93/3 asker yolu bekleyenler

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Bazı kendini bilmezler (kim olduğunu da biliyorum ya neyse) buradaki mesajlarımı alıp eşime facebooktan msj olarak göndermişler, akıllarınca bak eşin burada neler diyor diyecekler :)
Aldıkları mesajlar da eşimin kardeşinin olayını anlattığım mesaj ve turkcell hat nasıl kontrol ediliyor diye anlatıp, benim eşimin hattını kontrol ettiğimi söylediğim mesaj..

Gerçekten iyi güldük gece gece, bizi herhalde kendi üflesen yıkılacak olan ilişkisinden sandı arkadaş.
Eşimin zaten bunların hepsinden haberi var, ona anlatmadığım bir şeyi buraya yazacağımı mı sandı :1:

Yalnız sağolsun amacına ulaşamasa da bi işe yaradı, 2 gündür küçük bir olaydan dolayı limoniydik, mesajı görünce aramız düzeldi :16:

ne zannediyordu ki, eşimin bana kızacağını, aramızın bozulacağını hatta boşanacağımızı falan mı :52:

Ben öncelikle böyle bi işsizlik kapasitesine sahip arkadaşı tebrik ediyorum büyük ugraş vermş zahmet etmş fake hesap acmş resim fln cekmş helal olsun :46: Ama kendi ilişkisiyle başkalarınınkini karıştrmş anlaşılan :34: Dogru düzgün bi ilişkide ztn gizli saklı olmaz ama o bunun bilincinde degl demkki böyle bi oyun yapıp yuva yıkma çabasına girmş.Yuva yıkanın yuvası olmazmş güzelik diyorum bn burdan ve selam gönderiyorum o şahsiyete :3:

Yarım akıllı bilse bi nasıl bir güzelliğe vesile olduğunu :60:

Aynen ya hiç üşenmemiş te uğraşmış vay be kimmiş çok merak ettim doğrusu
:1:

Heeeyy seroş naber :3:
Haftasonuda geldi çattı yana yakılada olsu dimi :1:

Kııız senn nerdesiiiin kaç gündür yoksun ya da karşılaşamıyoruuuuzzz
:3:
He ya nihayet geldii bakalım bu hafta sonu neler yaşayacağıız:1:

Kııız senn nerdesiiiin kaç gündür yoksun ya da karşılaşamıyoruuuuzzz
:3:
He ya nihayet geldii bakalım bu hafta sonu neler yaşayacağıız:1:

Karşılaşmıyoruzdur canım ya cok durmuyorm topicte :61:
Aynen çarşı fln olaylı gecmese bari bu haftada huzurlu olsak :1:

Karşılaşmıyoruzdur canım ya cok durmuyorm topicte :61:
Aynen çarşı fln olaylı gecmese bari bu haftada huzurlu olsak :1:

Dün falan bende giremedim pek yaa:31:

Off evet evet bakalım ne olacak bide şimdi geçen hafta cumartesiydi çarşısı çıkabilseydi bu hafta pazar olcaktı çıkamadı ya bakalım yarın mı çıkacak pazar mı ya da hiç ayyy yine çıkamazsa isyaaaaaann
:47::47:

Bazı kendini bilmezler (kim olduğunu da biliyorum ya neyse) buradaki mesajlarımı alıp eşime facebooktan msj olarak göndermişler, akıllarınca bak eşin burada neler diyor diyecekler :)
Aldıkları mesajlar da eşimin kardeşinin olayını anlattığım mesaj ve turkcell hat nasıl kontrol ediliyor diye anlatıp, benim eşimin hattını kontrol ettiğimi söylediğim mesaj..

Gerçekten iyi güldük gece gece, bizi herhalde kendi üflesen yıkılacak olan ilişkisinden sandı arkadaş.
Eşimin zaten bunların hepsinden haberi var, ona anlatmadığım bir şeyi buraya yazacağımı mı sandı :1:

Yalnız sağolsun amacına ulaşamasa da bi işe yaradı, 2 gündür küçük bir olaydan dolayı limoniydik, mesajı görünce aramız düzeldi :16:

ne zannediyordu ki, eşimin bana kızacağını, aramızın bozulacağını hatta boşanacağımızı falan mı :52:

Sakami???turkcell hat kontrolü icin bana sn yardim etmistnn ckta isime yaramisti.bi insan niye bnlari esine soyler.amac ne?ayrica bu kisi km ck mrk ettm.isi gucu yok yapan kisinin heralde.kiskanclik ve fesatliktan baska birsey degil bu yaptigi her kimse..valla bende guldum gece gece.km yaptysa esinle kucuk darginliginiz son bulmus oldu cok akilliymis yapan kisi:))

Yuhhhh diyoruummm şok oldummm.
Hangi haddini bilmez yapabiliyor boyle biseyiii. Hem facende eklimiydiii bunu yapan. Ayyy Allah razı olsun barismanizi sağlamış Allah'dan ohh ne güzel bi işe yaramis :1:

