona.

O herseye sınırlenen yasemınden eser kalmadı sımdı sabır melegıne döndum herseye tamam aşkım olsun askım
ama bılmıyokı geldıgınde 12 ayda ben askerlık yaptrcam ona

O herseye sınırlenen yasemınden eser kalmadı sımdı sabır melegıne döndum herseye tamam aşkım olsun askım
ama bılmıyokı geldıgınde 12 ayda ben askerlık yaptrcam ona

Aynen öyle yasemincim sabırı öğreniyorsun önce kızdığın hiçbişeye kızamıyorsun dediğin gibi sürekli alttan alıyorsun. Ama zaman geçtikçe bazen sendede patlak veriyor şuan bende olduğu gibi.

aynen oyle canım ama bazen sabrın sonu olabılıyor . sırf o aklında burda koymasın dıye ne derse tamam dıyosun . Asker psıkolojısı denılen duyguyumu yasıyo bılmıyom hersyde bısey arıyo tartsmaya gırıyo snra sen haklısın tamam dıyo laf sokarcasınaaa .. :/

Aynen canım sonra sen bişeyler deyincede sen anlamıyorsun beni ne psikolojide olduğumu bilmiyorsun diyor. Bi kaç bişey söyledğimi geri üzerine bi suçluluk duygusu biniyor. At atabilirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…