93/3 asker yolu bekleyenler

yok panikleme yavaş yavaş üstesinden gelirsin hepsinin. :34:

Ya bzm iş şöyle.Program bi hata veriyo kullanıcılar bunu analistlere bildiriyo.Analistler inceleyip bize geliyo diyo böyle böyle bi hata var şurdan kaynaklanıyo bunu düzelt.Sürekli yaptın mı bitti mi acele yetişmesi lazm diye bizi sıkıştırıyolar ondan panik yapılmicak gibi degl :52: Daha bn hataya bakmadm hiç ama gördügüm bu :1:

Al bendende o kadar :37: vizelerimle uğraşıyorum ve bıktım artık gerçektennnnn:47:

Evimi özledimm ailemi özledimmm...

Bitmedi mi vizelerin daha :26: Bi kac hafta dişini sıkcaksn artk yapck bşy yok hem zamanda geçer böylece :37:
Ben unvdeyken hiç özlemezdm evimi ailemi nedense :1: Aileme aşırı düşkün deglm sanırm :1:

Bitmedi mi vizelerin daha :26: Bi kac hafta dişini sıkcaksn artk yapck bşy yok hem zamanda geçer böylece :37:
Ben unvdeyken hiç özlemezdm evimi ailemi nedense :1: Aileme aşırı düşkün deglm sanırm :1:

Ben biraz fazla düşkünüm sanırım son 3 sınavım kaldı cumarteside evime gidiceemmm :52:

pek yazamıyorumm sizde ne var ne yokk şafaklarınız bitecek sizin ben hala bekliyor olucam :41: :))

Ben biraz fazla düşkünüm sanırım son 3 sınavım kaldı cumarteside evime gidiceemmm :52:

pek yazamıyorumm sizde ne var ne yokk şafaklarınız bitecek sizin ben hala bekliyor olucam :41: :))

Yok ya ne bitmesi daha 4 aydan yeni düşcez :10: Bizden 2 ay snrada siz teskere alcksnz ztn cok cok abartı bi fark yok :1:

Yok tatlım aceleci değilim o konuda ki daha yeni işe başladm korayda bi düzenini kursun öyle şeyler ondan snra inş :17:
Sizde durumlar nedir peki var mı askerden snra bşyler :38:

En iyisini düşünüyorsun bence. Ama biz hep ayrı şehirlerde olduğumuz için son sınıfta yüzük takalım istiyoruz askerden geldikten 1 buçuk sene sonra yani hem o sırada işini düzenini de kurmuş olur, mezun olduktan 3-4 ay sonra da düğün olabilir ama kısmet tabiki bakalım inşallah gönlümüze göre hayırlısı olur :26:

En iyisini düşünüyorsun bence. Ama biz hep ayrı şehirlerde olduğumuz için son sınıfta yüzük takalım istiyoruz askerden geldikten 1 buçuk sene sonra yani hem o sırada işini düzenini de kurmuş olur, mezun olduktan 3-4 ay sonra da düğün olabilir ama kısmet tabiki bakalım inşallah gönlümüze göre hayırlısı olur :26:

İyi düşünmüşsünz ztn en büyük sorun iş düzen konusu.Onu hallettikten ve birbirinizden emin oldktan snra baska bşye gerek yok evlenmek lazm hayat birlikte yaşayınca güzel :16:

İyi düşünmüşsünz ztn en büyük sorun iş düzen konusu.Onu hallettikten ve birbirinizden emin oldktan snra baska bşye gerek yok evlenmek lazm hayat birlikte yaşayınca güzel :16:

Yaş kemale ermeden evlenmek lazım bide bebiişlerrin olması lazımm :16: şuan en büyük isteğim bu okulun bitmesi bıktım sınav stresinden gerçekten

Senin işin nasıl memnun musun yeni girdim demiştin yanlış hatırlamıyorsam :)

Yaş kemale ermeden evlenmek lazım bide bebiişlerrin olması lazımm :16: şuan en büyük isteğim bu okulun bitmesi bıktım sınav stresinden gerçekten

Senin işin nasıl memnun musun yeni girdim demiştin yanlış hatırlamıyorsam :)

İş hayatı daha zor emin olabilrsin tabi para kazanıyosun o ayrı ama okuldaki gibi rahat davranamıyosn :1:
Memnunum işimden.Sevdigim işi yapıyorm en azından.Şuan yeni oldugum için cok eksigim var bide firmayla ilgili öğrenmem gereken kendilerine özel durumlar oldugu için zorlanıcam gibi ama pes etmek yok :72::52:

İş hayatı daha zor emin olabilrsin tabi para kazanıyosun o ayrı ama okuldaki gibi rahat davranamıyosn :1:
Memnunum işimden.Sevdigim işi yapıyorm en azından.Şuan yeni oldugum için cok eksigim var bide firmayla ilgili öğrenmem gereken kendilerine özel durumlar oldugu için zorlanıcam gibi ama pes etmek yok :72::52:

Sevdiğin işse ne mutlu sana :)
Tabiki sorumluluk artıyor okulu ekebilirsin ama işi ekemezsin meselaa :D
Ama yine de buna inanmak şuan benim için çok zor yani sonuçta paranı kazanıyorsun ne biliyim sınav derdi yok okul bitince ne yapıcam düşünceleri yok o yüzden iş sanırımm daha iyi geliyor bana :23:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 15.NİSAN. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... seros08 ... 1 ->>> ADANA'YA SELAM, YOLA DEVAM :72:

... Snt55 ... 34 ->>> İSTANBUL' A SELAM, YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69: