- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.021
Cidden kimse yok haftasonu gezmeler tozmalardalar galiba:)
Ben kös kös oturuyorum valla sabah akşam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden kimse yok haftasonu gezmeler tozmalardalar galiba:)
Ben kös kös oturuyorum valla sabah akşam![]()
Cik gez kız arada seninkidemi trip atiyo yoksa çıkınca:)
Dışarı çıksam belki bir ihtimal atar da çıkmadığım için aksine O çıksana biraz diyo![]()
Senin tabi okul filan sınavlar derken vakit kalmiyordr
Yok be canım insan istese her şeye fırsat yaratır da içimden gelmiyor işte benim![]()
Arada degisiklik iyi oluyor ama bunalinca herseyden..
İnan hiç içimden gelmiyor canım. Bak 8,5 ay oluyor biz başlayalı şu askerliğe. Bu süreçte okul ve kurstan başka nerelere gittin dersen ayda bir veya iki defa sevdiceğimin ailesini ziyaret ediyorum, bir veya iki kez de kuzenimi ziyarete gittim Güzelbahçe'ye, hee bir de yakın arkadaşlarım var oturduğum muhitte onlar buradayken ( şehir dışında okuyorlar ) evlerimiz arası 5 dk yürüyüş mesafesinde olan bir yolu gidip 1-2 saat onlarla oturuyorum. Hepsi bu![]()
Bnmde arkadslarm sayilidr zaten gorustklerim fazla yok.arada bi onlarla gorusuyrm.tatillerdede çeyiz için biseyler alıyorum iyi geliyor kendi evime biseyler almak.
Yakın 3-4 tane arkadaşım var benim de , bu zorlu günlerde vakit geçirmek isteyeceğim yani. Onların hiç biri de burada değil. Her açıdan yalnızlık çekiyorum yani![]()
Cok olcagina az olsun öz olsun zaten:) bnmkilerinde askerdeydi hep sevgileri hepsi geliyor teker teker bi ben kaldim sona:)
Bizim tayfada da bir ben varım iyi miBiri evli zaten diğer ikisi de laylaylom beklerler , bekleyecekseler bile
![]()
Bu askerlik tamamen sabir isi ya bi anlamda sevgini ölcüyorsun yani ben böyle düşünüyorum. Bi sinav gibi seviyorsan dayaniyorsun herseye. Bnmkilerden yok daha evlenen hepsi sevgili ama nisan yaparlar artik yavaş yavaş:))
Bizden de bir kişi evli zaten, o da baya erken gitti ya. Yoksa bizim yaşlar öyle çok da büyük değil. Birinin sevgilisi yok zaten, son ayrılıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamadı. Diğerinin 3 yıllık ilişkisi var da , daha üniversite askerlik falan derken nişan meselesine bile çok beklerler. Kendim konusunda pek bir yorumum yok. Sevgilime kalsa askerlikten sonra ciddi adımlar atılacak gibi ama benim her olayım sürpriz olduğu için net bir şey söyleyemiyorum![]()
Benm vaktim geldi galiba artik nasipse evlendigimizde 26 olcam tam ideal yaş:) sizde belki bi yüzük filan takarsiniz:)
Hehh işte beklenti de o yönde zaten. '' Ee askerlik bitiyor az kaldı. Vardır artık bir planınız. '' işittiğim cümlelerin hepsi bu yönde![]()
E klasik muhabbet iste milletin derdi ee evlenmiyormsnuz,evlenirsin ee çocuk yokmu bu seferde:) isleri güçleri bu hep:)
İnsanların tek gayesi evlilik olmaya başladı ülkemizde ya sorma. Size mi sorucam yani ne zaman evleneceğimi, deli midirler nedirler bilemedim ki![]()
Ya yaş ilerledikçe öyle oluyor bizim insanlarimiz öyle okul bitincede sorarlar sana ee okudun o kadr napiyon ise girmiyonmu can sıkıyorlar hep
Hey Allah'ım iş var da ben çalışmıyorum demek lazım. Özellikle geçmiş jenerasyon çok yapıyor bunu. Çünkü onların zamanında iş bulmak değil de iş bulamamak çok zormuş. Devir hala daha aynı devir sanıyorlar![]()