93/3 asker yolu bekleyenler

İşte demek istediğim o zaman boş yapacak hiç bir şey yok insan patlıyor.

Çağlaaaaaaaaaaaa çağlaaaaaaaaaa benden başka ayrılanda mı var :26:

Canım senden başka bir resmi ayrılık daha var benim bildiğim. Arkadaşların 2 sinden de ayrılık haberi aldık birkaç gün arayla da onların durum biraz belirsizliğini koruyor. Çok saçma sebeplerden ki biri sebepsiz bile ve daha çok yeni olduğundan tam netleşmedi yani daha :31:

Adım adım tarif ediyorum canım.
Şimdi sayfanın üstüne doğru forum ayarlarım kısmı var canım, yanında kk topluluk başlığı ile hızlı menü başlığı var, oraya girip profil ayarlarım diyorsun.
Sonra aşağıya doğru iniyorsun en aşağıda tezkere tarihi, beklediğim kişi ve kuvvet komutanlığı diye üç tane bölüm var.
Oraya bilgilerini giriyorsun, mesela sen tezkere tarihine 04.05.2015 yazacaksın, kuvvet komutanlığına da jandarma yazacaksın değişiklikleri kaydet dediğinde olacak :34:

Onu doldurduktan sonraa

Canım senden başka bir resmi ayrılık daha var benim bildiğim. Arkadaşların 2 sinden de ayrılık haberi aldık birkaç gün arayla da onların durum biraz belirsizliğini koruyor. Çok saçma sebeplerden ki biri sebepsiz bile ve daha çok yeni olduğundan tam netleşmedi yani daha :31:

Hangi arkadaşlar tanıyor muyum ki ? :26: Benim sebepten daha mı saçma :ssz:

Son haber aldıklarımız sweet ile bella arkadaşımızdı canım. Nicklerini yazdım direk aklında kalmıştır belki diye :26::26:

Tamam canım biri benim arkadaşlarda ekli muhabbet etmişim herhalde. Haklarında hayırlısı :26: Biz bıraksak arkamızdan demediklerini bırakmazlar çaba gösteriyoruz bekliyoruz özlüyoruz değer veriyoruz yinede kıymet bilenimiz yok. Gerçekten çok şaşırıyorum böyle duyunca normalde tanıdığım insanlarda ayrılmışlar askere gidince noluyor anlamıyorum? eskiden duyardım askerdeyken ayrıldık falan diye kızardım kızlara şimdi bu durumda olunca anlıyorum ki ön yargılı olmamak lazımmış.

Back
X