95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

hemen tanıtym kendimi.5 ay arayla 2 tane dusuk yasadım.kendimi saldım artık.cuma gunu tartılıp 100 n ustne cıktmı gorunce şok oldum.dedim noluyo bana.pazartesi degil cuma girdim diyete.bide hamileyim diye sigarayı bırakmıstım iyice aldım.ama düşük olunca stresten gene başladım.su an diyet yaparken de bırakamıyorum oda sonraya.mesela bana patates cok iyi geliyo.bende fırına atıyorum.ama en onemlisi 7 den sonra agzma bir lokma sürmüyorum.bakalım hayırlısı artık.

Hosgeldin aramiza.. gecmis olsun... dert etme insallah gine hamis olursun...

Amin rabbim kimseyi bebek hasretiyle sinmasin... haklisinn vallah artik istesemde her ay okadar veremem zaten.. =)

Arkadaslar haftada bir kere tartilalim ve burada paylasalim ister misiniz? Ben kendimi her pazar sabahi tartiyorum...

kızlar hpşgeldinbiz hepiniz umarım güzel dostluklar oluşur burda ve en önemlisi güzelce kilo verebiliriz rabbim hepinizin gönlündekini versin

deryaaaaaaaaaaa hoşgeldin meraktan öldüm sevindim geri dönmene bu arada hiç kilo verdin mi

yediklerimi yazayıııımmm hemenciikkkkkk :26:
sabah: kepkli sandivich (peynir salatalık dometesli)

ama ama ama bimden fındıklı cıkolatalı toplardan yedim bir pakettt
öğlen:
1 kase ezogelin çorbası
az bezelye
salata
ceyrek kepek ekmeği

şimdik yani arada 1 portakalll

yeşil çay-adaçayı

akşammm salataa haşlanmış yumurtayla geçiştirim hafif oluyorr

ama tek sıkıntı ben yemegıı cok gec yıyorummm işten eve gidişim 7,30 yemek yap ye 9

Bende saat 6 gbi kendime ton balıklı salata yaptım.Artık bu saatten sonra bisey yemicem.sabahta 2 dilim tam bugday ekmegi biraz peynir domates salatalık yedim.

ben sabah çok az kahvaltı öğlen 4 dilim ekmekle çorba ve ardından iki tane baklava( saat 3 gibi yemek yedim bir tabak sonra annem saat 5 te börek yapmış dayanamadım koca bir dilim yedim 100 kere zıpladım ip atlar gibi bu gün arkadas zıplamanın çok kilo verdirdiğini söyledi birazdan gene zıplarım baklavaları eriteyim:))) artık bişi yemem belki beşi bir yerde çay içerim yada form çaylarından

merhaba kızlar kusura kalmayın yazamadım 2 gündür .dün kötü bi nöbet sonrası akaşama kadar uyumakla geçirdim.akşamda çocukların ödevleri falan gelemedim.aslında bugün evdse idim ama maalesef bilgisayarım çok kötü çooo yavaş delirtti beni.kapaatttım.şimdide saat 8 den beri hac kuralarına bakıyoruz eşimle..kilitlendi zaten annem başvurmuştu 4. senesi inşallah çıkar

inş çıkar rabbim bizede nasip etsin

slm kızlar bu sabah diyetisyenime gittim ilk beş gün için 1 kilo vermişim plates yapıyom dediydim yapma dedi onun yerine kardiyo yap dedi platesi kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yap dedi platesle kas yapıyorsunuz kas yaprkende yağlar kasların arasında sıkışıp kalıyor dedi önermedi anlayacağınız 10 sonra için tekrar kontrole gideceğim baklaım değişim listemide aldım yaza fit gireceğiz inş

ben spor yapamıyorum zaten zıplıyorum sadece acaip yağ yakıyomuş

kızlar iyi geceler. deryası hosgeldin bi gittin pir gittin ha...

hanımlar hepinize duyulur biz bu topicte cuma sabahları aç karnaval tartışıyoruz. çünkü haftasonu genelde güzel kahvaltılı edilince insanın morali bozuluyor pazartesi tartışan hep yüksek cikiliyor. biz cuma tartışıyor ki haftasonu fazla kaçırarak cumaya kadar motive eritiyor uz. hepinizden yarın diyete başladığınız kilo ve yarinki kiloyu rica ediyoruz. kimse kilosuna çekinmeyin lütfen. ben mesela geçen pazartesi 100,3 idim cumaya 99,3e düştüm. bakalım yarın kaç çıkacağım sürpriz.

günaydın hanımlar ben sabah aç karnaval takıldım ve şükür neseliyim özel mesaj atabilirler deryası mesaj atsin atamayan buraya yazsın gerçekten motive ediyor baya...

canım insaallah çıkmıştır cikmadiysada kismet hayirlisi olsun. ama insaallah yüzünüz gulmustur ...

deryacim kilomu yazarken "durumumu" paylasayim diye yazarken "cocuğumu" yazmisim ayyy insaallah ALLAH soylemistir hepimizin her isteyenin bebis i olur aminnnnnnn...

deryacim kilomu yazarken "durumumu" paylasayim diye yazarken "cocuğumu" yazmisim ayyy insaallah ALLAH soylemistir hepimizin her isteyenin bebis i olur aminnnnnnn...

ben bu gün gene çok yedim sabah yine yumurtamı yedim çok az ekmekle sonra öğlen koca dilim börek ve 5-6 tane kurabiye saat üc gibi ıspanaklı yemek vardı ondan yedim akşamada balık var ama bu gün nedense her şeyi yiyesim var umarım engel olurum kendime :)) ben 3 kilo vermişim aykurt 72 idim 69 aç karnına ama hafta sonu kesin alırım kaldı 9 kilo

aykurt çok isterim bebişin olmasını sana ve tüm bebek bekleyenlere dua etcem inş nur topu gibi bir bebişin olur cuma günü hürmetine rabbim versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…