95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

insaallah gidecek bu kilolar hepimizden. ayni anda konusmak gercekten guzel insan tanimasada arkadaslarla konusmak rahatlatiyo. ki hepimiz ayni amactayiz...

hayirlisi canim Rabbim saglikli sihhatli bir omur versin de kismet olsun hac insaallah

amin amin inşşallah.bende görevli olarak başvurdum bu sene bakalım hayırlısı 20 nisanda sınavı var ..sonra mülakatı varmış.zor kazanmak ama içimde kalmasın sonra girmedigime pişman olmak istemiyorum..

inşallah kısa zamanda istedigin kiloya düşer saglıkla bebegini kucagına alırsın canımmm

ayyy insaallah canimmm ALLAH im razi olsun kuzum Rabbim her isteyene icinde banada nasip etsin insaallah.
bu arada sende iyi vermissin kiloyu tatlim. ben bu ara sunu farkettim sebnemde deniyor aksamlari az yemek cok ise yariyor.

inşallah kısa zamanda istedigin kiloya düşer saglıkla bebegini kucagına alırsın canımmm

en iyisini yapmissin canim. hakkinda hayirlisiysa olsun insaallah... olmazsada dedigin gibi icinde kalmaz.

kizlar simdilik gecici bi liste yapmak istiyorum.kilosunu bildigim isimleri yaziyorum ama.

sebnem777(toplamda -3,00kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 70,00
bu cuma=69,00(-1,00)

aykurt (toplamda -3,300)
baslangic=100,300
gecen cuma=99,300
bu cuma=97,00 (-2,300)

1,73 (toplamda (-1,400)
baslangic=116,100
bu cuma=114,700(-1,400)

miracle23 (toplamda -1,200)
baslangic=90,500
bu c.tesi=89,300(-1,200)

Eline saglik.. =)

ellerine saglık süper olmuş bence...

ben çıkıyorum sizlerle tanıştıgıma memnun oldum aslında daha fazla tanımak isterdim sizleri ama malum haftasonu işler güçler...akşam oluyor bi taraftan...yarın günümüz var arkadaşa gidecegim......gece gelirim ama çık olan olursa görüşelim

bu tablo süper olmuş burdan görürüz verilen kiloları yarış yaparız:)) süper olmuş eline sağlık ya benim kabızlık sorunuma ne iyi gelir 5 i bir yerde iyi geliyo ama onu her gün içmek istemiyorum başka doğal yöntem var mı

Eline saglik.. =)

iyi akşamlar herkeseeeeee

ellerine saglık süper olmuş bence...

herkese iyi aksamlar ve tesekkurler. sebnemcim fazla kabiz olmadigim icin bilemiyorum bol sivi seyler tavsiye ederim canim. umarim kurtulursun yakinda tatlim kabizliktan. yemeklerde biraz corba salata devam et bakalim. birde yiyebilirmisin bilmem ama zeytinyaginin icine biraz baharat ve limon sikip yemeyi dene bagirsaklari calistirir kuzum. ama besi ni yerde de geciriyorsa bu seferde dene. sonrada sivi tuketmeye dikkat et canim

İNTERNETTE HİNT YAĞI İYİ GELİR YAZIYOR BİR DENEYİM bir de kayısı falan iyi geliyormuş

İNTERNETTE HİNT YAĞI İYİ GELİR YAZIYOR BİR DENEYİM bir de kayısı falan iyi geliyormuş
hint yagini bilmem ama kayisi mantikli tatlim. kayisi kurusu bulursan tencerede haslayip blendr dan gecir cok gizel bi icecek olur. bizim burda yapilir ezme denir. ama kuru kayisi bulamazsan en kolay kayisi suyu icebilirsin. cok acil kurtulmak istersende sinemaki felan icersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…