- Konu Sahibi mutluluk_06
- #23.681
Durumu müsait değildir o zaman ya da uyuya kalmıştır :26::26:
beni bu askerlik bitirdi hayatım şimdiden mahfoldum bu dokuz ay napıcam bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumu müsait değildir o zaman ya da uyuya kalmıştır :26::26:
beni bu askerlik bitirdi hayatım şimdiden mahfoldum bu dokuz ay napıcam bilmiyorum![]()
Bu kadar ümitsizliğe kapılmak için daha çok erken canımm. İyi yönünden bak düştünüz sonunda 200 lere.![]()
bende tahmin etmiyordum bu kadar çabuk bu hallere düşeceğimi ama gün geçtikçe artıyo allah yardım etsn![]()
Bir de bizim halimizi düşün hayatım 252. gün bitiyor bugün![]()
onsuz hiç bi yere gidesim gelmiyor onla gttiğim yerleri görünce ağlayasın geliyor
Çıkmalısın bu psikolojiden yoksa daha da zorlanacaksın![]()
sadece onu istiyorum ya çok kötü bi duygu herkes boş geliyo canım sıkılıyo başkalarıyla![]()
Herkes bunu istiyo ama şu yaptığının işini zorlaştırmaktan başka bişeye yaradığı veya yarayacağı yok![]()
Yarın mı ?? :44::44:
evet bende anlamadım neden olduğunu çok sessiz konuşuyodu bi şey anlamadım zaten:26:
ilk defa kendi telefonundan aradı![]()
saol canım gerisi gelir artık![]()
Aynen öyle canım her şey yavaş yavaş , sırayla![]()
dua edin bana tam alıştım derken çöküşe geçtim![]()
Bunlar o kadar çok olağan şeyler ki 8,5 ay oldu hemen hemen bizim başlayalı. O kadar tecrübeye rağmen hala daha denge işini kuramadım ben de. Bazen zor gelecek bazen geçiyor be diyeceksin bunlar çok ama çok normal![]()