93/3 asker yolu bekleyenler

bence bazı sorunları var arkadaşın ve en kısa zamanda çözüm bulmalı..

ben hala neden yaptığı konusunda takılı kaldım ama canım belkide daha önce tanıyordu buraya üye olduğunu öğrendi takip etti falan bak gece gece nasıl senorya yazdım ama :1:

Tatlım burada tartıştığımız bir kimseydi kendisi, hatta 92-3 tün sanırım sen büyük ihtimalle tezkereci güzellerde senin de tartıştığın bir isim bu yanlış hatırlamıyorsam mesajları , çirkef bir kimseydi anlayacağın. Buradaki tartışmayı ciddiye alıp da o kadar uğraşacak kadar işsiz hem de :9:

Herkess dikkatli olsun bundan sonraa gözüm korktu valla baksana kafayı yemiş salak bence psikolojik tedavi falan görsün yememiş içmemiş uğraşmış yahu pes pes:53:

Boş insandan bol ne var ki :31:
Yani oturmuş düşünmş bi ton fake hesap fln açmş resim cekmş baya baya ugraşmş bunun için :1:
Baska derdi mi yok yani çirkefleşmş resmen :1:
Amacıda ne olcak ara bozmak :20:
Ama bozmadıgı gibi bide barışmalarına vesile oldu oda ayrı mesele :1:

bir kez daha anladım ki cidden BOŞ insancıklar çok fazla..Allah herkesi korusun böyle insanlardan..
senaryoyu güzel yazmış oynamış ama kimse yememiş :1:
yaptığı saçmalaık bi işe yaramış yani :9:

bir kez daha anladım ki cidden BOŞ insancıklar çok fazla..Allah herkesi korusun böyle insanlardan..
senaryoyu güzel yazmış oynamış ama kimse yememiş :1:
yaptığı saçmalaık bi işe yaramış yani :9:

Aynen attı tutmadı yazık :1:
Kendi ilişkisini göz önüne alıp yaptı demkki böyle bşyi.Belki ona böyle bşy yapılsa ayrılırlardı :1:

Tatlım burada tartıştığımız bir kimseydi kendisi, hatta 92-3 tün sanırım sen büyük ihtimalle tezkereci güzellerde senin de tartıştığın bir isim bu yanlış hatırlamıyorsam mesajları , çirkef bir kimseydi anlayacağın. Buradaki tartışmayı ciddiye alıp da o kadar uğraşacak kadar işsiz hem de :9:

hırsa bak sen..nasıl bi insanmış bu yahu..
evet canım bi tartışmam olmuştu birisiyle ama inan adını falan hatırlamıyorum ama aklımda kalan cidden çirkef biriydi tabi o mu bilmiyorum ama neyse Allah biliyor nasılsa..
arkadaşa tek tavsiyem işine gücüne baksın ve en kısa zamanda tedavi olsun bence :34:

şimdi bu şeytanın asistanı eşini nerden buldu canım bu 1
2. olarakta facede atan kişi fake hesapmıydı?
valla şok oldum böyle şeylerde oluyormuymuş yaa:53:
nasıl hırs yaptı ise

hırsa bak sen..nasıl bi insanmış bu yahu..
evet canım bi tartışmam olmuştu birisiyle ama inan adını falan hatırlamıyorum ama aklımda kalan cidden çirkef biriydi tabi o mu bilmiyorum ama neyse Allah biliyor nasılsa..
arkadaşa tek tavsiyem işine gücüne baksın ve en kısa zamanda tedavi olsun bence :34:

Ben şu askerliğin düşme mevzusundan sonra yararlananlar ( 93-1 ve sonrası ) yararlanamayanlar ( 92-3 ve öncesi ) bir de yarı yarıya faydalananlar ( 92-4 ) diyeyim sen anla hayatım :34: :9:

nasıl hırs yaptı ise

Handeyi daha önce faceden ekleyen biriymiş canım ordan eşini de görmüş etiketli fotolardan..Sonra fake hesap açmış burdaki konuşmaları foto çekmiş ordan da eşine yollmış insan üşenir be psikopat hiç mi işin gücün yok:47:

nasıl hırs yaptı ise

Yanlış anlamadın canım bildiğin fake hesap falan açıp uğraşmış yani bununla :9:
Nereden bulduğuna gelince herkesi kendi gibi sanıp da face den arkadaş olmuş Handemiz o ucubeyle de öylelikle buluyor artık kafası nelere çalışıyosa öyle

Handeyi daha önce faceden ekleyen biriymiş canım ordan eşini de görmüş etiketli fotolardan..Sonra fake hesap açmış burdaki konuşmaları foto çekmiş ordan da eşine yollmış insan üşenir be psikopat hiç mi işin gücün yok:47:

demek takmış işte ya konuşuyoruz ediyoruzda burada öyle ne üdüğü belirsiz insanları eklemeyin kızlar facenize benim face yok zatende olsada öyle herkese vermem tüm kişisel şeyler orada sonuç olarak sonra böyle aptal şeyler meydana geliyor.
valla kimse intikam almak istemişte becerememiş tabikii:nazar:

demek takmış işte ya konuşuyoruz ediyoruzda burada öyle ne üdüğü belirsiz insanları eklemeyin kızlar facenize benim face yok zatende olsada öyle herkese vermem tüm kişisel şeyler orada sonuç olarak sonra böyle aptal şeyler meydana geliyor.
valla kimse intikam almak istemişte becerememiş tabikii:nazar:

Aksine aralarını düzeltmiş hayatııım :9:

Ayyy o benim facedede ekliydii iyi ki siz kavga ettiğiniz zaman silmişimm ben gider bulur gebertirdim onu vallaa gerce seviyesine düşülmez boylelerin ama ben dayanamazdımm.. Allahhh ıslah etsin yuva bozmaya çalışıyor bide marifet saniyodur yaptığını karaktersiizz insann...

Back
X