95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

iyi geceler hanımlar bende 90 kiloyum diyetisyen eşliğinde vermeye çalışıyorm düyet yanında koşu bandında koşyorum ve ebr şallı ile pilates yapıyorm inşallah hep beraber veririz kiloları ayy zorla kabul ettirmiş gibi oldum tabi aranıza alırsanız beni daha bir hevesli veririz kilocukları bu arada hayatımdan şekeri tamamen çıkardım 17 gündür şeker tüketmiyorum tatlı çikolata abur cbur da dahil çok kararlıyım yaza kadar daha fit bir görünüme kavuşmak istiyorum

Merhaba ben 23 yasinda 164 boyundayim... bir ay once 99kg ve suan 89kg im.. bu sene esim ve ben tup bebek tedavisine basliycaz ve ne yazikki siman oldugum icin doktorlar bize onermiyorlar.. bir aydir diet e basladim ve on kilo verdim.. ama simdi ilk haftalarda verdigim kadar veremiyorum ve sizin desteklerinize ihtiyacim var...

Merhaba tatlim klasik olarak yasanan bir surece girmissin 10 kilo az degil ve bir ayda vermissin sakincali bile umarim hasta felan olmadin. Bir ayda cabuk vrdigin icin simdi duraklama kismundasin. Bu ara biraz sabret yavasda olsa verirsin tatlim. Bende bebis istiyorum ce adet duzenleyici kullaniyorum insaallah bebislerimize kavusuruz ALLAH imin izniyle..

hoşgeldiniz kızlar umarım hep birlikte güzelce veririz kiloları 10 kiloyu nasıl verdin biraz anlatırmısın benim de 10 kilo vermem lazım

Merhaba tatlim hosgeldin diyetisyenle devam etmen gercekten cok guzel. Bende spora gidiyorum 2 aydir platese gidiyordum yani ama bir haftadir hastayim. Kararli olman cok hos bisey. Sekeri tamamen birakma isini doktorunla konussaydin tatlim beyindeki hucreler sekerle calisiyo sadece. Gerci her yiyecekte sejer var zaten her halde aliyor ibsan dogal sekeri tebrikler. Elimizden geldigince birbirimize yardim ederiz insaalllah...

Boyyyyyy. Aslinda hem avantaj hem dez avantaj demi. Bende 1,78 boyunda 100 civarindaydim bu ara bir iki kilo verdim iste. Boyun avantaji kimse tahmin edemiyor aslinda kilomuzu bana en fazla 85sindir diyorlar mesela ve insan ister istemez fazla onemsemiyo kilosunu. Boyle boyle byssuru kilo aliyoz ve vermemiz zor oluyor fercekten... Bende kendimi bildim bileli iriyimdir. Kemikliyimdir. En dusuk oldugum kilo 78 civaridir ki cok zayiflamissin ve yakismiyor uyarilari aliyordum ama ortalama 85lerde cok rahatim. 2bucul yillik evliyim ve bebis istiyoruz artik doktora gittim pko dedi ve kilo vermen lazim deyince kendimi toparlamak icin spora basladim ama diyet yapmadim. Bu arada adet duzenleyici kullanuyorum o da istah aciyor ma dengeluyorum. Bir haftadir kendi halimizde diyete basladik basariliyiz sukur. Hepimiz birbirimizle bilgilerimizi paylasirsak basaririz inaniyorum

canım moralini bozma ilk aydan veriyorsun ama ikinci ayda duraksıyor bu normal miş

kızlar gün içinde yediklerinizi yazarsanız bir de tablo yapıp yarışalım cumadan cumaya kim daha fazla vercek diye bu tabloyu yapmayı geciktşrmeyelim yarın yapalım ve cumadan cumaya tartılcaz bu arada konu sahibi derya o gelsin bakalım hep beraber gitsin kilolar gelsin huzur:))

ben sabah bir yumurta birkaç zeytin ve sekersiz cayla çok az ekmek yedim öğlen sınırsız sekersiz cay ve 1,5 çikolata yedim saat üç gibi iki tabak yemek yedim sonra akşam sadece un helvası yedim bir kaç kaşık bu gün birza çok yedim ama gece bişi yemicem

inş olur bebeğiniz senle aykurtun bebişleri severiz biz de en kısa zamanda inş burdan hayırlı haberlerinizi duyarız

Kızlar merhaba bende katıldım aranıza..İlk defa bu kadar ciddiyim diyet konusunda.Umarım yaza kadar verirm bu kiloları..

