- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi kenan_derya
-
Kilo vermek isteyen biri gunde normalden 2000kj daha AZ tuketmeli mesela normal bi kadin gunde 8000kj tuketiyorsa bizim en fazla 6000kj tuketmemiz gerekiyorki kilo verelim...
kızlar ben bu gün dayanamadım sanah yine fiksyumurta ve bir dilim ekmek yedim saat 10 gibi bir paket çayla bisküvi öğlen artık dayanamdım bir büyük karışık pide yedim akşam bişi yemezsem iyi olur ancak eritirim
kuzum ben hiç kalorisine bakmadım ki ama bu günden sonra bakcam yediklerimin kalorisine bakmak aklıma hiç gelmemişti de şu hani eti veya ülkerin çay keyfi yazan bisküvileri var ya bayada büyüktü aldığım netten resmini bulursam bakayım ayrıca akşam yemem inş demiştim ya bu gün kaçamak günüm galiba annem ciğer yapmış dayanamadım ondan ceyrek ekmekle yedim ardından da çikolatalı gofret yedim şimdide form çayımı içtim yani bu gün ipin ucu kaçtı:)))
offf yazdim yazdim silindi yaa. neysem dun kacamak gunuymus sanirim bende gofret yedim. bide iki gundur gece yatmadan karnim fena acikiyo anirim kan sekerim dusuyo. dayanamayip yiyorum. sabaha da kilo olarak karsima cikiyo. sanirim bu cuma vermeyim gectim kilo almis olacagim galiba. moralim bozuldu kizlar...
bu sabah kalkinca henen bi elma sirkeli su ictim ve ardindan kahvalti yapamadim. bi sat kadar yattim sonra yapabildim kahcaltimi. ve kahvaltida kepekli ekmek 3 dilim kadar bitaz yogurt ve 3-5 tanede zeytin yedim. ha azcikta bi catal krem peynirden aldim. bir iki fincan da yarim sekerli cay. simdi dukkandayim. yanima kuru kayisi aldim 2-3 saatte bir - iki tane attim agzima okadar.
ben bu gün gene sabah yumurta öğlende yine pide yedim dün abartmıştım bu gün akşam yemeyi düşünmüyorum bu arada elma sirkesi işe yarıyor sabah tartıldım aynı kilo 3 kilo vermişim yani kilo almamışım aynı yerinde bu arada hewpimizin dün kaçamak günüymüş okuyunca güldüm tek değilmişim üzülme kuzum veririz
off kızlar merhaba
nasılsınız
ben kötüyüm
kocam gitti diye annem bende kalıyo yok analaRLA DİYET FALAN OLMUYO
spor yapmakta yok
bu hafta boş yani
ne hayallerim vardı oysaaa
ben bu gün gene sabah yumurta öğlende yine pide yedim dün abartmıştım bu gün akşam yemeyi düşünmüyorum bu arada elma sirkesi işe yarıyor sabah tartıldım aynı kilo 3 kilo vermişim yani kilo almamışım aynı yerinde bu arada hewpimizin dün kaçamak günüymüş okuyunca güldüm tek değilmişim üzülme kuzum veririz
off kızlar merhaba
nasılsınız
ben kötüyüm
kocam gitti diye annem bende kalıyo yok analaRLA DİYET FALAN OLMUYO
spor yapmakta yok
bu hafta boş yani
ne hayallerim vardı oysaaa
bu hafta kaytarma haftadi kizlar. cok moralimizi bozmayalim. kilo veremesekte hatta alsak bile ucunda olum yok. bu hafta herkes ayni oldu cok kacirdik ne yapalim gecti gitti. yarin yeni bir gun. dun icin pisman olmak yersiz. birakin yarin icin plan yapalim ve verelim kilolaromizi...[/QUOTE
evet bu haftayı gecelim yarın tartılırız bakarız duruma ona göre devam ederiz bir plan yaparız haftaya her kes 2 kilo vercek ona göre:))
bu hafta kaytarma haftadi kizlar. cok moralimizi bozmayalim. kilo veremesekte hatta alsak bile ucunda olum yok. bu hafta herkes ayni oldu cok kacirdik ne yapalim gecti gitti. yarin yeni bir gun. dun icin pisman olmak yersiz. birakin yarin icin plan yapalim ve verelim kilolaromizi...
oooooo sebnemcim ben seni verirkende gectim alirkende) bir kilo 100 gram almisim hu huuuuuuu ))...
benim tartı dijital değil ondan 1 kilo gözüküyor aldığım:)) daha fazlada almış olabilirim bu gün ben çok yedim gene bu sıralar bahardanmıdır nedir gözüm doymuyo sabah ilk kez güzel kahvaltı yaptım çünkü kahvaltıda en sevdiğim seyler vardı sonra öğlen iki büyük börek eve geldim saat 3 te gene 2 tane börek ve iki muz yedim ardındanda cekirdek varmış evde bir avuç kadar yedim bu yemeyle almam normal akşam bişi yemem inş
bisi deyimmi kendimi suclu hissediyprum aslinda. siz yedikce ben de diyorum ya canin istiyorsa yemelisin diye. gerci kotu niyetli olsam siz kilo alirken ben verirdim. ama ne olursa olsun abartmamak sartiyla caninin istedigini yemeli insan en azindan tadina bakmali degilmi ama. ha sonra kendimizi biraz frenlemeliyiz tabi. canim dedigin gibi havalardan midir nedgir bilmem ama bu hafta hepimizde baya yemisiz anlasilan) neyse o zaman hep beraber karar verelim bu hafta biraz midemizi tutalim derim. hem havalarda isindi yururuz belkim... ya ben sporu birakmak zorunda kaldim canim. birazda ondan kilo aldim sanirsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?