Son düzenleme:
Dün falan bende giremedim pek yaa:31:

Off evet evet bakalım ne olacak bide şimdi geçen hafta cumartesiydi çarşısı çıkabilseydi bu hafta pazar olcaktı çıkamadı ya bakalım yarın mı çıkacak pazar mı ya da hiç ayyy yine çıkamazsa isyaaaaaann
:47::47:

Bizimde bu hafta pazar günü ama bakalım 15dk görebilcek miyim :31: Bi gün ztn arabayla eve yetişcem diye kaza yapcam ama hayrlısı :52: Çıkar bnce seninkide bu hafta.İki hafta üst üste kitlemezler hrhlde :26: Ama günü belli olsaymş iyi olurmş iki günde bu gün mü bugün mü diye beklemk cok gıcık bşy :26:

Bizimde bu hafta pazar günü ama bakalım 15dk görebilcek miyim :31: Bi gün ztn arabayla eve yetişcem diye kaza yapcam ama hayrlısı :52: Çıkar bnce seninkide bu hafta.İki hafta üst üste kitlemezler hrhlde :26: Ama günü belli olsaymş iyi olurmş iki günde bu gün mü bugün mü diye beklemk cok gıcık bşy :26:

Ay dikkat et kıııızz kendinee
:nazar:
Hiç belli olmaaz adam gıcık gene çıkarmam demiş yani tehdit alındı
:1: Evet belirsiz bir şekilde bekliyorum bakalım inşAllah çıkar:31:

Kızlar çok komik ya, bu arkadaş artık nasıl hırs yaptıysa 2 ayrı zamanda ekran görüntüsü alıp başka bişey yazmadan göndermiş.

Bu aslında çok iğrenç bi hareket, sonuçları çok kötü yerlere varabilirdi eğer kendisininki gibi bir ilişkide yapılsaydı.

Eşimle ilişkimiz anne babamızın bile aramıza giremeyeceği kadar sağlam olduğundan, kendisinin yaptığı şey bizi sadece güldürdü.
Eşim de "küçücük akıllarıyla evliliğimize zarar vereceğini sanmış, kim bu?" dedi geçti.
Ben yine de teşekkür ediyorum.
Ama sağolsun bizim aramızı düzeltti :16:

Son düzenleme:
Kızlar çok komik ya, bu arkadaş artık nasıl hırs yaptıysa 2 ayrı zamanda ekran görüntüsü alıp başka bişey yazmadan göndermiş.

Bu aslında çok iğrenç bi hareket, sonuçları çok kötü yerlere varabilirdi eğer kendisininki gibi bir ilişkide yapılsaydı.

Eşimle ilişkimiz anne babamızın bile aramıza giremeyeceği kadar sağlam olduğundan, kendisinin yaptığı şey bizi sadece güldürdü.
Eşim de "küçücük akıllarıyla evliliğimize zarar vereceğini sanmış, kim bu?" dedi geçti.
Ben yine de teşekkür ediyorum.
Ama sağolsun bizim aramızı düzeltti :16:

Ay yok amacı ne ki sanki ona bakarak kavga ediceksiniz ayrılıcaksınız bu kadar basit mi hey yavrum heeyy büyüyememiş dahaa yahu..Sen sanki eşinden bişey gizliyorsunda gösterecek peeeh ne güldüm be gece gece :33::33:

Hiç takma kuzu değmezz
:33: Kim olduğunu da ifşa edeydin iyiydi :9:çok meraklandıııkk Hem mazallah başkalarının başına da gelmesiiiiinn:31:

Kızlar topiğe bişey yazarken dikkat edin bundan böyle bazı salaklar kendi ilişkileriyle karıştırıp sevgililerimizden eşlerimizden falan işte bişey saklıyoruz sanıp akıllarınca ortalık karıştırmaya çalışıyor aman haa dikkat böyle ucubelere :9:

seroşcum bunu yapabilecek sayılı insan var, ne hikmetse önce çağlalarla beraber banlandığımız gece, sonra sadece onların banlandığı gün olan yazılarımı almış ve de önceden facebook hesabımı bilen biri acaba kim olabilir bi düşüneyim. :44:

seroşcum bunu yapabilecek sayılı insan var, ne hikmetse önce çağlalarla beraber banlandığımız gece, sonra sadece onların banlandığı gün olan yazılarımı almış ve de önceden facebook hesabımı bilen biri acaba kim olabilir bi düşüneyim. :44:

Ben Çözemedim olayı valla arap saçı gibi senden ne istiyo acab
a:31:

Cevabı cok zor dimi Hande ya şuan düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorm :26::1: (ki sadce bulmak saniyemizi aldı :1: )

Ayy Hande çatlıcam şimdi gülmekten bir alemsin be yavrum :9:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 14 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 125

... ezgisaygin ... 134

... yuppisi ... 143

... Snt55 ... 163

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61: