93/3 asker yolu bekleyenler

Bizim de 3 hafta var da ben hiç oralı değilim yine yaa :52:

Aceleye gerek yok son gün çalışırız:1::1:
İyi gibiyimde degil gibiyimde yarın karar vercem iyi miyim degl miyim :1:

Sen nasılsın :61:

Bende öle karmakarışık gibiyim
:31:Geçen hafta çarşı olmadığı için kendimi aylardır yanlız kalmış gibi hissettim kavga bile etsek meğer ne güzelmiş çarşııı olmayınca anladm değerini :30:
Bir aksilik olmazsa bizimde çarşı yarın bakalım yarın sabah ki spora göre karar verecekmiş çıkıp çıkmayacağına
:31:

Selam kızlar ben de açıköğretim sınavında görevimi yaptım geldim :-)
Ya işte böyle başıma gelenler, güvenilmez olmayı geçtim kotu niyetli insanlar varmış aramızda. Siz yine de dikkatli olun, eğer ben buraya eşimden gizli girip onun hakkında bilmesini istemediğim şeyler yazmış olsam ve bu arkadaş bu yazıları eşime göndermiş olsa eşim çok kotu tepki de verebilirdi, bu kadar kolay mı insanların hayatıyla oynamak?
Bir şeye kızmış olabilirsin, burada bazen herkes geriliyor, tartisabiliyor, ama kalkıp böyle birşey yapıyorsan bu belden aşağı vurmaktir, ne kadar alçakça bir hareket!

Ya işte böyle başıma gelenler, güvenilmez olmayı geçtim kotu niyetli insanlar varmış aramızda. Siz yine de dikkatli olun, eğer ben buraya eşimden gizli girip onun hakkında bilmesini istemediğim şeyler yazmış olsam ve bu arkadaş bu yazıları eşime göndermiş olsa eşim çok kotu tepki de verebilirdi, bu kadar kolay mı insanların hayatıyla oynamak?
Bir şeye kızmış olabilirsin, burada bazen herkes geriliyor, tartisabiliyor, ama kalkıp böyle birşey yapıyorsan bu belden aşağı vurmaktir, ne kadar alçakça bir hareket!

Hoşgeldin handecaann:3::3:
Ah sorma kııızz ne kötü düşünceliymiş..Gerçekten eşin bilmese kötü şeyler olabilirdi Allah korusun hepimizi böyllerinden bundan sonra herkess dikkatli olsuun bu hepimize ders olsun vallahii
:31:

Selam canım :3: Bende bi uğrayıp geçmiş olsun demek istedim. Seroş anlattı geldim burdada okudum.
Onu yapan arkadaşın gerçekten beyni baya ufak kalmış. Allahtan aranızda bi sorun olmamış :nazar:
Çekemeyen insan çeşitlerinden sadece biri :1:

Back
X