- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.341
Merhaba canlarımmm haftaya tatilim bitiyor okulum aciliyor sonunda zaman yine hizlanacak ins. sonra gelsin Agustos gelsin tezkereKeyifler nasıl bakalım
okul açılınca daha mı iyi oluyo
selam kızlaaarnasılsınız okul açıldı ama gidemiyorum uyku yüzünden
Merhaba canımUyku sorun cidden ama alışılacak mecbur Bölümün ne, ne okuyorsun?
bende ki sorun daha kötü kasımdan beri 5 e kadar oturuyorum uyuyamıyorum bi türlümatematik okuyorum
Aynı benBen hep öyleyim canım bir de bu askerlikten beri rahat uyku yok bir damla uyku girmiyor gözüme geç yatıyorum bir de sabahın köründe gözler açılıyor
önceden de uyku düzensizliğim olurdu da 5 günde geçerdikeşke bende erken kalkabilsem 2 gündür gidemedim okula
Ben kendimi bildim bileli böyleyim ama geç saatlere kadar da uyurdum, askerlikten beri erkenden uyanıyorumAlışırsın mecbur tatlım zaten ilk günler pek bir şey kaybetmezsin yarın uyan alarmı da başucuna koyma bak uzaga koy mecbur kalkıp kapatcaksın o zaman uyanırsın
bende geç yatardım da bu kadar da değildibide okul yoktu alıştım 1-2 ye kadar yatmaya tamam uzağa koycam bugün inşallah kalkarım bide derslerim hep 08.30 da başlıo of yaa
İşte okul olmayınca düzen bozuluyor, şimdi baştan alışmak lazım erken kalk okula git falanEmin ol işe yarıyor o yöntem, hem erteleyemiyorsun da alarmı, birazcık sinirli uyanmaya sebep oluyor ama zaten sabahın köründe kim keyifli uyanır ki alışıyor insan sonradan
İnşallah tatlım. Nasılsın,ne iş yaparsın, memleketin nere biraz çok sorumu sordum :)
gerçi telefon şarjdayken kalkıp geri kapatıp yatıodum çok uykum oluncaaynen çok sinirli oluyorum yusuf sabah hiç mesaj atmazdı bana ben atana kadar
haha yok yok çok soru sormadın şekerim ben hiç bişey yazmıyorum ki biri laf atmayınca :)öğrenciyim üniversitede son sınıfım.konyada okuyorum.antalyada yaşıyorum.sizin yazılarınız sayesinde de bol bol şafak atıyorum :))
Merhaba canım, hoş geldinAllah kavuştursun, sağ sağlim inşallah. Konya'yı görünce atladım hemen benim annem de Konyalı da nasıl seviyor musun Konya'yı Orada okuyanlar pek güzel seyler söylemiyorlar da merak ettim sen ne düşünüyorsun
hoşbulduk tatlım.konyayı pek sevdiğimi söyleyemem bende bi kere deniz yok :)bide burda insanlar öğrencileri hiç sevmiyor malesef
Anladım canım, son sınıfmıssın zaten kurtuluyorsun az bir şey kalmış
benım yerımede tadını cıkarrr :) hava guzel ve calışmak kötuuu ıyı gezmeler canm .
iyii gezmelerrr )
haha yok yok çok soru sormadın şekerim ben hiç bişey yazmıyorum ki biri laf atmayınca :)öğrenciyim üniversitede son sınıfım.konyada okuyorum.antalyada yaşıyorum.sizin yazılarınız sayesinde de bol bol şafak atıyorum :))
Evet denmez:)olsun degisiklik olr yapcak bisi yk cnku:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?