- Konu Sahibi mutluluk_06
- #12.701
Geçmiş olsun canııımm :26:
Kuzumm cokk saoll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canııımm :26:
Bugün de bitiyor.. 12 ağustostan 12 aralığa vay be.,,,
ben geldim kizlarrr bugun benim askerim carsiya cikti sabah aradi hemen bilgisayara gectim 1 saat once ugurladim buruk bi mutluluk var icimdehafta ici 16.30 da mi teslim oluyorlar? Hafta sonu biz rahat 5 e kadar konusuyorduk aklim karisti bileniniz var mi:44:
canım hafta içi mesai bitmeden birlikte olmaları gerekiyor ondandır hafta sonu bazen 6 kadarda kalabiliyorlar . ( asker yolu bekledim ve 8 yılın sonunda bitirildim)
nasıl ya :2:
8 yıldan sonra nasıl oldu![]()
öyle güzel oldu ki ilk önce aldattı doğum günümde aldatıldığımı öğrendim sonra da kızdan ayrıldı bir süre sonra tekrar konuştular ve şuan nişanlılar
o zaman iyi ki öğrenip kurtulmuşsun. Allah korusun evlendikten sonra başına gelseydi... :18:
Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın nazays..çok üzüldüm...![]()
kolay olmuyor canım yıllarını veriyorsun evinin eşyasını bile birlikte gidip alıyorsun ve sonunda bunlar oluyor ve 8 yılda herkesten çok çekiyorsun
karşındaki adam değilmiş malesef....
Gunaydinnn.haftanin son gunu cok sukurrr.evde boya basliyo hafta sonum temizlikle gecicek saniyorm:/
masallah oda uzatmıs gercekten ben benimkine kızıyom ama o sinirli dahi olsa kızsada arar en azından hatrımı sorar.sende adım atmamakta kararlısın tez zamanda düzelir ins canım sabirgünaydın... eşim hala aramadı, ben de aramadım. uzattı da uzattı çarşamba akşamından beri
öyle güzel oldu ki ilk önce aldattı doğum günümde aldatıldığımı öğrendim sonra da kızdan ayrıldı bir süre sonra tekrar konuştular ve şuan nişanlılar
masallah oda uzatmıs gercekten ben benimkine kızıyom ama o sinirli dahi olsa kızsada arar en azından hatrımı sorar.sende adım atmamakta kararlısın tez zamanda düzelir ins canım sabir
ayy ne kadar kisiliksizmiş yahu sen yolunu bekleyen hasretini kahrını ceken insana bunu nasıl yaparsın.bosver allahında vardır bi bildigi hakkında hayırlısı boyleymiş demekki.ben emeklerine üzüldüm ileride pişman olmaktansa kurtulmussun kişiliksiz adamdan .
vallahi direncagla hayırlısıyla gelecek o günlerde ahh ahhTam 8 ay sonra bugün, ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
#dirençağla![]()
15 ay resmen bana askerlik yaptırdı . günlük en az yarım saat telefonda ne yaptım nereye gittim diye hesap veriyordum (salakmışım) 460 günün toplasam belki 15 yada 20 gün telefonla görüşmemişimdir her gün sabah akşam arardım arardı. kahrını sen çek sefasını şimdi başkası sürsün çok acı bir durum
vallahi direncagla hayırlısıyla gelecek o günlerde ahh ahh
diyorumya hayırlısı senin icin böyleymiş sevgiliyken böyle yapan adam evlenince saman altından su yurutur hep işi gucu yalancılık olurdu.sen cektiysen ahın yerde kalmaz merak etme allah herkesin gönlüne göre versin.