94lü kız 93lü erkek

Yaş problemi gibi konu
Ay çok saçma, zaten büyük 1 yaş.
Herkes kendileri gibi neredeyse 10 yaş büyük biri ile evlenmek zorunda mıymış? Olgunluk önemli eyvallah da, karakter sadece yaşla olgunlaşmıyor, pff kime göre neye göre.
Ben 87 liyim,eşim de 87 li. Gayet de iyi anlaşıyoruz, olgundur beyim kocam adamım erkeğim

Biz nişanlımla bu yaş kriterine uyuyoruz. 94luyum o da 93lü. Kim koyuyor bu kriterleri yahu böyle? Erkek küçükte olabilir. Olgunluk yaşta değil baştadır.

Aman akıl yaşı yerinde olsunda 1 yaştan da 10 yaştanda zarar gelmez Önemli olan uyumlu olmak

Cocuk olgun duruyor konusması , akıl yaşta değil başta ama arkadaslar kendi esleri yüzünden at gözlüğüyle bakıyor
Valla şu an benden 8 yaş büyük eşim olsun istemezdim. Bence yaşı ideal çok yaş farkı sevmiyorum ben. Kıskanmış olabilirler mi? Belki eşleri yaşlı geliyordur artık onlara

al işte tezim doğru çıktı.gene bunca yıldır şaşıracak konu kalmadı diyordum ama varmış.erkek kızdan 1 yaş büyük olamazmış tey teyyy.

Erkekler daha geç olgunlaşır bu kesin ama çocuğu iyice tanımadan da yorum yapılmaz ki. Belki yaşının insanıdır, belki yaşından olgundur. Saçmalamışlar

Yaş sadece sayıdan ibaret. Arkadaşlarınız susmaları gereken yeri bilememiş.

Benim fikrime yaş farkı arttıkça kuşak farkının ortaya çıktığı yönünde. Kendimden 8 yaş büyük eş istemezdim. Hadi olsun 4 5..

Eşimle aynı yaştayız. Çok yakın bizimle yaşıt bir arkadaşımızın eşi ondan 8 yaş büyük meslek olarak da farklı(bunu söyleme sebebim aynı meslek grubu insanlar yaştan bağımsız ortak konuşacak nokta bulabiliyorlar) Dördümüz bir araya geldiğimizde adamın bizden kafa olarak çok daha farklı olduğu o kadar belli oluyor ki. Konuşacak şey bulamadığımız oluyor. Bizim takılmadığımız şeylere o takılıyor falan.

Valla eşim benden küçük olgun mu değil eski sevgilim bende 7 yaş büyüktü olgun muydu eh işte ondan önceki 6 yaş büyüktü eşimden beterdi. Yani olay yaşta değil başta bitiyor. Diyeceklerim bu kadar

Bu dert degil iliski bolumune acabilirdiniz konunuzu. Ayrica zaten sizin de derdiniz degil kim ne derse desin onlar uygun buluyorsa uygundur. Bakiniz Seda aplaya .

Beyin yaşı önemli. Bazı insanların yaşı gitmis aklı hala çocuktur. Karaktere, olgunluğa, uyuma neden bakmazlar da bir yaş sevdasıdır alır başını gider anlamış değilim. Onlar mutluysa hiç kimse karışamaz. Eşimle aynı yastayiz sadece 6 gün aramız var ve 5 senede herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür.

Eşin 95 li ben 93 lüyüm yani kız erkekten büyük 2 yaş . Elhmdğlillah 5 senedir hicbir sıkıntısını görmedim yaştan yana. Akıl yaşta değil baştadır

Onlar büyük ihtimalle eşleri ile enerji uyumunu yakalayamayip herkesin kendileri ile aynı kaderi paylaşmasını isteyen fesat kadınlar.
Benim eşim de benden 1.5 yaş büyuk, ablamın eşi ise benden bile küçük :)

Olgunluk sadece yaşla olmaz benim sevgilim benden 3 yaş küçük ama benden olgunçünkü liseden beri hep çalışmış kendi bir yerlere gelmiş ailesinden ayrı yaşıyor bense sürekli ailemin desteğiyle yaşadım ailemin durumu iyi olduğu için onun kadar çaba harcamadan çoğu şeyi yaptım.sevgilimin cesaret vermesi sayesinde daha yeni düzenli bir işte çalışmaya başladım kısacası erkekler geç olgunlaşır ama bu sadece genel bir görüş önemli olan kişinin kendisi.

Ben esimden 6 ay buyugum. Isteseydim cok daha genc biriyle de evlenebilirdim. Ama bunu ben yapabilirim. O senin bahsettigin kendinden 9 yas buyuk adamla evlenen kadinlar yapamaz. Cunku kendi yasitlari veya daha genc yakisikli ve iyi ise sahip bir erkegi elde edebilecek kapasiteye sahip degiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…