- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi kenan_derya
-
ben bu gün acaip yedim sabah bir yumurta zacık reçel öğlen pide saat 3 gibi tavuk ve dondurma hala bile karnım aç reglim yaklaştı ondan olsa gerek
bugun kimse yok muuu??? sebnemcim 9lu cayin nasil fayda ediypr mu?
Nihayet tekrar aranizdayim... Telefonum bozuktu anca yaptirabildim.
Ama diyetimi bozmadım sayilir.. Gecen hafta sonu hariç. Pazar günü doğum günümdü baya bi kaçırdım. pasta ve hamur işi çok yedim. =[ Buarada sizlerde kilo vermişsiniz sizi tebrik ediyorum. Özelliklede aykurtcum seni tebrik ediyorum bi haftada 800gr vermişsin.
günaydın canım garip bi etkisi var acaip acıktırıyo dün her şeye saldırıyorum doyumsuz gibi oldum dün karnım çatlayacaktı gece o kadar yemişimki ben iyisimi galeta falan alayım acıktıkca ondan bir tane yiyeyim tartılmaya korkuyorum bu gün:))
Nihayet tekrar aranizdayim... Telefonum bozuktu anca yaptirabildim.
Ama diyetimi bozmadım sayilir.. Gecen hafta sonu hariç. Pazar günü doğum günümdü baya bi kaçırdım. pasta ve hamur işi çok yedim. =[ Buarada sizlerde kilo vermişsiniz sizi tebrik ediyorum. Özelliklede aykurtcum seni tebrik ediyorum bi haftada 800gr vermişsin.
) korkma canim korkma. ben spora ilk basladigimda ilk bir iki hafta acayip yiyordum hocam cok normal demisti sonra vermistim. bu 9lu cay nasil yapiyor aceba. netten arasturdin mi bu cayin fayda/zararini canim???
ooo hosgeldin canimmm. bizde sen habersiz gidince biraktin sandik canim.diyetini bozmadigin iyi olmus kuzum. dogum gununu de kutlarim hayirli saglikli yaslanmalar dilerim) okadarcik olcak kacarsa kacsin. kendi dogumgununmus sonucta. yarin unutma kilonu yaz lutfen. ben cok vermedim tatlim. bundan uc-dort hafta once daha zayiftim ama hormin hapi felan kullandim ve sporu birakinca tekrar 2hafta ust uste kilo aldim simdi haplarim bitti veriyorum o aldiklarimi. bide o zaman hastalanip bir gecede -2,400 gr vermistim. duzekince geri geldi kilolar anlayacagin. neyse sunu ogrendimki cabuk verince cabuk geri aliniyor. onun icin yavas olsun ama saglam olsun diyoruz...
canım ben aktardan aldım güvendiğim aktar ama çay çok acıktırıyo kiloyu sabitledi o doğru ne aldım ne verdim bu gün gene 69 ama ben düzenli içmiyorum cayı sabah içiyosam akşam içmiyorum unutuyorum bağırsak çalıştırıyo bitsin almıcam tekrar gerek yok
benim yeme düzenim değişti sürekli yemeye başladım sanırım regl oldum bu gün ondan
Aranıza beni de alın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?