93/3 Ustaları belli olan kızlarrr toplanalımmm yavaştan :)

seymasklgn

S-Ş
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
322
6
318
Kızlar merhaba :) Sözlümün usta birliği dün belli oldu, İzmir-Güzelyalı çıktı.. Peki ya sizlerin ??

Kızlar merhaba :) Sözlümün usta birliği dün belli oldu, İzmir-Güzelyalı çıktı.. Peki ya sizlerin ??

aaaa merhaba canm ne cabuk gozun aydın bizimki belli oolmadı daha var yemin torenınden sonra allah bizede hakkımızda hayırlı olanı nasip eder iyi yerlere duser ins

bayramdan 1 hafta önce belli olacakmış eşimin.
Allahım lütfen gidebileceğim bir yer olsun ya. :18:

selam kızlarrr ah ah oncelıkle o duyguyu cok ıyı bılıyorum uyku gırmıyor o son 1 haftasında ınsanın gozune :)
umuyorum kı hepınızın kı en ıyı yerlerde olurlar. komutanları herseylerı rahat guzel bı askerlık gecırırler bak ogrenen hemen girsin yazsın bizde cok merak ediyoruz :):) şimdilik iki yaren izmire geliyor inş diğerleride böyle gider hepinizi memleketimde ağırlarız öptüm siziiii

Aynen öyle yaa bir de beklentiye girdim ne yalan söyleyeyim milletin İzmir'e çıkınca, hadi bizim de İzmir olsun yaaa

kendını oyle endekseleme ama en kotusunude en ıyısınıde dusun bebegım cunku askerın zaten kendı memleketı cıkmıcagından hep bı moral bozuklugu ıcınde olcak sonra sende yıkılırsan ıyıce toparlayamazsın onuda onunda moralı sey olur :) ama tabıkıde ıcten ıce en buyuk ıstedıgımız bıze yakın yerler olması bızımde boyleydı hep hayırlısı olsun hepınızın bakalım

bizim topiğede gelin 93/2 ye gece falan konusuyoruz edıyoruz oyleee :):)

Benim askerimin memleketi İzmir değil canım, 16-17 yıldır İzmir'de yaşıyorlar burada büyümüş yani. Ondan biraz beklenti var tabi ama hayırlısının olmasından daha önemli değil tabi bu. Çok şükür aramalar falan da düzene giriyor artık her gün konuşuyoruz birkaç dakika da olsa haberini alıyorum ya o da yeter ne yapalım. Böyle böyle geçecek inşallah zaman

Şeymacım hayırlı olsun bebeğim benim gibi İzmirli olcan sende

Allah hepinizin askerini hayırlı yerlere düşürsün inşallah, komutanları arkadaşları iyi insanlar olsun yeter gittiği yerde önemli tabi ama en önemlisi hayırlı insanlar çıksın karşılarına. Bitirip bizlere dönmelerini nasip etsin yüce Allahım

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Günaydın kızlarr, geçiyor günlerrr birazcık daha sabır inşallahh

Günaydın yavrum oylede boylede gecıyor ıste .. Çok tesekkur ederım pek yakında İzmirli olcam insallah :) Aminnnnnnn :)

Günaydın yavrum oylede boylede gecıyor ıste .. Çok tesekkur ederım pek yakında İzmirli olcam insallah :) Aminnnnnnn :)

gerçekten çok güzel bir yer, heleki sevdiğin yanında olunca heryer cennet geliyor insana. Okadar çok içim rahatladiki anlatamam, askerlik yaptığı, nöbet tuttuğu yeri falan gördüm. nerde geziyo napıyo falan hepsi kafamda oturdu artık gerçekten fırsatın olursa git yawrum...

Bizim de belli çok şükür sevdiceğimin ustası İzmir/Guzelyalı. Allah tüm askerlerin hakkında hayırlısını versin inşallah canlarım.

Bizim de belli çok şükür sevdiceğimin ustası İzmir/Guzelyalı. Allah tüm askerlerin hakkında hayırlısını versin inşallah canlarım.

Hatunlar ikinizin askeride İzmir - Güzelyalı mııı?? Ne şans hee :)) hayırlısı olur inşallah kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…