94lü kız 93lü erkek

Cocuk olgun duruyor konusması , akıl yaşta değil başta ama arkadaslar kendi esleri yüzünden at gözlüğüyle bakıyor

Kişiliğe, yapıya göre değişir yaş mevzusu. Neye göre genellemiş ki o yaşı başı yeterli (!) ablalar?
Yani neye göre bu kadar kesin konuşabiliyolar ki, hele ki insanların hayatını etkileyen konularda?

Onlar evlenmişler onlark ilgilendiren bi durum yok bence boş muhabbet karşındaki insana bağlı karakteri olduktan sonra her yaş olur

93lüler sekste güçlü mü? Kesin bilgi mi yayalım mı?

kendi esleri kendilerinden bayağı buyuk o yuzden bu dusunceyi dayatıyorlar bence
Tükürdüklerini yalamak istemezler tabii.

Maksimum 3 yaş fark en idealidir bence ilişkilerde. Erkekler geç olgunlaşıyor lafı da safsata, kendi gerzekliklerine kılıf uydurmaya çalışıyor bazıları.

Kadınlar ortalama 10 yıl daha uzun yaşıyor erkeklerden. Erkek 10 yaş büyük olduğunda evli çiftlerde erkekler yine ortalama 20 yıl daha erken ölmüş oluyor. Bu mu mükemmel ilişki?

bence kıskanıyorlar kızı

Ben 93 lü esim 84 lü. Erkek buyuk olunca daha mi olgun oluyor? Külliyen yalan, ben esimden olgunum
Yasa basa bakmıyor bu isler.

Bazi kadinlar niye hep yalnis noktaya takiliyor hic anöamiyorum. Bir sene yas ne kadar fark edecek? Esim benden bir yas büyük. Simdi benden daha mi olgun oluyor?
Bunu bende oldum olası anlamadım.. Takılacak mevzu bile değil.. Aha Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi ondan epey büyük. Ne olmuş yani. Bizim toplumun dayatması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…