- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi kenan_derya
-
hemen tanıtym kendimi.5 ay arayla 2 tane dusuk yasadım.kendimi saldım artık.cuma gunu tartılıp 100 n ustne cıktmı gorunce şok oldum.dedim noluyo bana.pazartesi degil cuma girdim diyete.bide hamileyim diye sigarayı bırakmıstım iyice aldım.ama düşük olunca stresten gene başladım.su an diyet yaparken de bırakamıyorum oda sonraya.mesela bana patates cok iyi geliyo.bende fırına atıyorum.ama en onemlisi 7 den sonra agzma bir lokma sürmüyorum.bakalım hayırlısı artık.
canım herşeyin yaraticisi Rabbim. ol derse kimse karşı koyamaz. RAbbim sığınin yüzünüz gelecektir. insaallah birkaç aya beis haberleri veririz birbirlerimize. kilo olarak dediğim gibi bir ayda çok çabuk vermisin onun için puanda duraksama çok normal. hatta ayda normali 4-5 kilo canım sen iki katını vrmisin bırak vucudun biraz toparlanan. yine verirsin kuzum
merhaba kızlar kusura kalmayın yazamadım 2 gündür .dün kötü bi nöbet sonrası akaşama kadar uyumakla geçirdim.akşamda çocukların ödevleri falan gelemedim.aslında bugün evdse idim ama maalesef bilgisayarım çok kötü çooo yavaş delirtti beni.kapaatttım.şimdide saat 8 den beri hac kuralarına bakıyoruz eşimle..kilitlendi zaten annem başvurmuştu 4. senesi inşallah çıkar
slm kızlar bu sabah diyetisyenime gittim ilk beş gün için 1 kilo vermişim plates yapıyom dediydim yapma dedi onun yerine kardiyo yap dedi platesi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yap dedi platesle kas yapıyorsunuz kas yaprkende yağlar kasların arasında sıkışıp kalıyor dedi önermedi anlayacağınız 10 sonra için tekrar kontrole gideceğim baklaım değişim listemide aldım yaza fit gireceğiz inş
ben spor yapamıyorum zaten zıplıyorum sadece acaip yağ yakıyomuş
ben spor yapamıyorum zaten zıplıyorum sadece acaip yağ yakıyomuş
merhaba kızlar kusura kalmayın yazamadım 2 gündür .dün kötü bi nöbet sonrası akaşama kadar uyumakla geçirdim.akşamda çocukların ödevleri falan gelemedim.aslında bugün evdse idim ama maalesef bilgisayarım çok kötü çooo yavaş delirtti beni.kapaatttım.şimdide saat 8 den beri hac kuralarına bakıyoruz eşimle..kilitlendi zaten annem başvurmuştu 4. senesi inşallah çıkar
deryacim kilomu yazarken "durumumu" paylasayim diye yazarken "cocuğumu" yazmisim ayyy insaallah ALLAH soylemistir hepimizin her isteyenin bebis i olur aminnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?