94lü kız 93lü erkek

Benim eşim benden 9 yaş büyük biz mutluyuz. Yine bir tanıdığımın kocası da ondan 6 yaş küçük onlar da mutlu. Bunun bir standartı yok bence

İki arkadaşının eşleri de kendilerine göre çok büyük bence ilerleyen yıllarda bunun aslında iyi bir şey olmadığını anlayacaklar. Çiftler arasındaki yaş farkı bence 5i geçmemeli, erkek olgunsa aynı yaşta olmanın da bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Yaptıkları olgunluktan çok uzak, hatta kendini beğenmişlik gibi. İşin özü kafa uygunluğudur ama yaş önemliyse eğer en fazla 5 olmalı

Bu erkek büyük olmalı olayını erkekler uydurmuş bence daha genç kızlarla olabilmek için. İnsanın karakteri erken yaşlardan belli oluyor zaten. Olgun olmasi için yaşlı olması gerekmiyor. Memleket 40 yaşına geldiği halde sorumluluk alamayan, karar veremeyen, kendi temizliğini yemeğini yapamayan erkek dolu. Bana çok saçma geliyor erkek büyük olsun lafı.

Hangi devirdeyiz ya? Tabi ki normal, ne erkekler var yaş 50 kafa yapısı 15. Önemli olan anlaşmak, arkadaşımın da eşi kendinden 2 yaş küçük ama daha hiç muhabbeti bile olmadı ortamlarda bunun. Siz diyince farkettik…

Benim anlamadığım, bu size neden dert oldu, hatta buraya konu açacak kadar? Ne duyarlı arkadaşsınız öyle, arkadaşınız çok şanslı sizin gibi düşünceli bir kankası olduğu için

Yoksa asla bu arkadaş siz değilsinizdir, ve yorumlar size yapılmamıştır ve ondan dolayı canınız sıkılmamıştır. Kesinlikle

tuhaf değil ama ben de çocuklarımın babasından bir yaş büyüktüm. 1 kere bile sorun olmadı aramızda. 10 yıl sonra boşandık. meğer arkamdan yaşlı diyormuş ablasıyla! (33 yaşındayım)

Ben 87'liyim eşim 93'lü daşlasınlar o zaman beni
Eminim bunu düşünenlere daha güzel bir evliliğim vardır Her anlamda

benim de eşimle aramda bir yaş var gayet de uyumluyuz. eşi ile arasında 10 yaş fark olup birbirine ayak uyduramayan insanlar var çevremde. arkadaşlarınız kendilerinden yaşça büyük kişilerle birlikte olduğu için onlar anormal karşılamış olabilir ancak gayet de uygunlar yaş itibari ile.

kime ne yahu. sevip anlaşıyorlarsa 88 lilere ne. onlar heyecanlarını kaybetmişler boş ver takılma onlara sen!

eşim 97 li abim 89 lu abim hala 18 yaşından kalma sorumsuz ve aklı bir karış havada eşimde ev geçindireceğim diye kendini yiyip bitiren türden arasından dağlar kadar yaş farklı var Tamamen karakterle alakalı bir mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…