95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

Tatlim cok az yemissin yaw... eger vucudun bunlarla yetine bilirse ne mutlu sana...

verirsin sirkeli su iç

hadi icelim bari seni kirarmiyim kizzz )

Belkide sis oldugun icin almis gibi gozukuyosun... almissanda dert etme verirsin... =) bu arada gecmis olsun... babaciginin neyi var..? Iyidir insallah.

ya dedigin gibi sislik var. ama bir iki gune toparlarim kendimi canim.babam da usutmus canim usutunce cok terler. bir iki gun sabah aksam terlemeden kendine gelemez. annemde baska bi ilde akrabamiza gitmisti. bende babacigimin karnini falan doyurdum sukur iyiydi de geldim tekrar dukkani actim .

Tatlim cok az yemissin yaw... eger vucudun bunlarla yetine bilirse ne mutlu sana...

kesinlikle sana katiliyprum. sebnemcim cok az yiyorsun vucudunu ac birakiyorsun sonra birden yemek isteyecek vucudun. birde su aklinda olsun canim eger az az yersen vucudun cok az yedigin icin hr yedigini depolamak isteyecek haberin olsun. minicikte yesen depolayabilir canim. az yeme sabahlari ozellikle cok az yiyorsun lutfen sabahlari guzel bi kahvalti yap aksamlari da cok ac kalma orasini sen ayarlarsin canim. ama dediklerimi yabana atma sakin emi. ha birde illede cumaya kilo verecem diye hirs yapma lutfen yavas verilen kilolar geri kolay kolay alinmiyor. ama bi haftada 2-3 kilo verince hemen alabiliyor insan bu yanilgiya dusme sebnemcim.

kuzum sabah evet yiyemiyorum yesem bile çıkarıyorum çok erken olduğu için normalde 10 gibi yersem çok iyi yiyorum yinede dediklerinizi yapcam haklısınız da sabırsızlığım yazın gelmesinden bu arada gecmiş olsun baban için

Arkadaslar ben bugun bi suc isledim... tiramisu yedim... insallah kilo almama yol acmaz... yarin cok exercise yapicam.. =) bu arada ki kardesimde baya kilo verdigimi soyledi... sanirim gaza geldim ve onda yedim tatliyi.. hehehe =)

bi iki kaçamak çok bişi ifade etmiyo önemli olan hemen toparlanmak ipin ucunu kaçırmamak....
tebrikler ee10 kilo az degil canım

benim menülerim karışık..ama yarından itibaren defter tutumaya başlayacagım...daha önce çok faydasını görmüştüm..eşim yarın 10 günlügüne kayınvalidemlere gidecek bakalım 10 benim için nasıl olacak kendimi kampa sokacagım ...toplam 4 kilo verebilirmiyim acaba birazda spor yapıp sıkılaşırsam farkedilir zannımca....
kararlarım
defter tutacagım
2 ögünde daha önce alıp başlayamadıgım nesfit14 var onu yiyecegim..
bol suyum zaten var
spor ekleyecegim (evde bisiklet,dengeli spor aleti,tiwister,plates topu ,dambıl,lastik)bu aletleri düzenli kullanacagım....
ve günlük ne yaptım ne yapmadım yazacagım..
önce kendime
sonra
sizlere
sssöööööööözzzzzzzzzz veriyorummmmmmmmmm

evet tamamen katılıyorum ne yedik ne spor yaptık yazmak lazımki hatalarımızı veya faydalandıklarımızı görebilelimmmm

kizlarrrrr. aksam misafirlikteydim ama kendime soz verdigim gibi ekmek yemedim biraz corba yarim tabak manti yarim tabak bamya ve bol salata. ha 3-4 catal da irmik helvasi aldim. ayip olmasin diye ya 2 ya 3 kasik hosaf yedim. aslinda biraz cok oldu ama elimden geldigince kistim ve ekmeksiz yedim..... bu arada netim birazdan kapanacak belki yarin giremem sayfaya. beni ozleyin emiiiii ))

kızlar ben bu gün dayanamadım sanah yine fiksyumurta ve bir dilim ekmek yedim saat 10 gibi bir paket çayla bisküvi öğlen artık dayanamdım bir büyük karışık pide yedim akşam bişi yemezsem iyi olur ancak eritirim

Bende tam tersine cok az yedim bugun ama istemeyerek... bugun kahvalti yapamadim cunku ekmek kalmamisti evde ve oglen iki parca sushi ve aksamada tavuk burger yaptim (kepekli ekmekle) bide iki kahve ictim... ama simdi iyiyim bide 2 saat yuruyus yaptim..

Sana bir sorum olacak cayla yedigin bi paket biskuvi kac gram ve kac kalori var? Merak ettimde... =)

kuzum ben hiç kalorisine bakmadım ki ama bu günden sonra bakcam yediklerimin kalorisine bakmak aklıma hiç gelmemişti de şu hani eti veya ülkerin çay keyfi yazan bisküvileri var ya bayada büyüktü aldığım netten resmini bulursam bakayım ayrıca akşam yemem inş demiştim ya bu gün kaçamak günüm galiba annem ciğer yapmış dayanamadım ondan ceyrek ekmekle yedim ardından da çikolatalı gofret yedim şimdide form çayımı içtim yani bu gün ipin ucu kaçtı:)))

buldum yediğim buydu Eti Çay Keyfi Fındıklı Kurabiye 161gr 161 gr mış kalorisi yazmıyo onada bakayım baya bir de yedim arkadas bir tane aldı içinden ben baya abarttım

Tatlim bende biraz arastirma yaptim ve 110gr eti cay keyfi findikli biskuvide 530calori/2219kj var.. normal (rejim yapmayan) bi bayan gunde en fazla 8000kj tuketmesi gerekiyo... ve sen sirf ara ogunde 2000kj dan fazla tuketmissin... =(

Ara ogunlerde bi parca meyve yesen daha iyi olur bence... mesela bi portakal veya bi elma... hem bol vitaminli hemde kalorisi dusuk... hemde aclik hissini giderir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…