Insallah canim bir gun bizde hamis olcaz... ama senin olma sansin benden cok yuksek... benim esimde hic sperm yok... =( ve oyle ilacla falan olacak bi durumda deil.. neyse allahtan umut kesilmez...

ben bir ayda 10 kilo verdim... ama kesinlikle kendimi ac birakmadim tersine hep tokum. Benim vucut boyle iste ilk bi kac hafta super cabuk verio ama sonrada vermemek icin elinden geleni yapio...

hoşgeldiniz kızlar umarım hep birlikte güzelce veririz kiloları 10 kiloyu nasıl verdin biraz anlatırmısın benim de 10 kilo vermem lazım

Merhaba canim... ben on kiloyu soyle verdim...

Altin Kurallarim:
1 ) yatmadan 4 saat once yemek yasak... ben gec yattigim icin 8den sonra agzima bi lokma bile almam
Cok ac isem yesil cay veya sutsuz nescafe iciyorum.

2) her gun en az 30 dk yuruyorum.

3) bi gun icinde yedigim en agir ogun kahvalti sonra ogle yemegi ve en hafifide aksam yemegi.

4) yagsiz sut haricinde sut giller tuketmiyorum ( peynir yogurt vs)

5) her ogunle birlikte 1 bardak su iciyorum..

6) ogunlerimi yavas yiyorum (en az 20 dk suruyo)

7) ogunler arasinda limitsiz yesil cay ve az sutlu nescafe (ikiside metabolisma icin super)

8) beyaz ekmek, makarna, pirinc, bulgur , patates kesinlikle yasak.

9) ornegin kahvaltida yarim su bardagi yulafi bir subardagi yagsiz sut ile pisiriyorum...katilasinca ustune bi cay kasigi bal dokuyorum.. yanindada ceyrek muz ve yarim nectarin yiyorum... ( meyve gibi sekerli urunleri aksam yememek icin kahvaltita tuketiyorum.. boylelikle aksama kadar hepsini eritiyorum ve kilo almadan meyve mi yiye biliyorum)

Oglen: kepekli ton balikli sandvic Aksam: 100gr beyaz et salata ve gun icinde dort bardak yesil cay ve iki bardak nescafe ve bol su iciyorum...

1 aydir bunlari uyguluyorum ve faydasini goruruyorum...

canım herşeyin yaraticisi Rabbim. ol derse kimse karşı koyamaz. RAbbim sığınin yüzünüz gelecektir. insaallah birkaç aya beis haberleri veririz birbirlerimize. kilo olarak dediğim gibi bir ayda çok çabuk vermisin onun için puanda duraksama çok normal. hatta ayda normali 4-5 kilo canım sen iki katını vrmisin bırak vucudun biraz toparlanan. yine verirsin kuzum

Kızlar merhaba bende katıldım aranıza..İlk defa bu kadar ciddiyim diyet konusunda.Umarım yaza kadar verirm bu kiloları..

hoşgeldin aramiza tatlım. kendin hakkında biraz bilgi verirsin. elimizden geldigince birbirimize yardımcı olarak zayıflamaya çalışıyoruz ki başarıyoruz da ALLAH in izniyle.

kızlar benideee alııınnnn aranızzaaaa ben 1 haftadır kendı cabamla bırseyler yapıorum amaaa nafileee gaza gelmem lazım suan elımdeee fındıklı cıkolata var ve yıyorumm dayanamıorumm bazeeeennnnn ve cocuk ıstıorum pko oldumdan olmuoorrr ben dogdumdan bu yana hep kıloluydum hıc zayıf halım yokkk amaaa en sonnn tardıda 109 gördüüümmmm cok canım yandııı ne yapacamı bılmıorum cocuk tedavısıde goruoorummmm yardım edınnnn banaaaa

kızlar nasıl özledim sizi bir bilseniz !!!

neredeyse 1 hafdadır hbr vermeden kayboldum ortalıktan özür dilerim hepinizden.. yol yapımı sırasında bizim eve gelen internet kablosunu kopartmış işçiler..tlfnumdan da giremedim internete bu yüzden uzak kaldık hbr edemediğim için kusuruma bajmayın lütfen..

eee nasılsınız bakalım neler yaptınız kilolardan ne haber ? yeni yazan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum geç de olsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…