- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
- Konu Sahibi kenan_derya
-
Merhaba ben 23 yasinda 164 boyundayim... bir ay once 99kg ve suan 89kg im.. bu sene esim ve ben tup bebek tedavisine basliycaz ve ne yazikki siman oldugum icin doktorlar bize onermiyorlar.. bir aydir diet e basladim ve on kilo verdim.. ama simdi ilk haftalarda verdigim kadar veremiyorum ve sizin desteklerinize ihtiyacim var...
iyi geceler hanımlar bende 90 kiloyum diyetisyen eşliğinde vermeye çalışıyorm düyet yanında koşu bandında koşyorum ve ebr şallı ile pilates yapıyorm inşallah hep beraber veririz kiloları ayy zorla kabul ettirmiş gibi oldum tabi aranıza alırsanız beni daha bir hevesli veririz kilocukları bu arada hayatımdan şekeri tamamen çıkardım 17 gündür şeker tüketmiyorum tatlı çikolata abur cbur da dahil çok kararlıyım yaza kadar daha fit bir görünüme kavuşmak istiyorum
merhabalar kızlar
:26::26:
ben 1.73 boyunA VE ŞUAN 116 KİLODAYIM ASLEN 120 LERDEN 92 LERE DÜŞTÜGÜM OLDU SON 5 YILDA 3 KEZ YAŞADIM BU OLAYI
GEÇEN KIŞ 3 AYDA 119DAN 95 DÜŞTÜM NASIL OLDUYSA RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRA ARALIK AYINA KADAR HEPSİNİ ALMIŞ BULDUM KENDİMİ:18::18:
OFF ÇOGUNLUGUMUZUN AYNI HİKAYESİ ÇOCUKLUGUMDAN BERİ KİLOLUYUM İŞTE...EN NORMAL HALİM DOGUMLARDA 12 KİLO ALDIM VE HEMEN SONRASINDA VERDİM.EVLENDİGİMDE 98 KİLOYDUM 13 YIL ÖNCE ..BENİM SORUNUM ZAYIFLAMAK DEGİL GERİ ALMAK.NASIL BECERİYORUM ANLAMIYORUM YA
OFF ŞUBAT BAŞINDA 119 KİLO İDİM SPOR VE DİKKAT EDEREK 114 DÜŞTÜM 1 AYDA 2 HAFTA DİKKAT ETMEDİM BU SABAH 116 ÇIKTIM GERÇİ MALUM GÜNLER ÖDEMİ MEVCUT ŞU ARALAR...BU ARA HEMŞİREYİM EVLİYİM 2 OGLUM VAR...BOYUM İCABI 100 ALTINA DÜŞTÜMMÜ OLUMLU GERİ BİLDİRİMLER ALIYORUM(manken gibi olmuşun diye)
VERMEM LAZIM VERMEM LAZIM BAŞKA ÇAREM YOKKKK
100 ALTINA DÜŞMEM LAZIMM VE ORDA KALMAM LAZIMMMMMMMMM
Merhaba ben 23 yasinda 164 boyundayim... bir ay once 99kg ve suan 89kg im.. bu sene esim ve ben tup bebek tedavisine basliycaz ve ne yazikki siman oldugum icin doktorlar bize onermiyorlar.. bir aydir diet e basladim ve on kilo verdim.. ama simdi ilk haftalarda verdigim kadar veremiyorum ve sizin desteklerinize ihtiyacim var...
Oy oy oy cok sevindim tatlim. Demek 2 kiloda farketti maasallah kuzum. Benim oksuruk hala ayni hayirlisi bakalim. Bu arada tatlim benim net bu gunlerde bitecek. Cumadan once yukleyemem tatlim ama cumaya kadar sabredicezz ve basaricaz insaallah hehe) gitsin kilolar yaglarrrrr )
canım o öksürüğü hiç sorma bende faranjit var ya ses kısıklığıda yapıyor düşün halimi inş bir an önce geçer hastalığın hadi çabuk iyleş daha kilo vercez:))
canım o öksürüğü hiç sorma bende faranjit var ya ses kısıklığıda yapıyor düşün halimi inş bir an önce geçer hastalığın hadi çabuk iyleş daha kilo vercez:))
Yavrum napiyim ya bi iyilesemedim gitti. Ama yediklerime dikkat ediyorum fazla hareket edemesemde. Cumaya hazirlaniyorum hehe. Yeni arkadaslarimiz gelmis yalniz degiliz daha da gaza gelecegiz dedene. Kiz gecen bizim komsunun kizlariyka bir olduk annelerinden helva istedik. Benim helvam felan diye girgirinada baya takikdik. Un helvasi yapti sagolsun. Ama bu yorede dolaz da denir o cinsten yapti yani. Baya da guzeldi ha senin doydugu kadar varmis hani. Canim cumaya derya gelmezse tablo isi bize kaliyor ya sen ya.ben yapariz. İkimizde hirsliyiz maasallah simdi arkadaslarda geldi bide ben iyilessem iyi okacak. Daha hizli yarisa gircem insaallah sizinle. Hepimiz paylasiriz birbirimizle bildiklerimizi. Sen bir haftayi geckindir aksam pek bisi yemiyosun neler hissettiriyo anlatirmisin tatlim.
