95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

aykurt canım sen aç biz sana uyarız kilo sınırlaması olmasın çünki bayanların hepsinin her zaman kilo vermeye ihtiyacı vardır en azından yeni katılanlardan da fikir ediniriz sen aç bize haber ver linki ordan devam ederiz bu arada bu gün aktara gittim zayıflama çayı aldım bakalım işe yarayacak mı

sayfalar yani yazışmalar için dediydim aama kilolarda agır gidiyor zatenn..
sayfa taşınabilir ama nasıl bilmem..
suyu çok içerim zaten günde3-4 litreye yakın ama spor yok şuaralar..
yogun çalışıyorum haftaya daha rahat olacak.ama yarında nöbet var 24 saat..

aykurt haklısın konuyu taşıyalım başlığıda değişelim ben 71 oldum benimkilo gerileyeceğine ilerliyo:)) iki gün çok tatlı yedim ondan arıca regl şişkinliği var 71 kilo oldum

başlıgı ne yapacaksınız ki.
1. 2. takım gibi isim veremezsiniz bildigim kadarıyla.
ee 60,70,80 hatta 90 kilo yarışanlar bile var.ben bu bölümü 95 üzeri oldugu için tercih ettim zaten ..
zaten bendenfazla bu takımı temsil edende yok .
karar verirsiniz ben uyarım uyabildigim kadarıyla

hanimlar fikirlerinizi bekliyorum. aslinda ben de 95 ve uzeri diye girmistim bu topige ama onemli olan herkesle yardimlasmak. benim bir fikrim var mesela "su anki kilosundan mutlu olmayan hanimlar" yada " mutlu oldugu kiloya donmek isteyenler" yada "herkes birbirine destekle hayal ettigi kiloya ulassin" seklinde... birkac fikir verin lutfen...

mutlu oldugumuz kiloya donmek icin birlikte yola cikalim... bu baslik nasil?

tamamdir tatlim biraz daha bekliyelim kizlarin yorumunu alalim diycem ama sanirsam onlarda sever bu basligi diye tahmin ediyorum... acmaya calisayim yeni basligi. ben telden giriyorum eger yapamazsam ana haber ederim acarsin canim olur mu...

kimse yokmuuuuu... biraz isim vardi basligi acamadim. yarin acarim insaallah

tamam canım sen aç linki burdan yaz ordan artık düzenli devam ederiz bu arada bu gün tartıldım 70 gösteriyo sanırım şişkinliğim gitti çok mutlu oldum

tamam canım sen aç linki burdan yaz ordan artık düzenli devam ederiz bu arada bu gün tartıldım 70 gösteriyo sanırım şişkinliğim gitti çok mutlu oldum

canim demekki kilon sabitlenmis ama bi siskinligin vais simdi normal gozuktu bak bende sevinfim. bi turlu dun musait olamadim simdiyapabilirsem acacam sayfayi bakalim. 1,73 ve miracle den ses yok 2 gundur hayirdir. sanirim 1,73 un nobeti vardi o nobet yorgunudur... iyice dinlenir insaallah...

kizlarrr yeni konumuzu actim hayirlisi olur insaallah hepimiz icin de... diyet gruplarinin icinde... "Mutlu oldugumuz kiloya donmek icin birlikte yola cikalim" ismiyle... link atamiyorum cunku telden baglaniyorum... bu cuma ki listemizi yayinlamadik. miracle i bekledim ama ses gelmedi... oraya gelirseniz beraber yayinlariz kizlar...

12.04.2013 cuma gaza gelis listemiz ))
sebnem777(toplamda -1,00kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 70,00
bu cuma=71,00(+1,00)

aykurt (toplamda -2,300)
baslangic=100,300
gecen cuma=98,100
bu cuma=98,00 (-100)

1,73 (toplamda - 1,600)
baslangic=116,100
geçen cuma=115,00
bu cuma=114,500(-500gr)

miracle23 (toplamda -1,700)
baslangic=90,500
gecen cuma=88,800
bu cuma =???

Son düzenleme:
sebnemcim dunku ayfaya gelen bi arkadasimiz vardi ya. ona bi ozel msj atzbilirmusin birakip gittigimizi sanmasin bu sayfanin linkini ver gelirse gelir burayada... malum benim telden girince direkt birine ozel msj atamuyorum sadece cevapliyorum

merhaba kızlar .nasılsınız ben çok yogundum.cumartesi nöbet pazar annemin bahçeyle ugraştık akşamına ters düştüm resmen.pazartesi gündüz mesaideydim.akşam yine nöbetteydim.sabah nöbetten geldim bakayım neler ettiniz diye...

nöbetin üstüne bi nöbet daha tuttum canım dinlenemeden şuanda grip olmuş bi şekilde bulunuyorum .yorgunluk ve mevsim degişikligi ve hep hastalarla ugraşmaktan:2::2::2::2::2::2::2::2:

slm kızlar aykurtcum attım özel mesaj buranın linkini verdim bu arada benim sabah açkarnına kilom 69 gözüküyodu baya dikkat ediyorum ama çok mutlu oldum umarım geri almam kaldı 9 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…