- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.971
- 108
- Konu Sahibi pinkmrsflower
-
Sacmalamislar.1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.
ben yaşları uyumlu buldum . Cocuk olgun bir kişiliğe sahip , yakışıklı da. ben olumlu buldum . çocuk bugun kahvaltıda bizimleydi.
ama masadaki diğer kadın arkadaşlar yaşı sorun etti. Erkek daha büyük olmalı dedi, erkek daha olgun olmalıymıs, nerdeyse aynı yaştalar dedi, tabi kendi aramızda konustuk kahvaltıdan sonra.
bu kadın arkadaslarım evli 2side, biri benle aynı yaşta diğeride 88li, eşleri kendilerinden büyük . 91li olan arkadasımın esi 82li 88li olanında 80lı esi
eslerine göre mi böyle yorum yaptılar anlamadım .
Tabi son kararı onlar verecek .
Sizce tuhaf mı duruyor 93lü erkek 94lü kız ilişkisi ?
Ne alakası var kafalar uyustuktan sonra ister buyuk olur ister kucuk olur bunun bi önemi yok ki1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.
ben yaşları uyumlu buldum . Cocuk olgun bir kişiliğe sahip , yakışıklı da. ben olumlu buldum . çocuk bugun kahvaltıda bizimleydi.
ama masadaki diğer kadın arkadaşlar yaşı sorun etti. Erkek daha büyük olmalı dedi, erkek daha olgun olmalıymıs, nerdeyse aynı yaştalar dedi, tabi kendi aramızda konustuk kahvaltıdan sonra.
bu kadın arkadaslarım evli 2side, biri benle aynı yaşta diğeride 88li, eşleri kendilerinden büyük . 91li olan arkadasımın esi 82li 88li olanında 80lı esi
Kendimden 8-9 yaş büyük erkekle ne konuşacağım ne paylaşacağım? Ben 32 yaşımda daha çiçeğim burnumdayken herif 40 yaşında olacak.Bu daha mı güzelmiş? Kendileri öyle adam almış bu da böyle adam alıyor.Teyzem eşinden 4 yaş büyük ama torunları var yani gayet de yıllarca evli kaldılar eniştem teyzemden daha da olgundur biz onun düşüncelerini daha çok dikkaey alırız.Kocaları büyük almış sizin arkadaşlar ama büyük koca alma nimetinden faydalanamamışlar kafalar hâlâ 13.1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.
bence yaşlar yakın olmalı , eşim benden 3 ay küçük çok iyi anlaşıyoruz. 43 yaşındayım 50 yaş olsaydı ne hissederdim bilmiyorum1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.
Guldurdunuz beniYazının sonunda hepsinin yaşlarının toplamı kaçtır diye soracaksın sandımMatematik sorusu gibi konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?