95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

ben bu gün acaip yedim sabah bir yumurta zacık reçel öğlen pide saat 3 gibi tavuk ve dondurma hala bile karnım aç reglim yaklaştı ondan olsa gerek

canim senin bu durustlugune hayranim. ben bugun acayip yedim mesajlarina bayiliyorum. regl den olabilir canim. ama belki o caydan da olabilir. sen regl doneminde dikkat et bakalim biraz emin ol daha cabuk verirsin. normalde regl de daha kilolu durur ya insan. ben o donemde dikkat edince daha bi zayif cikiyorum tartida. ama tabi zayifladim sevincinden yine yiyotrum )

bugun kimse yok muuu??? sebnemcim 9lu cayin nasil fayda ediypr mu?

bugun kimse yok muuu??? sebnemcim 9lu cayin nasil fayda ediypr mu?

günaydın canım garip bi etkisi var acaip acıktırıyo dün her şeye saldırıyorum doyumsuz gibi oldum dün karnım çatlayacaktı gece o kadar yemişimki ben iyisimi galeta falan alayım acıktıkca ondan bir tane yiyeyim tartılmaya korkuyorum bu gün:))

Nihayet tekrar aranizdayim... Telefonum bozuktu anca yaptirabildim.
Ama diyetimi bozmadım sayilir.. Gecen hafta sonu hariç. Pazar günü doğum günümdü baya bi kaçırdım. pasta ve hamur işi çok yedim. =[ Buarada sizlerde kilo vermişsiniz sizi tebrik ediyorum. Özelliklede aykurtcum seni tebrik ediyorum bi haftada 800gr vermişsin.

hoşgeldinnnnnnn evet yine birlikte yola devam

) korkma canim korkma. ben spora ilk basladigimda ilk bir iki hafta acayip yiyordum hocam cok normal demisti sonra vermistim. bu 9lu cay nasil yapiyor aceba. netten arasturdin mi bu cayin fayda/zararini canim???

ooo hosgeldin canimmm. bizde sen habersiz gidince biraktin sandik canim.diyetini bozmadigin iyi olmus kuzum. dogum gununu de kutlarim hayirli saglikli yaslanmalar dilerim) okadarcik olcak kacarsa kacsin. kendi dogumgununmus sonucta. yarin unutma kilonu yaz lutfen. ben cok vermedim tatlim. bundan uc-dort hafta once daha zayiftim ama hormin hapi felan kullandim ve sporu birakinca tekrar 2hafta ust uste kilo aldim simdi haplarim bitti veriyorum o aldiklarimi. bide o zaman hastalanip bir gecede -2,400 gr vermistim. duzekince geri geldi kilolar anlayacagin. neyse sunu ogrendimki cabuk verince cabuk geri aliniyor. onun icin yavas olsun ama saglam olsun diyoruz...

canım ben aktardan aldım güvendiğim aktar ama çay çok acıktırıyo kiloyu sabitledi o doğru ne aldım ne verdim bu gün gene 69 ama ben düzenli içmiyorum cayı sabah içiyosam akşam içmiyorum unutuyorum bağırsak çalıştırıyo bitsin almıcam tekrar gerek yok

anlatim tatlim. senin bunyende aclik hissi yapiyor demekki kuzum... belkide ilk basta yapar sonra yapmayabilir bitene kadar istiyorsan ic tatlim. ben kilo vermisim bi kerem hih... aslinda daha cok verecektim ama persembe aksamlari agzimi tutamiyorum. ama yine de tam tamina koskocaman 100 gram vermisim kutlayin beni. dun gercekten yedim ictim sistim yoksa rahat 600-700gram verirdim. sanki o da cok hehe ) ama haftada en fazla yarim yada bir kilo verilmeli diyor doktorlar. benim ilk kilom 102,8di tatlim simdi 97,8 yani ocak 15ten filan bu yana. hmm 3,5ayda 5kilo aslinda az ama saglam olmasi onemli benim icin... buraya baslayali da 100,3ten 97,8e yani 2,5kilo vermisim. biz buraya marttami basladik?

18 martta baslamisim bu topige tatlim... 45 gun olmus yani bir bucuk ayda 2,5 kilo az bence ama dedigim gibi az olmasi degil saglam olmasi onemli. en azindan almayalim da yavasta olsa hizli da olsa veririz insaallah...

Son düzenleme:
canim bugun kontor yukletemiycem belki haftaici anca yukletirim gorusemezsek kendinize iyi bakin midenizi fazla simartmayin ) canim tablomuzu sen yaparsan sevinirim miracle ve 1,73 ve diger arkadaslarda kilo bildirirler insaallah tablomuz zayiflasin bari)

Kilosunu yazan ilk ben oluyum çünkü burda gec oldu şimdi yatıcam.. Ben bu hafta ne kilo verdim nede aldım.. Yani 84.3 kg. vermediğim için üzülmüyorum tam tersine almadığım için seviniyorum.

Merhabaaa!
Bende sizin gibiyim, standart bir diyetim yok, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, az yemeye ve akşamları yememeye çalışıyorum.2 haftaya yakındır bu moddayım, senelerdir denerim ama başarılı olamadım Pko ve insilün direnci var bende, ilaç kullanmaya başladım. Bu sefer azimliyim, verilecek çoook kilom olduğu için, yavaş yavaş da olsa başarıcam inşallah..

Sebnem777(toplamda -3,5kg)
baslangic kg= 72,00
gecen cuma= 69,00
bu cuma=68,500(500 cr)

aykurt (toplamda -2,500)
baslangic=100,300
gecen cuma=98,700
bu cuma=97,800(-100)

miracle bu cuma 84,3 sabit

Son düzenleme:
ben bu hafta sadece 500 gr vermişim ama baya yedim bu hafta yinede vermişim hayret ben bu gün tartıldım dün unutmuştum tartılmayı sanırım 9 lu çayın etkisi bu ama nedense daha çok acıktırıyo anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…