- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi kenan_derya
-
kızlar üzgünüm bu hafta kötü idi.hastane yogundu ve net yoktu.bugün nöbete gidecegim.ama burayı bırakmadım.19.04.2013 gec kalmis listemiz
Sebnem777(toplamda -3,00kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 71,00
bu cuma=69,00(-2,00)
aykurt (toplamda -1,600)
baslangic=100,300
gecen cuma=98,00
bu cuma=98,700 (+700)
1,73 (toplamda - 1,600)
baslangic=116,100
geçen cuma=114,500
bu cuma=115
kızlar üzgünüm bu hafta kötü idi.hastane yogundu ve net yoktu.bugün nöbete gidecegim.ama burayı bırakmadım.
ah ah 100 ü görürsem zaten kalpkrizi feçircem napcam bilmiyorum kızlar aranızda aktivon liquid fiber kullanan varmı gitmiyor bu kilolar doğumsonrası emanetikonu açtım cevapta alamadım yardım edinnnnnn:18:
kızlar ben bu gün baya kaçırdım sabah 3 tane milföy ve bir yumurta ölen yine 4 tane falan milföy akşam yani az önce tavuklu yemek bir çikolata bir elma hamur işi baya yedim bu gün yani şu nefsime hakim olsam şaşcam
sebnemcim senin su 9lu cay ne durumda icebiliyormusun tatlim fayda etmeye basladimi? Ben bikac gundur menengic kahvesine sardim. Sutle yapip iciyorum. Diyetle bi alakasi yok aslinda ama bikac gundur gunde bir fincan iciyorum. Hem sut icmis hemde menengicin faydalarini almis oluyorum. Kafeinsiz olmasi da cok guzel.
menengiç ne hiç duymadım ilk kez duyuyorum faydası neki 9 lu çay bana iyi geldi lavobadan çıkmıyorum:)))
Doru goruyosun kuzum. Dun senin sayfayi inceledim baya ozemisum kiz. Ama sizin sayfayi rahatsiz etmek istemedim. Burdaki arkadaslar yeni basliyirmus onlarla baslamak istedim kuzum. Pko sorunum var ve kiko vernem lazim basliyorum insaallah sizin sayfadanda tuyolari alir gelir burda paylasirim artikun)))
Merhabalar bende geldim, size katılabilir miyim?
merhaba benimde pco sorunun var ve 15 gün önce diyetisyene başladım. diyetisyenim bana akşamları yatıncaya kadar yudum yudum içmek üzere aşağıdaki karbonatlı karışımı verdi. pco nedeni ile vücudun tut tutmasını engelliyormuş
2 şişe maden suyu
4 limon suyu
2 portakal suyu
1 bardak su ve 1 çay kaşığı karbonat
bunları karıştırınca hemen içmiyorum asiti bitip köpürmesi durduktan sonra içiyorum. zaten 6 bardak kadar ettiğinden bitirebilmek için akşam başka bi şey yiyecek zamanım kalmıyor. atıştırmalara zaman kalmıyor yani. eğer çok ekşi olursa limonu 3e indirebilirsin.
hosgeldin. tabiki katilabilirsin. yalniz biz belli bir rejime uymaksizin yiyeceklerimizi azaltarak ve birbirimizle imkan buldugumuzca paylasarak birseyler yapmaya calisiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?