- Konu Sahibi mutluluk_06
- #22.801
Geçicek hazal başka yolu yok kaçlardan düştün bu şafaga hem sen o şafaga zembille mi indin![]()
Ahahah ayyy ece ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçicek hazal başka yolu yok kaçlardan düştün bu şafaga hem sen o şafaga zembille mi indin![]()
Ahahah ayyy ece yaBen bu şafağa jetle inmedim değilmii
![]()
Bundan snrası belki brz paraşüt misali olcak ama olcak yani bu kesin![]()
Valla daha zor geçiyo ya nisandan sonrası kolayda ama lafta işte şmdi böyle diyorum mayısta daha da sıkıntılı olurum kesin ben:18:
Hazırlık fln yaparsın ya geçer gider bitcek işte ohhh be dersin sürekli sıkıntıya sokma kendini![]()
Günaydııııınn
İçimdeki kelebekleri durduramıyorum artık kızlar bana yardım edin![]()
Bence kimse yardım etmesin iyidir o kelebeklerGünaydın seroş
![]()
Yaa 5 gün daha böyle mi gecicek hep heyecan kalbim kaldırmıycak bee
Bütün güzellikler bizim olsun haftanın son günüde
Bugün yemin töreni varmış bizimkilerin orda acemi birliğinde şu zamanda ne yemin töreni anlamadım sizinkilerde de var mı![]()
Ohooo 5 günün sonundaki heycanı napcaksn acaba bu şuan iyi halin bnce
Yok tatlım bn duymadm yani de şu dönem belki kısa dönemler mi fln dicem ama bilemedm :44:
Allahım hepinize yaşatsın mutluluklaı o zaman görücem ben sizi hele benim gibi 8 ay görmeyip te böyle son 5 günü beklemek çok değişik
Belkide kısa dönemdir doğru hiç sormak aklıma gelmedi bandocu ya sevdiceğim bugün çalacak![]()
İnanması güç geliyodur sana tahmin edebiliyorum
Gelince sanada bi bando konseri versin seroş :124:
Karşımda görmeden inanamıycam ben heralde kendimi o zamana odakladım zaten ama şu haftanın hemen geçmesi lazıııımm pazar günü vizelere başlıyorum
Haha hiç severek çalmadığı için çok zor o![]()
Günaydııııınn
İçimdeki kelebekleri durduramıyorum artık kızlar bana yardım edin![]()
Allahım hepinize yaşatsın mutluluklaı o zaman görücem ben sizi hele benim gibi 8 ay görmeyip te böyle son 5 günü beklemek çok değişik
Belkide kısa dönemdir doğru hiç sormak aklıma gelmedi bandocu ya sevdiceğim bugün çalacak![]()
Aynen kızçeler poşet yemin töreni bugün olanlar![]()