93/3 asker yolu bekleyenler

Gunaydinn.Aaa cok kotu olmus ya.bzde carsi olmadigi icn ne durumlarda kitlenir hc blmiyorm.insallah kitlenmez ya zamanlama kotuu

Tutanak yer sanırım ama komutana baglı çarşısı kitlenir mi nolur bilemiyorm oyüzden gecmş olsun ve dikkatli olsun :26:

Sağolun kızlar peki biliomusunuz hafta ici ziyaretçi aliolarmi askeriyeye

yaaaaaaaa noldu neden kırıldın bakıyım

aa ant mı yasıyosun sende hazal gıbı bızım hazalda ant da yasıyo hehe

çooook mutluyum kızlar yeni yasa çıkıcakmış galiba artık askerler aksam5 den sonra kamerasız cep telefonu kullanabilicekmişler böyle bi duyum varmış inşallah gerçektir benimki telefon kullkanamıyodu çünkü olursa çok iyi olucak benim için

oha ıyıymıs da o kanun cıkana kadar benımkı gelcek be

Bence öyle bi yasa cıkmaz ama bilemiyorm inş cıkar

oha ıyıymıs da o kanun cıkana kadar benımkı gelcek be

oda doğru şimdi kanun dedikodusu çıktıysa kimbilir kendisi ne zamana cıkar olsun belki hemen çıkar bi umut:)bide evci izni geliyomuş cumhurbaşkanlığındakilerede askerler aralarında oyle konusuyomuş ama bilmiyorum:44:

o baya bı yalan hayatım ya o ımkansız hatta bızımkılerın oyle bı dunyası ne yazık kı yok kac senedır ıstenıyormusta yok yanı ..

o baya bı yalan hayatım ya o ımkansız hatta bızımkılerın oyle bı dunyası ne yazık kı yok kac senedır ıstenıyormusta yok yanı ..

demekki askerler öyle umut ediyolar kendı aralarında konusuyolar varmış gibi yayılıyo sonra :) ah şu telefon işi olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…