93/3 asker yolu bekleyenler

Aceleyle attiysa canm ondan oyle olmustr neden sogusun kiz cocuk deli sende:)

Yoo aceleyle fln atmadı dışarı çıkmama takyo yaa anlyom ben .direkt olarak soylemyo günn nasl geçti naptn bugn dyo nereye gittiğimi msj attğm halde 6 7 msj attı yatağndaydı atablrdi ama uyuyakldı snra snrm . arkdşlrmla gezmcm mi bn ya

Yoo aceleyle fln atmadı dışarı çıkmama takyo yaa anlyom ben .direkt olarak soylemyo günn nasl geçti naptn bugn dyo nereye gittiğimi msj attğm halde 6 7 msj attı yatağndaydı atablrdi ama uyuyakldı snra snrm . arkdşlrmla gezmcm mi bn ya

Canm bnmkide ayni ya alttan alcaz kiskancliklari tutuyor iste:) yanimzda yoklar ya akillari bzde kötü bisey olmicagini biliyolar ama askerlk psikolojisi:)

Canm bnmkide ayni ya alttan alcaz kiskancliklari tutuyor iste:) yanimzda yoklar ya akillari bzde kötü bisey olmicagini biliyolar ama askerlk psikolojisi:)

Aynn cnm ama arkdşlarm bi yere çağırrken düşünyrum yani tmm laf söylemyo bana gitme pek demiyo hatta sayılıdr gitme dediği . psikoljk baskı kuruyo ben askerdym snde çıkma gibisndn .
hele önmzdeki hafta arkdşlarmn kına gecesi var 2 kız 4 kına gecesi :) 2side kızlar arasndada eğlnce yapçak ve yatılı kalcaz olay çıkcak :37: anaam yandım :40:

Aynn cnm ama arkdşlarm bi yere çağırrken düşünyrum yani tmm laf söylemyo bana gitme pek demiyo hatta sayılıdr gitme dediği . psikoljk baskı kuruyo ben askerdym snde çıkma gibisndn .
hele önmzdeki hafta arkdşlarmn kına gecesi var 2 kız 4 kına gecesi :) 2side kızlar arasndada eğlnce yapçak ve yatılı kalcaz olay çıkcak :37: anaam yandım :40:

Of of of yandn sen :) kavganz eksik olmaz sizin bisey yok bunda ama kesin problem cikartr:)

Of of of yandn sen :) kavganz eksik olmaz sizin bisey yok bunda ama kesin problem cikartr:)

Aynn canm çok geziyon sen bilmm ne trip yapar ama yapçak bişey yok :34: Aslnda birz haklı çok gezyrum da işte napayım evde de zmn geçmiyo dimi ama

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 26.NİSAN. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 23 ->>> ELAZIĞ'A SELAM, YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... ARAZIM ... 84

... KUBB88 ... 88

... sweet71 ... 89

... apple2 ... 90

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

... zeytinagaci ... 103

... meritoo ... 106

... Kanaryam35 ... 109

... KorEc ... 110

... blss ... 110

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 170

...NeLs ... 181

... tuqbaCadi ... 181

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... AskerYariyim ... 194

... dilanumut ... 196

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 235

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 283

... kobayfare ... 283

... wishw ... 283

... plaslan ... 284

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:​

Yanlışlıkla şafağımi gördüm yaa:( 250ye dussem baride biran önce grup atlasam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet valla evde otur otur zaman geçmez. Ama bu kina haftasinda kendind dikkat et:))

Yani bilemyrum henüz söylemdm byle gece kalcağımı :)) gerçi bi arkdşn bi tanesinn yaplcağı yer bucada ta gece dönüşm zor olablr Allahtn 2 kına yapıyda birine gtçem arkds kzmaz en azndn :9: Ama ötekisi kankam gidermde kalrmda arkdaş :9: idare etçk cnm napaym o geçen yıl arkdslrnn düğünnden gece 2de dönmeyi bilyodu :19:

Yani bilemyrum henüz söylemdm byle gece kalcağımı :)) gerçi bi arkdşn bi tanesinn yaplcağı yer bucada ta gece dönüşm zor olablr Allahtn 2 kına yapıyda birine gtçem arkds kzmaz en azndn :9: Ama ötekisi kankam gidermde kalrmda arkdaş :9: idare etçk cnm napaym o geçen yıl arkdslrnn düğünnden gece 2de dönmeyi bilyodu :19:

Kisasa kisas diyosun:) kankansa gitmen lazm tabi ona bisey diyemez artik mantiga davet ediyorum su askerleri yauw:))

Kisasa kisas diyosun:) kankansa gitmen lazm tabi ona bisey diyemez artik mantiga davet ediyorum su askerleri yauw:))

Bi kere demiştm bunu da, ben yaptm dyemi yapıyon bn mecbrdm araba sürcktm fln demişti :) Mantkszlk yernde ne güzl mantıklı davranrlar ya :52:

Back
X