- 16 Ağustos 2013
- 322
- 6
- 318
- Konu Sahibi seymasklgn
-
Kızlar merhaba :) Sözlümün usta birliği dün belli oldu, İzmir-Güzelyalı çıktı.. Peki ya sizlerin ??
aynen canm ya bizimkide oyle hayırlı yerler olur ins allahım iyi insanlarla karsılastırsın gittikleri yerdebayramdan 1 hafta önce belli olacakmış eşimin.
Allahım lütfen gidebileceğim bir yer olsun ya. :18:
Aynen burası biraz erken açılmış bize göreŞahsen ben bu topiğe 2-3 hafta sonra dahil olabilicem
Aynen burası biraz erken açılmış bize göreŞahsen ben bu topiğe 2-3 hafta sonra dahil olabilicem
ben de öyle.
zaman azaldıkça da çok merak ediyorum. neresi neresi diyeeeee
Aynen öyle yaa bir de beklentiye girdim ne yalan söyleyeyim milletin İzmir'e çıkınca, hadi bizim de İzmir olsun yaaa
kendını oyle endekseleme ama en kotusunude en ıyısınıde dusun bebegım cunku askerın zaten kendı memleketı cıkmıcagından hep bı moral bozuklugu ıcınde olcak sonra sende yıkılırsan ıyıce toparlayamazsın onuda onunda moralı sey olur :) ama tabıkıde ıcten ıce en buyuk ıstedıgımız bıze yakın yerler olması bızımde boyleydı hep hayırlısı olsun hepınızın bakalım
Şeymacım hayırlı olsun bebeğim benim gibi İzmirli olcan sende
Allah hepinizin askerini hayırlı yerlere düşürsün inşallah, komutanları arkadaşları iyi insanlar olsun yeter gittiği yerde önemli tabi ama en önemlisi hayırlı insanlar çıksın karşılarına. Bitirip bizlere dönmelerini nasip etsin yüce Allahım
Günaydın kızlarr, geçiyor günlerrr birazcık daha sabır inşallahh
Şeymacım hayırlı olsun bebeğim benim gibi İzmirli olcan sende
Allah hepinizin askerini hayırlı yerlere düşürsün inşallah, komutanları arkadaşları iyi insanlar olsun yeter gittiği yerde önemli tabi ama en önemlisi hayırlı insanlar çıksın karşılarına. Bitirip bizlere dönmelerini nasip etsin yüce Allahım
Günaydın yavrum oylede boylede gecıyor ıste .. Çok tesekkur ederım pek yakında İzmirli olcam insallah :) Aminnnnnnn :)
Bizim de belli çok şükür sevdiceğimin ustası İzmir/Guzelyalı.Allah tüm askerlerin hakkında hayırlısını versin inşallah canlarım.
Günaydın yavrum oylede boylede gecıyor ıste .. Çok tesekkur ederım pek yakında İzmirli olcam insallah :) Aminnnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?