95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

19.04.2013 gec kalmis listemiz

Sebnem777(toplamda -3,00kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 71,00
bu cuma=69,00(-2,00)

aykurt (toplamda -1,600)
baslangic=100,300
gecen cuma=98,00
bu cuma=98,700 (+700)

1,73 (toplamda - 1,600)
baslangic=116,100
geçen cuma=114,500
bu cuma=???

gunaydin sebnemcim hayirli cumalar. canim ben regl donemimdeyim ama baya sis karnim. bugun hic tartilmak gelmedi icimden. sonra kizdim kendinimi kandiracaksin diye ve sabah tartiya cikinca moralim duzeldi inan. regl olmama ragmen 97,9gozukuyo yani 800 gr vermisim gozukuyo haydi hayirlisi. hormon hapimi bitirdim insaallah kilo almam gecer artik. sporu birakmak zorunda kalmam kotu oldu ama mecburdum. en azindan yediklerimi olcsem o bile yeter bana. canim bu arada biz bize yeteriz ben seninle arada da olsa muhabbet etmekten gayet mutlu oluyorum... ve merakla bekliyorum kilocugunu))

günaydın canım 69 kiloyum bu hafta sabit kaldı değişmedi şu 9 u bir yerde çaydan aldım bakalım bu hafta onu içicem işe yarar umarım çok sevindim canım yaza kadar vercez kiloları merak etme yaklaşık 20 günde 3 kilo verdim her haftaya 1 kilo düşüyo bu aydada aynını yaparsam süper olcak

kızlar üzgünüm bu hafta kötü idi.hastane yogundu ve net yoktu.bugün nöbete gidecegim.ama burayı bırakmadım.

ah ah 100 ü görürsem zaten kalpkrizi feçircem napcam bilmiyorum kızlar aranızda aktivon liquid fiber kullanan varmı gitmiyor bu kilolar doğumsonrası emaneti konu açtım cevapta alamadım yardım edinnnnnn:18:

kızlar üzgünüm bu hafta kötü idi.hastane yogundu ve net yoktu.bugün nöbete gidecegim.ama burayı bırakmadım.

kolay gelsin ALLAH im yardimci olsun zor bi isin var. bi haftadir yazmayinca biraktin sandim. kilon ne durumda yazarsan bugun guncellerim. dikkat et sagligina...

ah ah 100 ü görürsem zaten kalpkrizi feçircem napcam bilmiyorum kızlar aranızda aktivon liquid fiber kullanan varmı gitmiyor bu kilolar doğumsonrası emaneti konu açtım cevapta alamadım yardım edinnnnnn:18:

sorun kilo verememek mi yemek öğünlerini azalt biz öyle yaptık baya işe yaradı ben her seyi yorum ama azalttım

kızlar ben bu gün baya kaçırdım sabah 3 tane milföy ve bir yumurta ölen yine 4 tane falan milföy akşam yani az önce tavuklu yemek bir çikolata bir elma hamur işi baya yedim bu gün yani şu nefsime hakim olsam şaşcam

sebnemcim bayiliyorum yorumlarina )) ben bugun sabah yine tartilim 100gr vermisim cok buyuk basari ))

sebnemcim senin su 9lu cay ne durumda icebiliyormusun tatlim fayda etmeye basladimi? ben bikac gundur menengic kahvesine sardim. sutle yapip iciyorum. diyetle bi alakasi yok aslinda ama bikac gundur gunde bir fincan iciyorum. hem sut icmis hemde menengicin faydalarini almis oluyorum. kafeinsiz olmasi da cok guzel.

26.04.2013 gec kalmis listemiz

baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 69,00
bu cuma=69,00(sabit)

aykurt (toplamda -2,400)
baslangic=100,300
gecen cuma=98,700
bu cuma=97,900(-800)

1,73 (toplamda - 1,600)
baslangic=116,100
son tartilma=114,500
bu cuma=???

baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 69,00
bu cuma=69,00(sabit)

aykurt (toplamda -2,400)
baslangic=100,300
gecen cuma=98,700
bu cuma=97,900(-800)

1,73 (toplamda - 1,600)
baslangic=116,100
son tartilma=114,500
bu cuma=115(+500)

Son düzenleme:

menengiç ne hiç duymadım ilk kez duyuyorum faydası neki 9 lu çay bana iyi geldi lavobadan çıkmıyorum:)))

menengiç ne hiç duymadım ilk kez duyuyorum faydası neki 9 lu çay bana iyi geldi lavobadan çıkmıyorum:)))

canim bu ara derse calisiyorum nete giremiyorum kusuruma bakmayin emi. menengic kahvesi diye arat nette gorursun tatlim... senin cay kesin odem attiriyordur ondan cikamiyosun lavabodan )) umarim yaglarida eritir. ama fazla icipte yarar olur diye zarari olmasin emi. afiyet olsun canimmm. bende gexenlerde pek yediklerime dikkat edemedim ama bu ara dikkatteyim. aman ALLAHim bilir bozmayiz insaallah

merhaba benimde pco sorunun var ve 15 gün önce diyetisyene başladım. diyetisyenim bana akşamları yatıncaya kadar yudum yudum içmek üzere aşağıdaki karbonatlı karışımı verdi. pco nedeni ile vücudun tut tutmasını engelliyormuş

2 şişe maden suyu
4 limon suyu
2 portakal suyu
1 bardak su ve 1 çay kaşığı karbonat

bunları karıştırınca hemen içmiyorum asiti bitip köpürmesi durduktan sonra içiyorum. zaten 6 bardak kadar ettiğinden bitirebilmek için akşam başka bi şey yiyecek zamanım kalmıyor. atıştırmalara zaman kalmıyor yani. eğer çok ekşi olursa limonu 3e indirebilirsin.

Merhabalar bende geldim, size katılabilir miyim?

hosgeldin. tabiki katilabilirsin. yalniz biz belli bir rejime uymaksizin yiyeceklerimizi azaltarak ve birbirimizle imkan buldugumuzca paylasarak birseyler yapmaya calisiyoruz

oncelikle hosgeldin.paylasimin icin cokkkk tesekkur ederim. uygulayamayacagim bisey degil. denemek istserim. damdan dusenin halinden damdan dusen anlar derler ya suan benim halimden gercekten anlarsin. evlimisin canim. ve kilon kac merak ettim.

Son düzenleme:
ben bu gün acaip yedim sabah bir yumurta zacık reçel öğlen pide saat 3 gibi tavuk ve dondurma hala bile karnım aç reglim yaklaştı ondan olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…