- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi kenan_derya
-
aykurt çok isterim bebişin olmasını sana ve tüm bebek bekleyenlere dua etcem inş nur topu gibi bir bebişin olur cuma günü hürmetine rabbim versin
ben bu gün gene çok yedim sabah yine yumurtamı yedim çok az ekmekle sonra öğlen koca dilim börek ve 5-6 tane kurabiye saat üc gibi ıspanaklı yemek vardı ondan yedim akşamada balık var ama bu gün nedense her şeyi yiyesim var umarım engel olurum kendime :)) ben 3 kilo vermişim aykurt 72 idim 69 aç karnına ama hafta sonu kesin alırım kaldı 9 kilo
kız maaşallah ne güzel veriyorsun kiloları bide çok yiyorum deyip durma. hafta sonu içinde kendini fazla sınırlama 10 günde 5 kilo verdin kuzum az mi. arada hoşuna giden seylerden ye ki vucudun birden dusmesin. bu arada tablo yapilmayacak galiba. derya yine ortalikta yok. diğer kızlarda yok. bende yaziyorum kilomu buraya. tabi ben senden gayet tombisim biliyorsun kuzuuuuum. ben geçen pazartesi 100,3 tüm. gecen cuma 99,3 e düştüm. bu cuma da 97,00 a düştüm kuzum. ama sen yine beni geçmişin yaaa) neyse ben 2,3 verdim bu hafta sende 3 tam maasallahhhhhhh...
yok kuzu iki haftada 3 kilo verdim 5 değil keske 5 olosa ya allah mı söyletti hiç te bilem tombiş falan değilsin ayrıca eminim yakışıyordur birlikte vercez kiloları sen beni geçmişsin
Kizlar bende 89.3kg a dusmusum... en son gecen pazar tartilmistim ve 90.5kg idim.. 1.2kg vermissim =) cok mutluyum...
senin adına çok sevindim hadi durmak yok haftaya 1 kg daha gitmiş olcak:)) ben bu gün hamur işine çok yüklendim ya annem mantı yapmış dayanamadım baya bi yedim((
Kizlar bende 89.3kg a dusmusum... en son gecen pazar tartilmistim ve 90.5kg idim.. 1.2kg vermissim =) cok mutluyum...
Bisey olmaz cnm arada sira olur oyle... o artik gecmiste kaldi... sen onune bak... =)
beni etkileyen cok guzel bi soz... " dun cok yesen de bugun yeni bir gun, dun az yesen de bugun yeni bir gun..."
Kizlar bugun kayinvaldem ve gorumcemle alis verise ciktim... beni gorunce gozlerine inanamadilar... artik herkes kilo verdigimi fark ediyorlar.. yarinda kiz kardesim mi gorucem.. bir aydir gormemistim bakalim oda fark edecek mi... =)
Wooow cok guzel bir soz mus...
inş çıkar rabbim bizede nasip etsin
slm kızlar bu sabah diyetisyenime gittim ilk beş gün için 1 kilo vermişim plates yapıyom dediydim yapma dedi onun yerine kardiyo yap dedi platesi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yap dedi platesle kas yapıyorsunuz kas yaprkende yağlar kasların arasında sıkışıp kalıyor dedi önermedi anlayacağınız 10 sonra için tekrar kontrole gideceğim baklaım değişim listemide aldım yaza fit gireceğiz inş
Kizlar bugun kayinvaldem ve gorumcemle alis verise ciktim... beni gorunce gozlerine inanamadilar... artik herkes kilo verdigimi fark ediyorlar.. yarinda kiz kardesim mi gorucem.. bir aydir gormemistim bakalim oda fark edecek mi... =)
merhaba kızlarr ben gelemedim kusura kalmayın ..aslında geliyorum ama bilgisayarım çok kötü yazarken kapanıyo sanırım format gerek...
canım insaallah çıkmıştır cikmadiysada kismet hayirlisi olsun. ama insaallah yüzünüz gulmustur ...
ooo cok sevindimcanim insan nekadar cok seviniyo degilmi zayiflamissin dediklerinde... bakalim kardesin ne diycek bende merak ettim.
bu arada o soz okadar rahatlatiyo ve frenliyoki beni. dun az yesende bugun yeni bir gun yani az yemis olabilursin ama bugun cok yersen yine kio alirsin. dun cok yesende bugun yeni bir gun derkende dun cok yemis olabilirsin ama bugun dikkat edersen yemene kilo almazsin anlaminda. cok seviyorum ben bu sozu. yani cok yedim diye uzulmuyorum az yedim diyede sevinmiyorum
sağol kuzuuuuum ALLAH im razı olsun senden. çok istiyorum artık bebisi puan pko var bende ama insaallah yenecek ve gelsin bebislerrrrr...
yok canım yok maalesef bu sene 4. idi seneyede 7 yıldır yazılıp gitmeyenler gidecekmiş ehh saglıgı yerinde olursa sonraki seneye inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?