93/3 asker yolu bekleyenler

Sabah sabah ben de cinlendim zaten facebook ta yer etiketlerini görünce. Çok yapıyolarmış gibi sonunda yemin töreni yazmışlar bi de pehh :20::20:

Evet her dk ellerinde bi telefon yok aşkım seni özledimler resim paylaşmalar kolaj yapıp göndermeler öfffffff adamlar telefonu rahat rahat sıkılmadan kullanıyo rahatca askerlik yapıyo daha ne olsun tatil gibi askerlik :19:

Günaydın kızlarrr. Bugün kötüyüm kavga ettik dün kötü ayrıldık bugünde hala aramadi:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Is konusunda kavga ettik bn atanmayi bekliyorumda o da baska sehiri yazmami istemiyo.babamda manisadan is ayarlayabilr onu soyledm olmaz gidemzsin diyo.suan bn izmirde otryrum dusunun ne kadr yakin kndiside manisali ama suan oldugum yerden baska yere gtmemi istemiyo.bnde olursa gitcem dedim inatlastik.ayriliga kadr getrdi konuyu:(

Is konusunda kavga ettik bn atanmayi bekliyorumda o da baska sehiri yazmami istemiyo.babamda manisadan is ayarlayabilr onu soyledm olmaz gidemzsin diyo.suan bn izmirde otryrum dusunun ne kadr yakin kndiside manisali ama suan oldugum yerden baska yere gtmemi istemiyo.bnde olursa gitcem dedim inatlastik.ayriliga kadr getrdi konuyu:(

Kendisi nerde oturuyo peki belki gözünün önünde ol istiyodur :26:

Tatlım nişanlısınız zaten atansan bile başka yere evlendikten sonra eş durumundan tayin şansın da var ki İzmir-Manisa her gün gidip gelsen yine de yapılır yani :26:

manisada oturuyo ilcede ayni memlektliyiz.korkuyo bana bisey olck diye yalnz kalcaksin oralarda diyo

Korkması normal değil mi ztn :) Şuan aniden olduğu için alışması lazm bu fikre sanırm.Bende istanbula gidicem dedigimde bnim askerligimin bitmesini bekle şimdlk ailenle dur fln demşti çünkü tedirgin oluyolar ister istemez :31:

Korkması normal değil mi ztn :) Şuan aniden olduğu için alışması lazm bu fikre sanırm.Bende istanbula gidicem dedigimde bnim askerligimin bitmesini bekle şimdlk ailenle dur fln demşti çünkü tedirgin oluyolar ister istemez :31:

Nasıl ikna oldu peki seninki. Bu arada biz henüz nisanli degiliz aileler biliyoda bzm durumlar karisik bnm aile sorun cikarmisti.nisan yapamadk askerdn dönüşünü bekliyoruz.

Nasıl ikna oldu peki seninki. Bu arada biz henüz nisanli degiliz aileler biliyoda bzm durumlar karisik bnm aile sorun cikarmisti.nisan yapamadk askerdn dönüşünü bekliyoruz.

Ben bide şeker hastasıyım yani söz verdim şekerime dikkat edicegime bide güvenliği olan bi yere taşınıcam dedim.İzindede geldi gördü ztn içi rahatladı ztn öyle cok gezen tozan biri deglm hem bşyin olacagı varsa her yerde gelr bulur seni.Geleceğimz için böylesi daha iyi olcak diyebilrsn mesela.Sonucta hem kendi hayatımızı kurmaya hemde gelecege yatırım yapmaya çabalıyorz :31:

Back
X