Yavrum napiyim ya bi iyilesemedim gitti. Ama yediklerime dikkat ediyorum fazla hareket edemesemde. Cumaya hazirlaniyorum hehe. Yeni arkadaslarimiz gelmis yalniz degiliz daha da gaza gelecegiz dedene. Kiz gecen bizim komsunun kizlariyka bir olduk annelerinden helva istedik. Benim helvam felan diye girgirinada baya takikdik. Un helvasi yapti sagolsun. Ama bu yorede dolaz da denir o cinsten yapti yani. Baya da guzeldi ha senin doydugu kadar varmis hani. Canim cumaya derya gelmezse tablo isi bize kaliyor ya sen ya.ben yapariz. İkimizde hirsliyiz maasallah simdi arkadaslarda geldi bide ben iyilessem iyi okacak. Daha hizli yarisa gircem insaallah sizinle. Hepimiz paylasiriz birbirimizle bildiklerimizi. Sen bir haftayi geckindir aksam pek bisi yemiyosun neler hissettiriyo anlatirmisin tatlim.
kuzum tek çözüm akşam 6 dan sonra yememekmiş dün ilk kez çok acıktım nerdeyse nefsimle kavga çıkacaktı o ye diyo ben inatla yemem diyorum sonunda gittim su içtim:))) açlığı bastırsın diye bu gün annem yine un helvası getirmişti komsudan allahtan o tok tutuyo bu gün acıkmadım ben aburcuburu kestim eskiden gece yatana kadar cekirdek vs yerdim şimdi midem rahatladı artık gündüz yiyorum çikolata falan onuda kessem baya kilo veririm şu nesfştlerden mi yesem artık öğlenleri ne dersin
kuzum tek çözüm akşam 6 dan sonra yememekmiş dün ilk kez çok acıktım nerdeyse nefsimle kavga çıkacaktı o ye diyo ben inatla yemem diyorum sonunda gittim su içtim:))) açlığı bastırsın diye bu gün annem yine un helvası getirmişti komsudan allahtan o tok tutuyo bu gün acıkmadım ben aburcuburu kestim eskiden gece yatana kadar cekirdek vs yerdim şimdi midem rahatladı artık gündüz yiyorum çikolata falan onuda kessem baya kilo veririm şu nesfştlerden mi yesem artık öğlenleri ne dersin
Kuzum bende sana bisi diycektim unutmusum hastayim ama istahimda acik hani) hastayim hasta canim ister pasta hesabi ) evvelsigun aksam yemek yerken tikanmistim sana demistimya tabaktakileri bi tavaya koydum sonra yerim diye. Bugunde sabah esimde evdeydi oglen yaptik kahvaltiyi hastayim diye kendimede torpil gectim hem esimde iyi doysun kilo alsin diye kup kup patatesleri kizartip yumurtayla pisiriyorsunya ondan yaptim. Aman hastayim yeyimde enerji alayim dedim. Daha kahvaltiya baslayali 5-10 dk olmadan hemen tikandim cekildim kenara. Esim bi sasirdi hicbisi yemiyon diye kizdi. Ama yiyorum canim da bboyle tikanip yemegi yarida birakmama aliskin degilya askim nasil sasiriyo. Kendiside uzun benden de uzun ama incecik. Umarim askimda tombisler bu ara. Onceden olsa yemek kalmasin diye yerdim hep simdi kolayini buldum kalanini sakliyom bir iki kasikta olsa dolaba koyuyorum..
gelelim sana. Azmine hayranim kuzum. Cok yiyorum diyosun ama yediginde bisi yokki. Birde artik sen isi cozdun yemek istedigin seyleri sabah yiyip aksama az yiyorsun gayet mantikli canim. Oglen nesfit tarzi bisiler yiyebilirsin bencede. Yada sutle yogurtla yulaf ezmesi felan yersin tok tutar ve sut yogurdun dan protein alirsin. Oglen icin evde bisiler hazirlayamiyormusun. Bu arada bazen nesfot bazende evden bisiler gotur kuzum. Arada et tavuk balik durumuna gore ogle aksam neyse yemeyide unutma. İllede et olmasi gerekmiyorda peynir yumurta sebze baklagil hepsini karisik yemek herzaman sagliklidir bence. Sen az yeme sakin canim zayiflayacam derken halsizlesmeye ne gerek. Yavas yavas verelim kilolarimizi ama saglam olsun degilmi canim ?
Merhaba tatlim klasik olarak yasanan bir surece girmissin 10 kilo az degil ve bir ayda vermissin sakincali bile umarim hasta felan olmadin. Bir ayda cabuk vrdigin icin simdi duraklama kismundasin. Bu ara biraz sabret yavasda olsa verirsin tatlim. Bende bebis istiyorum ce adet duzenleyici kullaniyorum insaallah bebislerimize kavusuruz ALLAH imin izniyle..
hoşgeldiniz kızlar umarım hep birlikte güzelce veririz kiloları 10 kiloyu nasıl verdin biraz anlatırmısın benim de 10 kilo vermem lazım
Insallah canim bir gun bizde hamis olcaz... ama senin olma sansin benden cok yuksek... benim esimde hic sperm yok... =( ve oyle ilacla falan olacak bi durumda deil.. neyse allahtan umut kesilmez...
ben bir ayda 10 kilo verdim... ama kesinlikle kendimi ac birakmadim tersine hep tokum. Benim vucut boyle iste ilk bi kac hafta super cabuk verio ama sonrada vermemek icin elinden geleni yapio...
Kızlar merhaba bende katıldım aranıza..İlk defa bu kadar ciddiyim diyet konusunda.Umarım yaza kadar verirm bu kiloları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?