93/3 asker yolu bekleyenler

arkadasım allahım hayırlısını versin sen bol bol dua et.gerisi allaha kalmıs iyi insanlar cıkar ins karsısına.benimkide doguda hem evliyimde ben. gözünde büyütme herseyi allahım saglık versinde hepsi yoluna girer.görürsün işlerinide uydurursun stres yapma yani.
ah be guzelim sen boyleysen bizim onca sıkıntılarla catlamamız lazım vallahi...

canım Allah hepimize sabır versin tabiki evli olanlar daha zor.
çook dua ettim hayırlısı neresi ise olsun diye inşallah hayırlısı Ankaradır..
amin Allah hepimizin askerlerine sağlık sıhhat versin önce.
alışamadımda daha aslında bu gelme olayı olmasaydı ben 2 ayda beklerdim 3 ayda zaten bekliyorum ben ünvde o memlekette 2 ay görmediğimde oldu.şimdi bu cuma kesindi ya ben çok heves ettim herşeyi ayarladım hayaller kurdum pat yere çakıldım :14:
o yüzden kötü oldum böyle işte..
ama bak eşin bitirip yine yuvanıza dönecek inşallahh.. ben okul okuyorum ilişkimiz 3 yılı geçiyor daha 2 bucuk sene var okuluma yani daha çok ayrı olacaz evli olmanın güzel yanı işte:16:

Selam kızlar ben de açıköğretim sınavında görevimi yaptım geldim :-)
Ya işte böyle başıma gelenler, güvenilmez olmayı geçtim kotu niyetli insanlar varmış aramızda. Siz yine de dikkatli olun, eğer ben buraya eşimden gizli girip onun hakkında bilmesini istemediğim şeyler yazmış olsam ve bu arkadaş bu yazıları eşime göndermiş olsa eşim çok kotu tepki de verebilirdi, bu kadar kolay mı insanların hayatıyla oynamak?
Bir şeye kızmış olabilirsin, burada bazen herkes geriliyor, tartisabiliyor, ama kalkıp böyle birşey yapıyorsan bu belden aşağı vurmaktir, ne kadar alçakça bir hareket!

Emrede benim buraya uye oldugunu biliyo.gizli sakli yok.ayrica burda sohbet ediyoruz destek oluyoruz brbrimize vakit geciriyoruz.gercekten ddign gbi ya bilmeseydi esin ve cok buyuk tepki verseydi.ki arkadas zaten bnu amaclamis.ayrica eşini olaya katmasina ne gerek var bu kdr buyutmeye.haddini bayag asmis arkadas.pislik yapmaktan zevk almis belliki

İyiym iste nasil olsun sıkıcı bi hafta sonu oldu.sen nasilsinn iyimisn
benim kendimce sıkıntılarım yuzunden hep sıkıcı be canım zaten aynen dedigin gibi hasret cekerken ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte .allahım baska dertler vermesin saglık olsunda bunlarda biter allahın izniyle..
canım Allah hepimize sabır versin tabiki evli olanlar daha zor.
çook dua ettim hayırlısı neresi ise olsun diye inşallah hayırlısı Ankaradır..
amin Allah hepimizin askerlerine sağlık sıhhat versin önce.
alışamadımda daha aslında bu gelme olayı olmasaydı ben 2 ayda beklerdim 3 ayda zaten bekliyorum ben ünvde o memlekette 2 ay görmediğimde oldu.şimdi bu cuma kesindi ya ben çok heves ettim herşeyi ayarladım hayaller kurdum pat yere çakıldım :14:
o yüzden kötü oldum böyle işte..
ama bak eşin bitirip yine yuvanıza dönecek inşallahh.. ben okul okuyorum ilişkimiz 3 yılı geçiyor daha 2 bucuk sene var okuluma yani daha çok ayrı olacaz evli olmanın güzel yanı işte:16:
bak senin görüsünde farklı kimseninki kimseyi tutmuyor .allahım yine pişman etmesin hayırlısıyla dönsünlerde evli olmak cok zor sen benim önceki simdi diye halimi göstersem sana senmisin gercekten dersin iyi yonleride varda insan yıpranıyo tükeniyo.onun icin hayırlısı deyip dua edeceksin elden gelen sadece o cünkü allhım senin sevdiginide hayırlısıyla sana kavustursun hersey olur acele ve sıkıntı etme .can saglıgı olsun yeterki canım

Dilann Nolduuuuu:/

canım benimki haftaya cuma gelecekti acemi bitecekti herşeyi ayarlamştık.
bugün aradı gelemiyorum dedi 3ünde bitiyormuş tankçı olmuş o yüzden eğitim uzun sürüyormuş.
benimde sınavlarıma denk geliyor işte hayallerimde suya düştü o yüzden.
usta birliğide belli oldu uzak bir yer malesef ege olmadı :(
Ankaraya düştü

benim kendimce sıkıntılarım yuzunden hep sıkıcı be canım zaten aynen dedigin gibi hasret cekerken ne kadar iyi olabilirsek o kadar iyiyiz işte .allahım baska dertler vermesin saglık olsunda bunlarda biter allahın izniyle..

