- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #19.361
Gunaydinn.Aaa cok kotu olmus ya.bzde carsi olmadigi icn ne durumlarda kitlenir hc blmiyorm.insallah kitlenmez ya zamanlama kotuu
Tutanak yer sanırım ama komutana baglı çarşısı kitlenir mi nolur bilemiyorm oyüzden gecmş olsun ve dikkatli olsun :26:
Sonuçta bizimde hayatlarımız kolay değil burda bizde hasretlik gurbet çekiyoruz tamam tel örgülerle değil etrafımız istediğimiz zaman çıkabiliyoruz ama beklemekte kolay bişey değil. Biraz zaman geçsin sabrın kalmıyor gibi. Senin ona gösterdiğin sabrı anlayışı birazda ondan bekliyorsun.
Şuan askerime çok kırgınım o ise benim trip attığımı sanıyor.
selam kızlaaarnasılsınız okul açıldı ama gidemiyorum uyku yüzünden
haha yok yok çok soru sormadın şekerim ben hiç bişey yazmıyorum ki biri laf atmayınca :)öğrenciyim üniversitede son sınıfım.konyada okuyorum.antalyada yaşıyorum.sizin yazılarınız sayesinde de bol bol şafak atıyorum :))
Sağolun kızlar peki biliomusunuz hafta ici ziyaretçi aliolarmi askeriyeye
aa ant mı yasıyosun sende hazal gıbı bızım hazalda ant da yasıyo hehe
İnşallah çıkabilirhafta ıcı gorus saatlerı cok kısıtlı canım
Ezgii yardm et bana(
bebekk sımdı gordum okudumda tutanak tutulup genelde eveet carsı kıtlenmesı oluyo ıste saygında oyle oldu hep yanı o da nobette otururken yakalanmstı :26::26:
ıns cıkar bı sorsun yanı komutana soylemedı mı o aılem gelcek falan dıye
Önceden söylemiş yarın hatırlatıcakms
çooook mutluyum kızlar yeni yasa çıkıcakmış galiba artık askerler aksam5 den sonra kamerasız cep telefonu kullanabilicekmişler böyle bi duyum varmış inşallah gerçektirbenimki telefon kullkanamıyodu çünkü olursa çok iyi olucak benim için
çooook mutluyum kızlar yeni yasa çıkıcakmış galiba artık askerler aksam5 den sonra kamerasız cep telefonu kullanabilicekmişler böyle bi duyum varmış inşallah gerçektirbenimki telefon kullkanamıyodu çünkü olursa çok iyi olucak benim için
oha ıyıymısda o kanun cıkana kadar benımkı gelcek be
Bence öyle bi yasa cıkmaz ama bilemiyorm inş cıkar
oda doğru şimdi kanun dedikodusu çıktıysa kimbilir kendisi ne zamana cıkarolsun belki hemen çıkar bi umut:)bide evci izni geliyomuş cumhurbaşkanlığındakilerede askerler aralarında oyle konusuyomuş ama bilmiyorum:44:
o baya bı yalan hayatım ya o ımkansız hatta bızımkılerın oyle bı dunyası ne yazık kı yok kac senedır ıstenıyormusta yok yanı ..
aynen soylesın bakalım ona gore cunku bı program yaparsınız
demekki askerler öyle umut ediyolar kendı aralarında konusuyolar varmış gibi yayılıyo sonra :) ah şu telefon işi olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?