95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

Kilo vermek isteyen biri gunde normalden 2000kj daha AZ tuketmeli mesela normal bi kadin gunde 8000kj tuketiyorsa bizim en fazla 6000kj tuketmemiz gerekiyorki kilo verelim...

Kilo vermek isteyen biri gunde normalden 2000kj daha AZ tuketmeli mesela normal bi kadin gunde 8000kj tuketiyorsa bizim en fazla 6000kj tuketmemiz gerekiyorki kilo verelim...

haklısın yarından itibaren aldığım kalori miktarına dikkat etcem bu gün kaçamak olsun kaç gündür çikolata yemiyodum bu gün abarttım biraz

offf yazdim yazdim silindi yaa. neysem dun kacamak gunuymus sanirim bende gofret yedim. bide iki gundur gece yatmadan karnim fena acikiyo anirim kan sekerim dusuyo. dayanamayip yiyorum. sabaha da kilo olarak karsima cikiyo. sanirim bu cuma vermeyim gectim kilo almis olacagim galiba. moralim bozuldu kizlar...
bu sabah kalkinca henen bi elma sirkeli su ictim ve ardindan kahvalti yapamadim. bi sat kadar yattim sonra yapabildim kahcaltimi. ve kahvaltida kepekli ekmek 3 dilim kadar bitaz yogurt ve 3-5 tanede zeytin yedim. ha azcikta bi catal krem peynirden aldim. bir iki fincan da yarim sekerli cay. simdi dukkandayim. yanima kuru kayisi aldim 2-3 saatte bir - iki tane attim agzima okadar.

ben bu gün gene sabah yumurta öğlende yine pide yedim dün abartmıştım bu gün akşam yemeyi düşünmüyorum bu arada elma sirkesi işe yarıyor sabah tartıldım aynı kilo 3 kilo vermişim yani kilo almamışım aynı yerinde bu arada hewpimizin dün kaçamak günüymüş okuyunca güldüm tek değilmişim üzülme kuzum veririz

kuzummm sorma aksama kadar bi rahattim. aksam annemlere gittik yemege aman bi yedimki anamin yemeklerini mi ozledim ne. ha yedigimi soyleyim bi tabak yogurtlu corba bi iki kasik pilav 5-6 kasik nohut. bol salata ve avuc kadar koy ekmegi varmis eksi yogurda batira batira yedim )))) bide cay icip geldik. az once hapimi felan ictim ve tartildim dunkunden azim sukur ama yine var baya. bu hafta kilo aldigim garanti yani. hayirlisi napiyim. onumuzdeki hafya iyi kontrol etmem lazim kendimi.

off kızlar merhaba
nasılsınız
ben kötüyüm
kocam gitti diye annem bende kalıyo yok analaRLA DİYET FALAN OLMUYO
spor yapmakta yok
bu hafta boş yani
ne hayallerim vardı oysaaa

off kızlar merhaba
nasılsınız
ben kötüyüm
spor yapmakta yok
bu hafta boş yani

işyerinde her kes diyete başladı güya ama kimse yapamıyo:)) olsun haftaya verirsin ben de bu gün çok yedim dün akşam yemem dedim ama gene yedim dayanamadım

off kızlar merhaba
nasılsınız
ben kötüyüm
spor yapmakta yok
bu hafta boş yani

bu hafta kaytarma haftadi kizlar. cok moralimizi bozmayalim. kilo veremesekte hatta alsak bile ucunda olum yok. bu hafta herkes ayni oldu cok kacirdik ne yapalim gecti gitti. yarin yeni bir gun. dun icin pisman olmak yersiz. birakin yarin icin plan yapalim ve verelim kilolaromizi...

