- Konu Sahibi kenan_derya
-
yavrum bu kadar mi benzeriz benim en sevdigim yiyecek listemde yogurt en usttedir ve bende ekmekle yemeye bayilirim. yogurdun her turlusu hemde ev ypgurdu hazir yogurt tava yogurdu suzme yogurt. hatta yogurtlu mantinin yanina bile yogurt yerim dusun yani. her zaman dedigim gibi canim ac kalma cok canin istrse mutlaka ye ve dozunu sen ayarla. esim gofretli cikolata almis canim istemiyo simdi dedim folaba koydum. cips ve gofret almis cayin yanina diye. inan tek 3 tane cipsten 1 tane de gofretten aldim. gofret bi tatli geldiki yani fazla sekerli geldi zor yedim diyebilirim...
ya ben gene 1 kilo almışım ac karnına tartıldım 70 gösteriyo(( ama iki gün abarttım yemeyi ondan şimdi devam yola cumaya kadar 2 kilo gitmesi lazım
göbek eriten yiyecekler
MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve, vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.
YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir. Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.
ÇİLEK: Bu meyveler antioksidan içerir. Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlarlar. Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.
YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar. Ayrıca yağları da eritir.
TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar. Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.
TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar. Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.
yavrum vetirsim cumaya kadar o kilolari. gecen haftada aynisi oldu ama verebildin maasallah kuzum. bende 200-300 gr fazla gozukuyom umatim veririz caya birlikte. hedef 700-1000 gr.
verdigin bilgiler icinde sagol canim
Arkadaslar ben bugun bi suc isledim... tiramisu yedim... insallah kilo almama yol acmaz... yarin cok exercise yapicam.. =) bu arada ki kardesimde baya kilo verdigimi soyledi... sanirim gaza geldim ve onda yedim tatliyi.. hehehe =)
inş bu gün bir topikte elma sirkesi bal su karışımının zayıflattığını gördüm akşamları uyumadan bu karışımı içicem bakalım nolcak
Arkadaslar ben bugun bi suc isledim... tiramisu yedim... insallah kilo almama yol acmaz... yarin cok exercise yapicam.. =) bu arada ki kardesimde baya kilo verdigimi soyledi... sanirim gaza geldim ve onda yedim tatliyi.. hehehe =)
aslinda elma sirkesi baya ise yariyor. bal da sifalidir. ise yarayabilir kuzum ama miden saglamsa tabi... bide sirkeyi cok az koy bi bardaga 1 tatli kasigi falan. fazlasi zarar verebilir dikkat et emi...
aslinda elma sirkesi baya ise yariyor. bal da sifalidir. ise yarayabilir kuzum ama miden saglamsa tabi... bide sirkeyi cok az koy bi bardaga 1 tatli kasigi falan. fazlasi zarar verebilir dikkat et emi...
Brnde kesin deniyecem
şöyle yapcam sabah aç karnına iki kayısı gece yatarken tok karnına sirkeli su ben bu gün çok yedim ama bu saatten sonra yemezsem süper olcak akşam yemeğimi az önce yedim umarım gec saatlere doğru acıkmam kayısı yemiştim sabah en etki eden o oldu şişkinliğim gitti
benim kilo alma sebebim hızlı yemem millet daha sofradayken benim çoktan bitmiş oluyor bir türlü kurtulamadım bundan bir de kepek ekmek yemiyorum beyaz ekmek sürekli yarın kepek ekmek alayım
kizlarrrrr sabah bisi yemedim dukkandayim karnim sisssss baya... sabahta tartildim 400 gr almisim. aslinda dogru duzgun bisi yemedim ama normal oturarak bisi yemeyip girdim ciktim yedim. cok duzensiz oldu galiba ondan sisim... offfff. moralim bozulduuuuu...
Sisginligin gecdi mi canm...?? Dunku tatlidan sonra kilo alirim dedim ama hic almamisim allaha sukur..
bugun sabah ac karna 97,400 gelmisim cumaya vermem lazim
bugun sabah ac karna 97,400 gelmisim cumaya vermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?