- Konu Sahibi kenan_derya
-
canim annenlere hac cikti mi? merak ettik. bu arada kilolardan ne haber nasil gidiyo canim
Bende ilk defa senden duydum bu sozu ama gercekten cok hosuma gitti... bu arada senide tebrik ediyorum sende baya vermissin bu hafta... aramizada en cok sen vermissin bravo... 95kg a az kaldi... bu arda bugun sansli gunum ben ne zaman online olsam sizler hep off oluyosunuz... ben yatarkende sizler online oluyosunuz bir turlu denk gelmio boyle sohbet etmek... gurbette olmanin desavantajlarim.. =(
hayirlisi canim Rabbim saglikli sihhatli bir omur versin de kismet olsun hac insaallah
inşallah kısa zamanda istedigin kiloya düşer saglıkla bebegini kucagına alırsın canımmm
inşallah kısa zamanda istedigin kiloya düşer saglıkla bebegini kucagına alırsın canımmm
en iyisini yapmissin canim. hakkinda hayirlisiysa olsun insaallah... olmazsada dedigin gibi icinde kalmaz.amin amin inşşallah.bende görevli olarak başvurdum bu sene bakalım hayırlısı 20 nisanda sınavı var ..sonra mülakatı varmış.zor kazanmak ama içimde kalmasın sonra girmedigime pişman olmak istemiyorum..
kizlar simdilik gecici bi liste yapmak istiyorum.kilosunu bildigim isimleri yaziyorum ama.
sebnem777(toplamda -3,00kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 70,00
bu cuma=69,00(-1,00)
aykurt (toplamda -3,300)
baslangic=100,300
gecen cuma=99,300
bu cuma=97,00 (-2,300)
1,73 (toplamda (-1,400)
baslangic=116,100
bu cuma=114,700(-1,400)
miracle23 (toplamda -1,200)
baslangic=90,500
bu c.tesi=89,300(-1,200)
kizlar simdilik gecici bi liste yapmak istiyorum.kilosunu bildigim isimleri yaziyorum ama.
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 70,00
bu cuma=69,00(-1,00)
aykurt (toplamda -3,300)
baslangic=100,300
gecen cuma=99,300
bu cuma=97,00 (-2,300)
1,73 (toplamda (-1,400)
baslangic=116,100
bu cuma=114,700(-1,400)
baslangic=90,500
bu c.tesi=89,300(-1,200)
en iyisini yapmissin canim. hakkinda hayirlisiysa olsun insaallah... olmazsada dedigin gibi icinde kalmaz.
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 70,00
bu cuma=69,00(-1,00)
aykurt (toplamda -3,300)
baslangic=100,300
gecen cuma=99,300
bu cuma=97,00 (-2,300)
1,73 (toplamda (-1,400)
baslangic=116,100
bu cuma=114,700(-1,400)
baslangic=90,500
bu c.tesi=89,300(-1,200)
iyi akşamlar herkeseeeeee
Eline saglik.. =)
ellerine saglık süper olmuş bence...
bu tablo süper olmuş burdan görürüz verilen kiloları yarış yaparız:)) süper olmuş eline sağlık ya benim kabızlık sorunuma ne iyi gelir 5 i bir yerde iyi geliyo ama onu her gün içmek istemiyorum başka doğal yöntem var mı
herkese iyi aksamlar ve tesekkurler. sebnemcim fazla kabiz olmadigim icin bilemiyorum bol sivi seyler tavsiye ederim canim. umarim kurtulursun yakinda tatlim kabizliktan. yemeklerde biraz corba salata devam et bakalim. birde yiyebilirmisin bilmem ama zeytinyaginin icine biraz baharat ve limon sikip yemeyi dene bagirsaklari calistirir kuzum. ama besi ni yerde de geciriyorsa bu seferde dene. sonrada sivi tuketmeye dikkat et canim
hint yagini bilmem ama kayisi mantikli tatlim. kayisi kurusu bulursan tencerede haslayip blendr dan gecir cok gizel bi icecek olur. bizim burda yapilir ezme denir. ama kuru kayisi bulamazsan en kolay kayisi suyu icebilirsin. cok acil kurtulmak istersende sinemaki felan icersinİNTERNETTE HİNT YAĞI İYİ GELİR YAZIYOR BİR DENEYİM bir de kayısı falan iyi geliyormuş
hint yagini bilmem ama kayisi mantikli tatlim. kayisi kurusu bulursan tencerede haslayip blendr dan gecir cok gizel bi icecek olur. bizim burda yapilir ezme denir. ama kuru kayisi bulamazsan en kolay kayisi suyu icebilirsin. cok acil kurtulmak istersende sinemaki felan icersin[/QUO
evet kayısı mantıklı anneme sorayım varsa içeyim bu arada az önce açlıktan dayanamayıp yoğutla ekmek yedim ekmek yemesem iyiydi ama çok acıkmıştım(
hint yagini bilmem ama kayisi mantikli tatlim. kayisi kurusu bulursan tencerede haslayip blendr dan gecir cok gizel bi icecek olur. bizim burda yapilir ezme denir. ama kuru kayisi bulamazsan en kolay kayisi suyu icebilirsin. cok acil kurtulmak istersende sinemaki felan icersin[/QUO
evet kayısı mantıklı anneme sorayım varsa içeyim bu arada az önce açlıktan dayanamayıp yoğutla ekmek yedim ekmek yemesem iyiydi ama çok acıkmıştım(
yavrum bu kadar mi benzeriz benim en sevdigim yiyecek listemde yogurt en usttedir ve bende ekmekle yemeye bayilirim. yogurdun her turlusu hemde ev ypgurdu hazir yogurt tava yogurdu suzme yogurt. hatta yogurtlu mantinin yanina bile yogurt yerim dusun yani. her zaman dedigim gibi canim ac kalma cok canin istrse mutlaka ye ve dozunu sen ayarla. esim gofretli cikolata almis canim istemiyo simdi dedim folaba koydum. cips ve gofret almis cayin yanina diye. inan tek 3 tane cipsten 1 tane de gofretten aldim. gofret bi tatli geldiki yani fazla sekerli geldi zor yedim diyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?