93/3 asker yolu bekleyenler

bende ki sorun daha kötü kasımdan beri 5 e kadar oturuyorum uyuyamıyorum bi türlü matematik okuyorum

Aynı ben Ben hep öyleyim canım bir de bu askerlikten beri rahat uyku yok bir damla uyku girmiyor gözüme geç yatıyorum bir de sabahın köründe gözler açılıyor

Aynı ben Ben hep öyleyim canım bir de bu askerlikten beri rahat uyku yok bir damla uyku girmiyor gözüme geç yatıyorum bir de sabahın köründe gözler açılıyor

önceden de uyku düzensizliğim olurdu da 5 günde geçerdi keşke bende erken kalkabilsem 2 gündür gidemedim okula

önceden de uyku düzensizliğim olurdu da 5 günde geçerdi keşke bende erken kalkabilsem 2 gündür gidemedim okula

Ben kendimi bildim bileli böyleyim ama geç saatlere kadar da uyurdum, askerlikten beri erkenden uyanıyorum Alışırsın mecbur tatlım zaten ilk günler pek bir şey kaybetmezsin yarın uyan alarmı da başucuna koyma bak uzaga koy mecbur kalkıp kapatcaksın o zaman uyanırsın

Son düzenleme:

bende geç yatardım da bu kadar da değildi bide okul yoktu alıştım 1-2 ye kadar yatmaya tamam uzağa koycam bugün inşallah kalkarım bide derslerim hep 08.30 da başlıo of yaa

bende geç yatardım da bu kadar da değildi bide okul yoktu alıştım 1-2 ye kadar yatmaya tamam uzağa koycam bugün inşallah kalkarım bide derslerim hep 08.30 da başlıo of yaa

İşte okul olmayınca düzen bozuluyor, şimdi baştan alışmak lazım erken kalk okula git falan Emin ol işe yarıyor o yöntem, hem erteleyemiyorsun da alarmı, birazcık sinirli uyanmaya sebep oluyor ama zaten sabahın köründe kim keyifli uyanır ki alışıyor insan sonradan

gerçi telefon şarjdayken kalkıp geri kapatıp yatıodum çok uykum olunca aynen çok sinirli oluyorum yusuf sabah hiç mesaj atmazdı bana ben atana kadar

İnşallah tatlım. Nasılsın,ne iş yaparsın, memleketin nere biraz çok sorumu sordum :)

haha yok yok çok soru sormadın şekerim ben hiç bişey yazmıyorum ki biri laf atmayınca :)öğrenciyim üniversitede son sınıfım.konyada okuyorum.antalyada yaşıyorum.sizin yazılarınız sayesinde de bol bol şafak atıyorum :))

gerçi telefon şarjdayken kalkıp geri kapatıp yatıodum çok uykum olunca aynen çok sinirli oluyorum yusuf sabah hiç mesaj atmazdı bana ben atana kadar

hahah o zaman bır dk arayla bırkac alarm daha kur sen bırını kapatırsın diğeri çalar Sonra hop ayaktasın, okul yolu

Merhaba canım, hoş geldin Allah kavuştursun, sağ sağlim inşallah. Konya'yı görünce atladım hemen benim annem de Konyalı da nasıl seviyor musun Konya'yı Orada okuyanlar pek güzel seyler söylemiyorlar da merak ettim sen ne düşünüyorsun

hoşbulduk tatlım.konyayı pek sevdiğimi söyleyemem bende bi kere deniz yok :)bide burda insanlar öğrencileri hiç sevmiyor malesef

Ne okuyorsun tatlım ve kaç yaşındasın bende konyada okudum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…