93/3 asker yolu bekleyenler

Öyle mi şuan cok sevindim cünkü hiç boş yer yok :) ben bi yerde ucakla giderlerde cuma günü yola cıkıyolar otobüsle giderlerde cumartesi yola cıkıyolar diye okumuştm bakalm nasıl olck merak içindeyim :) yarın ararsa sorcam mutlaka :)

Oyle gecen hafta yemin torenine gitmistik yanina orda soyledi oyle oluyormus diye eger bi degisiklik olmassa dedigi gibi ama belki farklida olur

Oyle gecen hafta yemin torenine gitmistik yanina orda soyledi oyle oluyormus diye eger bi degisiklik olmassa dedigi gibi ama belki farklida olur

Onlar ayarlıyo yani kesin bilet bulamama gibi bi durum olmuyo yani :)

aslında senınle gurur duydum bı yandan yanı projeler onlar bunlarla ugrasıp onun kendı yaptıklarına sonra senın hayatına bakıp bence bıraz burkulmasına neden oldugundada bu durumda olabılır o suan emırler alıyo yasıtlarından belkı daha bıle kucuklerden sen suanda gelecgıne yonelık ıs teklıflerı alıyorsun falan o suanda dank etmıstır bunlarda yanlıs anlama kıskanmıstır ama işini değiil sadece senin şuan oldugun konum bıseyler ona daha cok koymustur her kızın bence yapması gerekeni yapıyorsun hayatın için hala devam ediyorsun bi şekilde evli olmana rağmen çok iyi yani

sağol ezgicim ya,
bence de aklı kalıyor diye bu kadar tepki verdi.
ben sana nasıl ulaşacağım diye sitem etti zaten.
neyse zaten o projeye katılmayacağım.

napayım işime odaklandım ben de o gelene kadar.
zaten yüksek lisansta öğrenciyim, çok çalışmam gerek eşim askerden gelene kadar.

orum

hep destek oluyorum hiç gtme demiyorum zaten gelince çok güzel olucak diyorum hep ama korkuyorum 1 sene orda napıcak diye nereye çıkıcak askerliği zor mu kolay mı millet nasıl davvranıcak ona korkuyorum çok bide annem babam gibiydi her işime koşardı her derdime ortaktı kafasını çok yedim takıntılarımla beni nasıl şımartır öksüz kalıcam resmen onsuzluk bana çok ağır

aynı şeyleri burada çoğumuz yaşadık.
eşim mesela benim akşam yemeğime kadar hazırlar her işime koşardı.
birden büyük bir boşluk oldu o gidince.
ama 1 haftada kendi işimi kendim görür hale geldim.
araba tamirine sanayiye bile gittim düşün işte :)

Benimkinin o kadar nazı yok şimdilik :nazar: Ama öyle bir kere zaman dışarıda çabuk geçiyordur dedi ya o biraz zoruma gitti. Lafa döktüğü çok bir şey yok ama eminim ki anlamıyordur buradaki vaziyeti. Çünkü bir erkek o kadar ince düşünemez ve bir asker psikolojisi bir sivil gibi değil yani.

aynen yanı arada oluyor yaaa... sonucta alısık olmadıkları bı ortam falan ondan anlıcklar anlıcaklar .. zamanla ıyıce anlıcaklar anlıyorlarda aslında bakma ıslerıne gelmıyo cok soylemek :):))

aynen yanı arada oluyor yaaa... sonucta alısık olmadıkları bı ortam falan ondan anlıcklar anlıcaklar .. zamanla ıyıce anlıcaklar anlıyorlarda aslında bakma ıslerıne gelmıyo cok soylemek :):))

Aynen canım, şımarıcaz da alttan almıcaz falan mı sanıyorlar nedir. Çözemedim ki ben bu kızancıkları :9:

sağol ezgicim ya,
bence de aklı kalıyor diye bu kadar tepki verdi.
ben sana nasıl ulaşacağım diye sitem etti zaten.
neyse zaten o projeye katılmayacağım.

napayım işime odaklandım ben de o gelene kadar.
zaten yüksek lisansta öğrenciyim, çok çalışmam gerek eşim askerden gelene kadar.

aynı şeyleri burada çoğumuz yaşadık.
eşim mesela benim akşam yemeğime kadar hazırlar her işime koşardı.
birden büyük bir boşluk oldu o gidince.
ama 1 haftada kendi işimi kendim görür hale geldim.
araba tamirine sanayiye bile gittim düşün işte :)

evet bencede bosver sen oylede dese boylede dese suanda yapcak baska bısey yok odaklan alısıcak bu duruma ılla kı

Aynen canım, şımarıcaz da alttan almıcaz falan mı sanıyorlar nedir. Çözemedim ki ben bu kızancıkları :9:

valla dusun dusun bı yere varamazsın bosver bebegım oylede boylede safagımız atıyor onemlı olan bu ve benım bıldıgın saclarım tomar tomar dökülüyor resmen.. artık takmıcam dedım gecıyo oylede boylede bı sekılde yani...

valla dusun dusun bı yere varamazsın bosver bebegım oylede boylede safagımız atıyor onemlı olan bu ve benım bıldıgın saclarım tomar tomar dökülüyor resmen.. artık takmıcam dedım gecıyo oylede boylede bı sekılde yani...

