93/3 asker yolu bekleyenler

Bir anım bir anımı neden tutmuyo benim ya dün gece 3 yazıyo diye baya sevinçliydim ben :37:
Bir uyanıp da arayıverse bu beni yarım gün daha idare eder sanıyorum :52::52:

Aramama ihtimali yok ztn illaki aricak artk akıllandı Ayti :1: Ondan aradı aricak diyede düşünme oda huzursuz eder insanı biliyorm yani ondan ben bi rahatım niyeyse aricagı saatleri aşagı yukarı bildigim için arar elbet diyorm :1:

Bir anım bir anımı neden tutmuyo benim ya dün gece 3 yazıyo diye baya sevinçliydim ben :37:
Bir uyanıp da arayıverse bu beni yarım gün daha idare eder sanıyorum :52::52:

Arar cnm arar seslerini duymk ne güzl gelyo dmi ama dedgn gbi yarm günlk motive olunuyo :9: dün çarşımz vrdı bzm görnce btün gün güzl oluyo :16:

iyi cnm nasl olsun aynı işte senn nasl gidiyor şafağında maşallah :nazar:

Benm bugün brz yorucu başladı ya :10: Tv servisi geldi işte eve gittim koştr koştur taksici bni iki saat dolandırdı bide.Ama kızdım para cok almadı :1:
Evimde tv işi halloldu direk yine işe gittim ayagımdada topuklu tabi ayagımı vurdu bu koştrmada :18:
Şafağımda evet güzelleşti yarın 3 yazıcak küsüratlar önemli degl :37: Ama sennde artk yokuşun tepesine cıkıyosn iniş vakti yaklaşıyo :10:

Aramama ihtimali yok ztn illaki aricak artk akıllandı Ayti :1: Ondan aradı aricak diyede düşünme oda huzursuz eder insanı biliyorm yani ondan ben bi rahatım niyeyse aricagı saatleri aşagı yukarı bildigim için arar elbet diyorm :1:

Aynen mesela sabah aramadığına göre diyorum ki gece kaldırmışlar sabah da direk bayılmış yatağa. Yemekten önce uyanırsa 4 de bi arar sonra da akşam 9 da. Yok yemekten sonraya kalırsa önce bi 7 de arar sonra yatmadan önce 11 de . Aslında her şey fiks ama insan bekliyor işte :52::52:

Aynen mesela sabah aramadığına göre diyorum ki gece kaldırmışlar sabah da direk bayılmış yatağa. Yemekten önce uyanırsa 4 de bi arar sonra da akşam 9 da. Yok yemekten sonraya kalırsa önce bi 7 de arar sonra yatmadan önce 11 de . Aslında her şey fiks ama insan bekliyor işte :52::52:

Artk herşey monotona bağladı ya pek bi değişiklik olmuyo öyle bi atraksiyon bekleme yani :1: Boşver ya sıkma kendini arar nasıl olsa eli mahkum :27:

Benm bugün brz yorucu başladı ya :10: Tv servisi geldi işte eve gittim koştr koştur taksici bni iki saat dolandırdı bide.Ama kızdım para cok almadı :1:
Evimde tv işi halloldu direk yine işe gittim ayagımdada topuklu tabi ayagımı vurdu bu koştrmada :18:
Şafağımda evet güzelleşti yarın 3 yazıcak küsüratlar önemli degl :37: Ama sennde artk yokuşun tepesine cıkıyosn iniş vakti yaklaşıyo :10:

anam taksicye bak iyi bari çok almamış :34: koşturmya topklu nye giyiyon kuzum mafeder ya insanı .
aynn snde 3 e başlysun valla bnmde şaka maka yarıyı geççez cidden 5i göreym dye beklyrum bnde şuan :9:

saatleri az çok belli işte yaa ama arada da aarayp sürprz yapmalarnı beklyoz dmi ah biz yokmuyuz :9:

hii dün ben naptım bak anlataym Çarşıdan içeri gderkn bu gryom dye msj atmdı bana bnde merk ettm tbi çaldrdm ne bleym kısıktr sndm 2 3 kere çaldrdm ama Volkanda sesini açık unutmasn cebndeymiş telfn komutanlara yakn biyer varms dışrda yürüyomuş kapat dye dua ettm yakalatydun bizi dedi :15: :15:

Aynen canım ya dün akşam aradı mesela 20 dk falan konuştuk yatarken benden mutlusu yoktu. 24 saat telefona bağımlı yaşamak istiyorum :27::27:

onlar bi gelsin bakalım bu çok sevdiğimz telfnlara bakckmıyız :) :) bn yanmdykn nereye koyduğmu unutyom annm aramş aramş duymamsm kızıyo bana tabi Volkan geldi ya bakmasn biz araynca diyo :52:

evett tamam şimdi hatrladım büşranınki kıbrıstaydı galiba onla karıştrdm:1: bu arada bişey sorcam bu 2 lere 3lere düşmek ne ya bn anlamdm yazmışınz öylede:44:

:) ayları diyouz cnm altta yazıya 2 ay 10 gün faln bnmki 6 ay yazyo ya 5 e düşeym dyorum :9: sende 8e düşcen :9:

Back
X