- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi kenan_derya
-
selam kızlar ben bu gün korkudan tartılmadım ama gece kayısı ve sirkeli su içip yattım iyi geldi gibi bu gün az yedim sabah çok az kahvaltı öğlen bir paket bisküvi saat 4 gibi bir tabak yemek ve iki kaşık yoğurt akşam bişi yemezsem bu iş tamamdır acıkırsam da yoğurt yerim
verirsin sirkeli su iç
Belkide sis oldugun icin almis gibi gozukuyosun... almissanda dert etme verirsin... =) bu arada gecmis olsun... babaciginin neyi var..? Iyidir insallah.
Tatlim cok az yemissin yaw... eger vucudun bunlarla yetine bilirse ne mutlu sana...
Tatlim cok az yemissin yaw... eger vucudun bunlarla yetine bilirse ne mutlu sana...
kesinlikle sana katiliyprum. sebnemcim cok az yiyorsun vucudunu ac birakiyorsun sonra birden yemek isteyecek vucudun. birde su aklinda olsun canim eger az az yersen vucudun cok az yedigin icin hr yedigini depolamak isteyecek haberin olsun. minicikte yesen depolayabilir canim. az yeme sabahlari ozellikle cok az yiyorsun lutfen sabahlari guzel bi kahvalti yap aksamlari da cok ac kalma orasini sen ayarlarsin canim. ama dediklerimi yabana atma sakin emi. ha birde illede cumaya kilo verecem diye hirs yapma lutfen yavas verilen kilolar geri kolay kolay alinmiyor. ama bi haftada 2-3 kilo verince hemen alabiliyor insan bu yanilgiya dusme sebnemcim.
ya ben gene 1 kilo almışım ac karnına tartıldım 70 gösteriyo(( ama iki gün abarttım yemeyi ondan şimdi devam yola cumaya kadar 2 kilo gitmesi lazım
göbek eriten yiyecekler
MUZ: Potasyum oranı yüksek olan bu meyve, vücutta karnın şişmesine neden olan sodyum miktarını kontrol altında tutar.
YOĞURT: Karın şişliğine neden olan bakterileri yok eden faydalı bakteriler üretir. Ayrıca vücuttaki insülin miktarını dengede tutmaya yardımcı olur.
ÇİLEK: Bu meyveler antioksidan içerir. Vücuttaki kan akışını arttırır, kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlarlar. Eğer egzersiz yapmadan önce yoğurt ve çilek tüketirseniz kaslarınız çalışmaya hazır hale gelir.
YEŞİL ÇAY: Günde üç bardak yeşil çay metabolizmanızı güçlendirir ve ekstra 30 kalori yakmanızı sağlar. Ayrıca yağları da eritir.
TURUNÇGİLLER: Egzersiz sırasında yağların yüzde 30 oranında daha hızlı yanmasını sağlar. Yiyeceklerinize bol bol limon sıkabilirsiniz.
TAHILLAR: Tahıllarda bulunan lifler, vücudunuzun insülin seviyesini dengede tutar. Bu da yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlar. Vücudunuz bu tip gıdaları diğer yiyeceklere göre daha yavaş yaktığı için daha geç acıkmanızı sağlarlar.
güzel paylaşımlar ve bilgiler teşekkürler arkadaşım..
Arkadaslar ben bugun bi suc isledim... tiramisu yedim... insallah kilo almama yol acmaz... yarin cok exercise yapicam.. =) bu arada ki kardesimde baya kilo verdigimi soyledi... sanirim gaza geldim ve onda yedim tatliyi.. hehehe =)
yavrum bu kadar mi benzeriz benim en sevdigim yiyecek listemde yogurt en usttedir ve bende ekmekle yemeye bayilirim. yogurdun her turlusu hemde ev ypgurdu hazir yogurt tava yogurdu suzme yogurt. hatta yogurtlu mantinin yanina bile yogurt yerim dusun yani. her zaman dedigim gibi canim ac kalma cok canin istrse mutlaka ye ve dozunu sen ayarla. esim gofretli cikolata almis canim istemiyo simdi dedim folaba koydum. cips ve gofret almis cayin yanina diye. inan tek 3 tane cipsten 1 tane de gofretten aldim. gofret bi tatli geldiki yani fazla sekerli geldi zor yedim diyebilirim...
aslında benimde hatam aynı hayır demek en küçük lokmaya hayır diyebilsem arkası gelecek..tadına baktımmı gerisi geliyor...
güzel paylaşımlar ve bilgiler teşekkürler arkadaşım..
bişi değil canım hoşgeldin
kızlar ben bu gün dayanamadım sanah yine fiksyumurta ve bir dilim ekmek yedim saat 10 gibi bir paket çayla bisküvi öğlen artık dayanamdım bir büyük karışık pide yedim akşam bişi yemezsem iyi olur ancak eritirim
Bende tam tersine cok az yedim bugun ama istemeyerek... bugun kahvalti yapamadim cunku ekmek kalmamisti evde ve oglen iki parca sushi ve aksamada tavuk burger yaptim (kepekli ekmekle) bide iki kahve ictim... ama simdi iyiyim bide 2 saat yuruyus yaptim..
Sana bir sorum olacak cayla yedigin bi paket biskuvi kac gram ve kac kalori var? Merak ettimde... =)
buldum yediğim buydu Eti Çay Keyfi Fındıklı Kurabiye 161gr 161 gr mış kalorisi yazmıyo onada bakayım baya bir de yedim arkadas bir tane aldı içinden ben baya abarttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?