Aynen öyle canım. Sıkınca kendimizi hiç geçmiyor zaten bu sefer

Bi şeylerle ugraşınca daha cabuk geciyo gercekten :) Ben bi kac gündür proje yapıyorum bi bakmşm akşam olmş :61:

Akşamlara çare bulmak lazım aslında canım yaa, bana sıkıntıyı yaratan sabahtan çok akşamlar. Hele bir de arayamadıysa o gün, iyice sıkılıyorum. Çünkü merak ediyorum :18:

Akşamlara çare bulmak lazım aslında canım yaa, bana sıkıntıyı yaratan sabahtan çok akşamlar. Hele bir de arayamadıysa o gün, iyice sıkılıyorum. Çünkü merak ediyorum :18:

Bizim genelde 3 günde bir arıyo 3.gün oldugunda ha aradı ha aricak diye heycan yapıyorm o gün gecmek bilmiyo arayana kadar.Aradıktan snrada anlattıklarının konustuklarımızın kritigini yapıyorz annemle :D

Bizim genelde 3 günde bir arıyo 3.gün oldugunda ha aradı ha aricak diye heycan yapıyorm o gün gecmek bilmiyo arayana kadar.Aradıktan snrada anlattıklarının konustuklarımızın kritigini yapıyorz annemle :D

Ahaha o da iyiymiş :1:

Aslında baştan her gün aramasına alışmasaydım, şimdilerde arayamayınca o kadar sıkıntı yapmazdım belki ama en fazla 3 gün arayamadığı oldu benimkinin ve iki kere oldu sadece. Bir de ben biraz fazla evhamlıyım sanırım, sivildeyken bile birkaç saat ulaşamasam deliye dönerdim meraktan sanırım benden de kaynaklı. Sesini duymayınca içim rahat etmiyor, gergin oluyorum :17:

Ahaha o da iyiymiş :1:

Aslında baştan her gün aramasına alışmasaydım, şimdilerde arayamayınca o kadar sıkıntı yapmazdım belki ama en fazla 3 gün arayamadığı oldu benimkinin ve iki kere oldu sadece. Bir de ben biraz fazla evhamlıyım sanırım, sivildeyken bile birkaç saat ulaşamasam deliye dönerdim meraktan sanırım benden de kaynaklı. Sesini duymayınca içim rahat etmiyor, gergin oluyorum :17:

Ya bizde normalde her gün konuyoduk ama bna müsait oldugumda arıyorum her zaman aklımdasın diyo :) bni aradıktan snraki gün annesini arıyo bi sonraki gün dayısını teyzesini arıyo oyüzden bnde bşy diyemiyorm :) yoksa aramadıgı günler bnde gerginim elim telefonda belki arar diye :D ama 3. gün kesin arıyo onu biliyorum :D bazen bni şaşrtıp ertesi günde arıyo ama aramasada bşy demiyorm tabikide :)

Ya bizde normalde her gün konuyoduk ama bna müsait oldugumda arıyorum her zaman aklımdasın diyo :) bni aradıktan snraki gün annesini arıyo bi sonraki gün dayısını teyzesini arıyo oyüzden bnde bşy diyemiyorm :) yoksa aramadıgı günler bnde gerginim elim telefonda belki arar diye :D ama 3. gün kesin arıyo onu biliyorum :D bazen bni şaşrtıp ertesi günde arıyo ama aramasada bşy demiyorm tabikide :)

Tabi canım ailesini de arayacak tabi öyle. Zaten çoğunlukla önceliği bize tanıyorlar yani. Bizim her konuşmamızda kapatırken sen kapat da hayatım ben bizimkileri de arayım bir der ( ikinci aramada şifre girmemek için ). Geçenlerde işte Pazar'dan düne kadar arayamamıştı. Kısa bir konuşma yapabildik dün içtimaya gidiyorum şimdi dedi arayamadı bile ailesini. Onlar o kadar fedakarlık yapıyorken bizim de hoşgörülü olmamız lazım tabi :)

Tabi canım ailesini de arayacak tabi öyle. Zaten çoğunlukla önceliği bize tanıyorlar yani. Bizim her konuşmamızda kapatırken sen kapat da hayatım ben bizimkileri de arayım bir der ( ikinci aramada şifre girmemek için ). Geçenlerde işte Pazar'dan düne kadar arayamamıştı. Kısa bir konuşma yapabildik dün içtimaya gidiyorum şimdi dedi arayamadı bile ailesini. Onlar o kadar fedakarlık yapıyorken bizim de hoşgörülü olmamız lazım tabi :)

Aynen bazen zaman kalmıyo eğitime çağırıyolar annemleride yarın ararım diyo içimden yaaaaa kıyamam ilk beni aramış diyorum :) bazen bn diyorum cok çene yaptım annenleride aricaksan brzda onlarla konus diyorum yok ya konus snra ararım bn onları diyo :D Daha nasıl hoşgörülü olmiyim ki bn :61:

Back
X