ay evet toplanmak lazım ipinucunu bulayım nereye kaçmış

o ipin ucunu bulan olursa bana da gondersinnnn )) sebnemmmmm ben iki kilo verince bana geri geri geliyo o kilocuklarim onun icin benim az az vermem lazim. cumanin gelisi persembeden belli ben birakin vermeyi bir haftadir dedigim gibi almisim neyse sabah bakalim hayirlisi. ne yapayip insan sucluluk hissediyo ama utanilacak.bisey de degil demi hanimlar. biz azmederiz toparlariz kendimizi..

ya bende verdiğim 3 kilodan 1 ini almışım üff ama dün felaket hamur işi yedim bu hafta verelim ama herkes birbirini gaza getirsin

oooooo sebnemcim ben seni verirkende gectim alirkende ) bir kilo 100 gram almisim hu huuuuuuu ))...

oooooo sebnemcim ben seni verirkende gectim alirkende ) bir kilo 100 gram almisim hu huuuuuuu ))...

benim tartı dijital değil ondan 1 kilo gözüküyor aldığım:)) daha fazlada almış olabilirim bu gün ben çok yedim gene bu sıralar bahardanmıdır nedir gözüm doymuyo sabah ilk kez güzel kahvaltı yaptım çünkü kahvaltıda en sevdiğim seyler vardı sonra öğlen iki büyük börek eve geldim saat 3 te gene 2 tane börek ve iki muz yedim ardındanda cekirdek varmış evde bir avuç kadar yedim bu yemeyle almam normal akşam bişi yemem inş

bisi deyimmi kendimi suclu hissediyprum aslinda. siz yedikce ben de diyorum ya canin istiyorsa yemelisin diye. gerci kotu niyetli olsam siz kilo alirken ben verirdim. ama ne olursa olsun abartmamak sartiyla caninin istedigini yemeli insan en azindan tadina bakmali degilmi ama. ha sonra kendimizi biraz frenlemeliyiz tabi. canim dedigin gibi havalardan midir nedgir bilmem ama bu hafta hepimizde baya yemisiz anlasilan ) neyse o zaman hep beraber karar verelim bu hafta biraz midemizi tutalim derim. hem havalarda isindi yururuz belkim... ya ben sporu birakmak zorunda kaldim canim. birazda ondan kilo aldim sanirsam...

tamam canım bu hafta biraz yüklenelim sonuçta bu fazlalıklardan kurtulmamız sart 1-2 ay dikkat edelim sonra zaten kilo verdikce mutlu olcaz benim bu gün midem o kadar şişmiş ki yemekten hareket edemeyecek haldeyim form çayı ,içtim bakalım yarın frenlicem bakalım ya diğer kızlar ne alemde acaba sen yine tabloyu yap buraya kilo aldığımızı görünce moralimiz bozulur veririz:)

hani bu hafta liste

sebnem777(toplamda -3,00kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 70,00
bu cuma=69,00(-1,00)

aykurt (toplamda -3,300)
baslangic=100,300
gecen cuma=99,300
bu cuma=97,00 (-2,300)

1,73
baslangic=116,100
geçen cuma=114,700
bu cuma=115(+300gr)

miracle23 (toplamda -1,200)
baslangic=90,500
bu c.tesi=89,300(-1,200)
yokmu

05.04.2013 cuma gaza gelis listemiz ))
sebnem777(toplamda -2,00kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 69,00
bu cuma=70,00(+1,00)

aykurt (toplamda -2,200)
baslangic=100,300
gecen cuma=97,00
bu cuma=98,100 (+1,100)

1,73 (toplamda - 1,100)
baslangic=116,100
geçen cuma=114,700
bu cuma=115(+300gr)

miracle23 (toplamda ???)
baslangic=90,500
gecen c.tesi=89,300
bu cuma =???
[/QUOTE]

bu hafta bu kilolar gidecek arkadaslar bizim ipin ucu kaçtı:))) bakın yaza az kaldı hadi gayret mayısa kadar 5 kilo gitmeli güzel bir diyet bulsam onu yapcam var mı siz de güzel tok tutan diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…