- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.321
bende miray, askerimde siirtte bende çok memnun oldum :)
Aynen canım sonra sen bişeyler deyincede sen anlamıyorsun beni ne psikolojide olduğumu bilmiyorsun diyor. Bi kaç bişey söyledğimi geri üzerine bi suçluluk duygusu biniyor. At atabilirsen.
aramıza hoşgeldin miray askerine de hayırlı teskereler.
evet hayatm o duuguyu atmakda cok zor oluyor . Yasamadık belkıde haklılar o psokolojı farklıdır .. ama ne olursa olsun sabır bı zaman gercekten tukenıyor sen onun ıcın ugrasrken senın onu anlamadıgını dusunmesı sınır bozucuu .
teşekkür ederim:) hayırlısıyla hepimiz kavuşalım inşallah..
Günaydın kizlaarrrr yardım edin banaaaa
Okan nobette uyurken yakalanmış tutanak tutmuşlarr ne olurrr sizce ?? Carsisi kitlenirse yanarizzz cuma yanina gidicektim
Sonuçta bizimde hayatlarımız kolay değil burda bizde hasretlik gurbet çekiyoruz tamam tel örgülerle değil etrafımız istediğimiz zaman çıkabiliyoruz ama beklemekte kolay bişey değil. Biraz zaman geçsin sabrın kalmıyor gibi. Senin ona gösterdiğin sabrı anlayışı birazda ondan bekliyorsun.
Şuan askerime çok kırgınım o ise benim trip attığımı sanıyor.
Onların bızı anlamasını beklemek bıraz zor canım onların yasadkları hıssettklerı bızım duygularımızı ezer gecer . Beklemk tabıkı kolay degıl her kızın harcı degıldır 365 gün beklemek lafda bekleyenlerıde cok gördum ben Onlarla beraber bız uzuluyoz bız safak sayıyoz dedıgın gıbı ozgur olablırz ama sen askernsz ben askermsz bencee koskoca sehır dar gelıyorr helekı ben sırf o cıkamıyo dıye bı pazar gunum var onda bıle cıkmıyom gonlu olsun dıye adam gördugum ruyamdan kavga cıkarıyoo yakacam ankarayııskma tatlı canını anlıcaktır senıı ozellıklede geldgnde sabret sana bsey kalmamışş
KEsinlikle canım askerim anlatır çoğu arkadaşının nişanlıları sevgililer terk etmiş. Çok kötü bişey ya sen iyi günde kötü beraber olmak için biraraya geliyorsun. İlk zorlukta bu yapılmaz hele de askerdeki birine asla...
Tabiki tatlım onunki ile bizimkini kıyaslayamam. Bende 4 ay önce işten ayrıldım tüm gün evdeyim kendiside çok iyi bilir hiç dışarı çıkmam mecbur olmadıkça 15 gün evden çıkmadığımı bilirim helede kış günü .158 gün kaldı ondan sonra ben ona çok çektirecem hergünde diyorum bi gel hele benden çekeceğin var diye . :)
Kıyamam ben ona yaa bitanemm benim..
Yaa daha kesinlik ykk ama konusuluyomus ins olur
helal sana nişanlının aklını oralarda koymamşsın işde ne guzell Valla baskasını bılmem canm rabbım ayırmadıgı surece kullara o sansı vermıyoruz bız :) Yüregınde hıssedersen mesafe yokmuşşş mesafe yok aramzdaa soLumdaa soLugumdaaa . Onu beklemek cok guzel gercekten cok seyı ogrendım ogrettı sabrı , mutlulugu , özlemenın ne demek oldugunu bunlar benımm ilklerım iyiki'lerımmm coookkk sevıyoruummmmm
Sizede Maşallah tatlım. Aynen bende herşeyimi sevdiğimle yaşadım ve yaşamayada devam ediyorum. Allah'ın izniyle bu hasretlikte başarıyla beraber atlatacaz ve sonra bir ömrü beraber geçirecez. Biz zaten nişanlımla ayrı memleketlerdeyiz aramızda hep 450 km vardı zoru biliyoruz sürekli hergün buluşamazdık ama her gelmesini ayrı bi sevinç ayrı bi mutlulukla beklerdim şimdi beklediğim gibi. Bende Çok seviyorum onu onun tahmin ettiğindende çokk.
Rabbım bozmasın mutlulugunuz daim olsun en güzelı zor olanmışş mutluluk hep sızınle bızımle olsunn
Şimdilik bana müsade kızlar hava güzel annemle tadını çıkarmak istiyorum ve kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.
Şimdilik bana müsade kızlar hava güzel annemle tadını çıkarmak istiyorum ve kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.
Günaydın kizlaarrrr yardım edin banaaaa
Okan nobette uyurken yakalanmış tutanak tutmuşlarr ne olurrr sizce ?? Carsisi kitlenirse yanarizzz cuma yanina gidicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?