- Konu Sahibi kenan_derya
-
en agir ilerlemesini kilo bakimindanmi yoksa yazisma bakimindanmi dedin tatlim. derya buraya acmis sayfayi ama banada mantiksiz geliyo aslinda bu sayfayi tasisak olur zaten deryadanda 2 hagtadir ses yok... havalar isinmaya basladi artik spora baslasak guzel olur. ben iki ay platese gittim cok memnundum ama iki haftafir birakmak zorunda kaldim. hem hastalandim hemde dukkana artik tek basima bakmam gerekecek vaktim kalmayacak...
neyse velhasil su diyet ve spor isine hiz versek hepimiz icinde iyi olacak... pnerilerinizi bekliyorum arkadaslar...
aykurt haklısın konuyu taşıyalım başlığıda değişelim ben 71 oldum benimkilo gerileyeceğine ilerliyo:)) iki gün çok tatlı yedim ondan arıca regl şişkinliği var 71 kilo oldum
mutlu oldugumuz kiloya donmek icin birlikte yola cikalim... bu baslik nasil?
tamam canım sen aç linki burdan yaz ordan artık düzenli devam ederiz bu arada bu gün tartıldım 70 gösteriyo sanırım şişkinliğim gitti çok mutlu oldum
canim demekki kilon sabitlenmis ama bi siskinligin vais simdi normal gozuktu bak bende sevinfim. bi turlu dun musait olamadim simdiyapabilirsem acacam sayfayi bakalim. 1,73 ve miracle den ses yok 2 gundur hayirdir. sanirim 1,73 un nobeti vardi o nobet yorgunudur... iyice dinlenir insaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?