94lü kız 93lü erkek

eşim benden bir yaş büyük. ağlamaya gidiyorum..
bu arada 8-9 yaşta çok iyi değil bence. benim de üç arkadaşımın eşiyle yaş farkı böyle. hepsi benzer şekilde adamlar daha yaşlanmasın diye evlendikleri gibi iki çocuk yapıp eve kapandılar.. herkes böyle değildir tabi ama bana denk gelmiş olabilir.

Sacmalamislar.
Eşim benden 2 yaş küçük. Benden kat ve kat olgun.

Valla arkadaşlarınız ne düşünür bilmem de istatistikler yaşlar ne kadar yakınsa ilişkinin o kadar uzun sürdüğünü gösteriyor.

Ne alakası var kafalar uyustuktan sonra ister buyuk olur ister kucuk olur bunun bi önemi yok ki

Ben yaşa takılan biriyim. Bana 9-10 yaş büyüklük normal gelmiyor.. sözüm meclisten dışarı, bu benim düşüncem. ben 25 yaşındaysam eşim 35 yaşında olmamalı.
Hele 20 yaşındayken 30 yaşında biriyle evlenen kızların kocaları bana sapık gibi geliyor
Sizin arkadaşınızla yaşıt erkek arkadaşı. Bundan daha doğal ne olabilir? Aralarında aylar fark ediyordur.
Kendi olgunlaşamamış kocaları şu an olgunlaşmışlar mı acaba?
Benim eşim 3 yaş büyük benden, asla daha büyük olmasını istemezdim.

O kimseyi ilgilendirmez.
1 yaş kucuk olması 30 yaş büyük olmasından iyidir.
Şu forumdaki konulara bir göz atın derim.
Ayrica karisindan büyük olduğu halde koca olmayı beceremeyen,bir çiçek almayı,bir seni seviyorum demeyi çok goren öküzler de var.
Aradaki Yas farkı mutluluk getirseydi emin ol boşanmalar %80 azalirdi.

Kendimden 8-9 yaş büyük erkekle ne konuşacağım ne paylaşacağım? Ben 32 yaşımda daha çiçeğim burnumdayken herif 40 yaşında olacak.Bu daha mı güzelmiş? Kendileri öyle adam almış bu da böyle adam alıyor.Teyzem eşinden 4 yaş büyük ama torunları var yani gayet de yıllarca evli kaldılar eniştem teyzemden daha da olgundur biz onun düşüncelerini daha çok dikkaey alırız.Kocaları büyük almış sizin arkadaşlar ama büyük koca alma nimetinden faydalanamamışlar kafalar hâlâ 13.

Anlaşmanın yaş farkıyla alakası yok ama benim çok tercihim olmazdı jenerasyon farkı oluyor bir yerden sonra.

bence yaşlar yakın olmalı , eşim benden 3 ay küçük çok iyi anlaşıyoruz. 43 yaşındayım 50 yaş olsaydı ne hissederdim bilmiyorum

Bence arkadaşınız ergenlikten çıkamamış benden bir yaş büyük hala milletten yorum alıyor konuştuğu kişi için

Eşimle aynı yaştayız eşim kendinden büyük bir çok kişiden daha olgun. Akıl yaşta değil baştadır. Yaşın bir önemi yok kişinin kendini nasıl geliştirdiğiyle alakalı bence

Eşimle aynı yılın çocuklarıyız. Ben ekimliyim o da kasımlı. 1 ay büyüğüm. Yaş/olgunluk ile alakalı hiç sıkıntı yaşamadık. Gökteki bulutla alakalı problem yaşarız fakat olgunlukla alakalı yaşamayız o kadar diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…