- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi kenan_derya
-
Merhabaaa!
Bende sizin gibiyim, standart bir diyetim yok, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, az yemeye ve akşamları yememeye çalışıyorum.2 haftaya yakındır bu moddayım, senelerdir denerim ama başarılı olamadımPko ve insilün direnci var bende, ilaç kullanmaya başladım. Bu sefer azimliyim, verilecek çoook kilom olduğu için, yavaş yavaş da olsa başarıcam inşallah..
Aranıza beni de alın :)
hoşgeldin miracle ben burdayım canım hala şişkinliğim var geçmedi bi türlü
Papatya cayi iyi gelir sisginlige... istersen onu bi dene... bende zehirlenmisim... dun yedigim herseyi geri cikardim... bugunde biraz daha iyiyim... bugun kahvaltida pek bisey yemedim ama oglen bol bol meyve yedim, bitane meyveli yogurt aksamada yarim lahmacun ile 1 ayran ictim..
diyetisyene gidiyorum.1 ay oldu 7 kilo hatta bu sabah 108dım 8 kilo oldu.hayatımda hiç bukadar kilolu olmamıstım.neyaptıysamda veremedim. oyüzden diyetisyene basladım.sabah yarım simit +yaglı peynir oldugundan 1 kk peynir + limonlu acık çay+ söğüş salata.kahvaltıdan önce 2 kayısı kurusu yarım litre su.kahvaltıdan sonra yine 2 kayısı birtane meyve.
Bende suan 95 kiloyumm veeee nelerr yapmamkiii bu kilolarıı vermekk için ... lütfenn kimler alıyolarsa gruplarınaa alsınlarr artık kiloyaa yeterrrr :)
ben aynı kalmışım yine 69 um uç ay oldu hala 3 kilo gitmiş ayda 1 kilo
Az vermek vermemekten ve hatta almaktan daha iydir... ben bu hafta cok hastaydim. Istahim hic yoktu ondan bu hafta 2 kilo vermisim... ama simdi biraz iyilestim herseyi yiyesim geliyor... sanki o iki kg geri alicam gibi gelio...
Aykurt da ugramio artik?
günaydınlar bu sabah 107.4 geldim. gidecek gidecek.en son 107yi 3 yıl önce görmüştüm
aynen :))) istemek bşlangıçKolay gelsin NILERSIN.bu sefer basaricaz.bizde boyle istek odukca.yilmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?