93/3 asker yolu bekleyenler

Çarşısı olmayanlar çok mataf bir şey sanıyor şu çarşıyı ama inanın hiç değil, canınızı sıkmaktan başka hiç bir işe yaramıyor çoğu günlerde :19:

Çarşısı olmayanlar çok mataf bir şey sanıyor şu çarşıyı ama inanın hiç değil, canınızı sıkmaktan başka hiç bir işe yaramıyor çoğu günlerde :19:

Valla ben ayda bir carsiya raziyim en azindan yuzunu gorurum.izin kullanmadan bitircez cnku askerligi.telefonda ona bakilirsa pek iyi olmuyo tartisma zamani oluyo insanin.ama
Bnlardan hcbirisi olmadanda pek olmuyo acikcasi

Valla ben ayda bir carsiya raziyim en azindan yuzunu gorurum.izin kullanmadan bitircez cnku askerligi.telefonda ona bakilirsa pek iyi olmuyo tartisma zamani oluyo insanin.ama
Bnlardan hcbirisi olmadanda pek olmuyo acikcasi

Seni anlıyorum kübi, aynı durumda olsak inan bende böyle düşünürdüm ama burada aşağı yukarı kime sorarsan sor çarşı olmasa ya da bu kadar sık olmasa diyebilecek bir ton insan gösterebilirim sana. Edilen saçma sapan kavgaları, maruz kalınan saçma sapan durumları bir görmelisin. Ayda bir olsa evet daha iyi olur , hem de herkes için. Bu kadar sık olmamalı askerler saçmalıyor çünkü, oyundu , yemekti falan filan derken :20:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 15 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 124

... ezgisaygin ... 133

... yuppisi ... 142

... Snt55 ... 162

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... apple2 ... 222

... KUBB88 ... 222

... zeytinagaci ... 225

... Kanaryam35 ... 241

... KorEc ... 242

... blss ... 242

... mystery123 ... 243

... yunay ... 243

... ARAZIM ... 245

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 323

... tuqbaCadi ... 323

... dilanumut ... 327

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Katiliyorum Caglaya, acemilik zamanlarini arayacagim hic aklima gelmezdi ama orda insan vaktin kiymetini iyi anliyor acemilikte saniyelik konusmalar nasil degerliydi orda da her aksam arardi ama kistli konusunca tartisma falan olmazdi zaten zaman yok ama simdi telefonda da carsida da eksik olmuyor tartismalar sonra da askerlik psikolojisi oluyor adi onlar askerlik psikolojisi geciriyorlarsa biz de burda geciriyoruz iste:5:

Seni anlıyorum kübi, aynı durumda olsak inan bende böyle düşünürdüm ama burada aşağı yukarı kime sorarsan sor çarşı olmasa ya da bu kadar sık olmasa diyebilecek bir ton insan gösterebilirim sana. Edilen saçma sapan kavgaları, maruz kalınan saçma sapan durumları bir görmelisin. Ayda bir olsa evet daha iyi olur , hem de herkes için. Bu kadar sık olmamalı askerler saçmalıyor çünkü, oyundu , yemekti falan filan derken :20:

Hicc carsisi olmayanlarda iste keske carsi olsaydi diyo:))ayda 1 iyidir bnce.bn hic yüzünü göremedigm icn çarşı diyormm.tahmin edebiliyorum yaşananları çokk iyi.biz msjlasabiliyorz ama buda tartısmaya yetiyo bazenn:)

Ay bilmiyorum pazar olunca erken çıkıyo normalde ama şu sıralr 11 den sonra çıkıyodulaaar..İnşAllah öyledir yoksa çok üzülürüüüüümm:43::43:

Sen şimdiden her duruma alıştır kendini canım ya :26: İnş cıkar ama cıkmazsada cok fazla üzülmemş olursun en azından :26:
Telini arasaydın bi belki cıkmştr :26:

Sen şimdiden her duruma alıştır kendini canım ya :26: İnş cıkar ama cıkmazsada cok fazla üzülmemş olursun en azından :26:
Telini arasaydın bi belki cıkmştr :26:

Ah evet alıştırmaya başladım bunalıma girmeme az kaldııı:1::1:Çıksa arar heralde ya az daha bekliyeyim arıyım bi :31:olmadı askeriyeyi arayıp sorcaam:47:

Ah evet alıştırmaya başladım bunalıma girmeme az kaldııı:1::1:Çıksa arar heralde ya az daha bekliyeyim arıyım bi :31:olmadı askeriyeyi arayıp sorcaam:47:

Ya bazen bşyler oluyo arayamayabiliyolar sen brz daha bekle ara kesinlikle :61: En azından akşama kadar beklememş olursn bi habern olur :61:

Ya bazen bşyler oluyo arayamayabiliyolar sen brz daha bekle ara kesinlikle :61: En azından akşama kadar beklememş olursn bi habern olur :61:

Aradı aradı sonunda şükür :21::21:
10,30 gibi bırakmış oyun oynamışlar tabi gene hem telinin şarzı yokmuş takmş şimdide sıra bekliyorum dedi nete girebilmek için
:16:

Aradı aradı sonunda şükür :21::21:
10,30 gibi bırakmış oyun oynamışlar tabi gene hem telinin şarzı yokmuş takmş şimdide sıra bekliyorum dedi nete girebilmek için
:16:

İyi haberleşmşsnz şükür :1:
Bu hafta güzel gecer inş sizing için :16:

Back
X