95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

yavrum vetirsim cumaya kadar o kilolari. gecen haftada aynisi oldu ama verebildin maasallah kuzum. bende 200-300 gr fazla gozukuyom umatim veririz caya birlikte. hedef 700-1000 gr.
verdigin bilgiler icinde sagol canim

yavrum vetirsim cumaya kadar o kilolari. gecen haftada aynisi oldu ama verebildin maasallah kuzum. bende 200-300 gr fazla gozukuyom umatim veririz caya birlikte. hedef 700-1000 gr.
verdigin bilgiler icinde sagol canim

inş bu gün bir topikte elma sirkesi bal su karışımının zayıflattığını gördüm akşamları uyumadan bu karışımı içicem bakalım nolcak

Arkadaslar ben bugun bi suc isledim... tiramisu yedim... insallah kilo almama yol acmaz... yarin cok exercise yapicam.. =) bu arada ki kardesimde baya kilo verdigimi soyledi... sanirim gaza geldim ve onda yedim tatliyi.. hehehe =)

Arkadaslar ben bugun bi suc isledim... tiramisu yedim... insallah kilo almama yol acmaz... yarin cok exercise yapicam.. =) bu arada ki kardesimde baya kilo verdigimi soyledi... sanirim gaza geldim ve onda yedim tatliyi.. hehehe =)

ahh kuzum ahhh hepimizin basina geliyo o. bende sporda inceldin baya dedikleri icin 2-3 gun baya yedim. sebnemde bes gunde 2 kilo vermisti o da bir iki gun kendini tutamadi sende gaza geldin ha. ama ben de sebnem de hemen kendimizi toparladik. sende ne guzel caninin istedigini yemissin hic sucluluk duyma emi tatlim. dun ben ne dedim. dun cok yesen de bugun yeni bir gun. azcik dikkat edersin hooop gider o kilolar...

inş bu gün bir topikte elma sirkesi bal su karışımının zayıflattığını gördüm akşamları uyumadan bu karışımı içicem bakalım nolcak

aslinda elma sirkesi baya ise yariyor. bal da sifalidir. ise yarayabilir kuzum ama miden saglamsa tabi... bide sirkeyi cok az koy bi bardaga 1 tatli kasigi falan. fazlasi zarar verebilir dikkat et emi...

olsun hafta sonu diye bende baya yedim:))) kayısı harbiden bağırsakları çalıştırıyo kayısı yiyin günde 4-5 tane falan

aslinda elma sirkesi baya ise yariyor. bal da sifalidir. ise yarayabilir kuzum ama miden saglamsa tabi... bide sirkeyi cok az koy bi bardaga 1 tatli kasigi falan. fazlasi zarar verebilir dikkat et emi...

şöyle yapcam sabah aç karnına iki kayısı gece yatarken tok karnına sirkeli su ben bu gün çok yedim ama bu saatten sonra yemezsem süper olcak akşam yemeğimi az önce yedim umarım gec saatlere doğru acıkmam kayısı yemiştim sabah en etki eden o oldu şişkinliğim gitti

benim kilo alma sebebim hızlı yemem millet daha sofradayken benim çoktan bitmiş oluyor bir türlü kurtulamadım bundan bir de kepek ekmek yemiyorum beyaz ekmek sürekli yarın kepek ekmek alayım

benim kilo alma sebebim hızlı yemem millet daha sofradayken benim çoktan bitmiş oluyor bir türlü kurtulamadım bundan bir de kepek ekmek yemiyorum beyaz ekmek sürekli yarın kepek ekmek alayım

kepekli kesinlikle tok tutuyor canim ama beyaz ekmek yedikxe yediriyor ve daha fazla aciktiriyor inan bana. hizli yemek te kilo verememekte cok etkili biliyorsun. biraz sakin yemeye calis kuzum. ben bugun kacirdim ya. gerci pek bisi yemedim ama cok karistirdumya baya sistim ;(((

kizlarrrrr sabah bisi yemedim dukkandayim karnim sisssss baya... sabahta tartildim 400 gr almisim. aslinda dogru duzgun bisi yemedim ama normal oturarak bisi yemeyip girdim ciktim yedim. cok duzensiz oldu galiba ondan sisim... offfff. moralim bozulduuuuu...

yaaaa neden kimsecikler yok kiiiii ;(... kizlar bu gece internetim bitiyor kontor alamazsam yarin yazamam. merak etmeyin emi...

Sisginligin gecdi mi canm...?? Dunku tatlidan sonra kilo alirim dedim ama hic almamisim allaha sukur..

Sisginligin gecdi mi canm...?? Dunku tatlidan sonra kilo alirim dedim ama hic almamisim allaha sukur..

canim bu kadar tedirgin olma vucudun tatli ihtiyaci vardir. inan benim bazen canim bi aci ceker bir kasik pulbiberi ekmek arasi yapip yedigimi bilirim. bazen acayip aci tutsu yrim bazende insanin cani istemez. aslinda vucut neye ihtiyaci oldugunu belli ediyor ama biz anlayamiyoruz. dunku yedigin tatlihemen 1-2 kilo seklinde oturmaz merak etme. ha sunu yaparsin az yediyen keyif olarak gor. cok yediysen ve korkuyorsan hopla zipla hareket yap eninde sonunda erir meraklanma canim.
siskinkigim pek gecmedi aslinda. babam rahatsizlanmis annemde burda yoktu dukkani kapatip babama corba yemek cay filan yaptim ogleye dogru. ben de kahvakti yapmamistim yaninda yedim bakalim. hala sisim aksama da yemege akrabalar cagirdi ama dikkat edersem en basiti ekmege takilmazsam yarina gecer insaallah sisligim canim...

selam kızlar ben bu gün korkudan tartılmadım ama gece kayısı ve sirkeli su içip yattım iyi geldi gibi bu gün az yedim sabah çok az kahvaltı öğlen bir paket bisküvi saat 4 gibi bir tabak yemek ve iki kaşık yoğurt akşam bişi yemezsem bu iş tamamdır acıkırsam da yoğurt yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…