- 11 Aralık 2020
- 40
- 45
- 18
- 34
- Konu Sahibi pinkmrsflower
-
93 lü erkek zaten 94 lü kızdan büyük olmuyor mu1 hafta önce arkadaşlarla buluştuk, 94lü arkadaşım 93lü bir erkekden hoşlanıyor anlattı bize, çocugun da ilgisi var arkadasım hissetmis.
ben yaşları uyumlu buldum . Cocuk olgun bir kişiliğe sahip , yakışıklı da. ben olumlu buldum . çocuk bugun kahvaltıda bizimleydi.
ama masadaki diğer kadın arkadaşlar yaşı sorun etti. Erkek daha büyük olmalı dedi, erkek daha olgun olmalıymıs, nerdeyse aynı yaştalar dedi, tabi kendi aramızda konustuk kahvaltıdan sonra.
bu kadın arkadaslarım evli 2side, biri benle aynı yaşta diğeride 88li, eşleri kendilerinden büyük . 91li olan arkadasımın esi 82li 88li olanında 80lı esi
eslerine göre mi böyle yorum yaptılar anlamadım .
Tabi son kararı onlar verecek .
Sizce tuhaf mı duruyor 93lü erkek 94lü kız ilişkisi ?
Evet93 lü erkek zaten 94 lü kızdan büyük olmuyor mu
Kesinlikle1 senecik için mi bu tantana
Arkadaslarım daha büyük olsun erkek diyorOlmaz
Aynı gün doğmuş olmanız gerekirdi
Zaten kız da bunu soyledı ortak konulardan konusuyoruz cocukluklarımız aynı vs dediBen 94lüyüm nişanlım 93lü ve sekste güçlü.
Alakası yok aynı jenerasyonun çocuklarıyız kafalarımız zevklerimiz çocukluklarımız benziyor, aynı hatta hemen hemen.
Bu olay yaşla olmuyor. Eşimin abisi var bir yaş büyük iki sayılır hatta.Bana göre çok saçma bakıs açısına sahipler. Kime göre olgun neye göre
+with diamonds o ne güzel kullanıcı adı cok severım o sarkıyıHay derdini..
Ooo biliyorsun şarkıyı devamını tamamladin with diamons diyerek cansın+with diamonds o ne güzel kullanıcı adı cok severım o sarkıyı
valla benim derdim ben okeyim masadaki iki arkadasın derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?