bak senin görüsünde farklı kimseninki kimseyi tutmuyor .allahım yine pişman etmesin hayırlısıyla dönsünlerde evli olmak cok zor sen benim önceki simdi diye halimi göstersem sana senmisin gercekten dersin iyi yonleride varda insan yıpranıyo tükeniyo.onun icin hayırlısı deyip dua edeceksin elden gelen sadece o cünkü allhım senin sevdiginide hayırlısıyla sana kavustursun hersey olur acele ve sıkıntı etme .can saglıgı olsun yeterki canım

sağol canım haklısın davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş evlilik kolay değil elbette ama sevgi herşeyin üstesinden gelir.
hepimiz için hayırlısı olsunn çook sağoll:54:
daha yolun başındayız işte ...
zaman herşeyin ilacıdır göremesemde o sağ sağlıklı olsun yeter!

Hersey gecer be cnm.gecicek yani baska yolumu var.Allah daha buyuk dertler vermesin yeterki

Selam Kızlar :)) Bişey sorcam siz bu konuda daha bilgilisinizdir bu evci izinleri sadece 1 kere mi çıkıyoo ?:18:

canım benimki haftaya cuma gelecekti acemi bitecekti herşeyi ayarlamştık.
bugün aradı gelemiyorum dedi 3ünde bitiyormuş tankçı olmuş o yüzden eğitim uzun sürüyormuş.
benimde sınavlarıma denk geliyor işte hayallerimde suya düştü o yüzden.
usta birliğide belli oldu uzak bir yer malesef ege olmadı :(
Ankaraya düştü

Cnm yine dua et Ankaraya dusmus.anliyorum sni.bnde olsam hayal kirikligina ugrardim.ama yapck hcbisey yk.aglasanda uzuldende birsey degismiyecek.askerlik bu iste.sevindiren ne yapiyoki bize.planlarini yine yaparsn.smdi derslerine calis sen aradan cikar onlari

olacak canım 6sında sınavalarım başlıyor. 6sında var 7sinde sınav yok 8inde var 9 ve 10da var oda 10 gecesi gider işte 1 hafta oluyor dimi acemi izni ?
bebeğim çalışacam dersleri aradan çıkaracamda düşün onunla ilgilenemeyecem haftaya gelseydi bir haftam onundu herşeyi ayarlamıştım o gittikten 9 gün sonrada sınavlarım başlayacaktı herşey süperdi yani ama olmadııı Ankara-Etimesgut bitanem :14: uzakk ve sıkıntılı diye okudum netten çok kalabalık ve disiplinli tankçı olarak gidiyor.

Ankara Çagla'dan sorulur :1:
Onun sevdiceğide Ankarada ve anlattığı kadarıyla cok disiplinli biyer. Ezgininki zaten köşkte oo dahada disiplinliymiş. Canim benim haklisin uzulmekte ama kısmet boyleymis yine goruseceksiniz biraz daha erken çalışırsın sınavlarına sinavdan sonra gidersin yanına olmazmi

Selam Kızlar :)) Bişey sorcam siz bu konuda daha bilgilisinizdir bu evci izinleri sadece 1 kere mi çıkıyoo ?:18:

Benm bildigim her hafta cıkbilr izin alınırsa tabi izinide ailesinden biri olcak yakın akrabası eşi fln öyle :61:

canlaarrr şok tim nöbeti ne oluyor ? Bugun okanın var 7-9, 11-1 ve 3-5 cok canım sıkıldı ya ariyo nobetteyken konuşuyoruz ama dun gecede 3 5 nöbeti vardi şimdi 6 saat yine var ve pazarda çarşı yazmışlar büyük ihtimal cıkmıcak uyuyacak :(

Son düzenleme:
sağol canım haklısın davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş evlilik kolay değil elbette ama sevgi herşeyin üstesinden gelir.
hepimiz için hayırlısı olsunn çook sağoll:54:
daha yolun başındayız işte ...
zaman herşeyin ilacıdır göremesemde o sağ sağlıklı olsun yeter!
aynen canım sende sagol :34:
canlaarrr şok tim nöbeti ne oluyor ? Bugun okanın var 7-9, 11-1 ve 3-5 cok canım sıkıldı ya ariyo nobetteyken konuşuyoruz ama dun gecede 3 5 nöbeti vardi şimdi 6 saat yine var ve pazarda çarşı yazmışlar büyük ihtimal cıkmıcak uyuyacak :(

benimkide tim ama hic duymadım canım seninki nerde yapıyorduki yerine görede degişiyordur belki.:50:

Cnm yine dua et Ankaraya dusmus.anliyorum sni.bnde olsam hayal kirikligina ugrardim.ama yapck hcbisey yk.aglasanda uzuldende birsey degismiyecek.askerlik bu iste.sevindiren ne yapiyoki bize.planlarini yine yaparsn.smdi derslerine calis sen aradan cikar onlari

başka çare yok bebeğim kaldığım yerden devam 20den sayacam tekrar bunada şükür diyeyim.derslere yoğunlaşınca geçiyor zaman yaşayıp görecez nasıl biryermiş :44:

Back
X