95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

Hosgeldin aramiza.. hep birlikte vericez bu kilolari... =)

hoşgeldin miracle ben burdayım canım hala şişkinliğim var geçmedi bi türlü

Papatya cayi iyi gelir sisginlige... istersen onu bi dene... bende zehirlenmisim... dun yedigim herseyi geri cikardim... bugunde biraz daha iyiyim... bugun kahvaltida pek bisey yemedim ama oglen bol bol meyve yedim, bitane meyveli yogurt aksamada yarim lahmacun ile 1 ayran ictim..

geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine umarım bişeyin yoktur

diyetisyene gidiyorum.1 ay oldu 7 kilo hatta bu sabah 108dım 8 kilo oldu.hayatımda hiç bukadar kilolu olmamıstım.neyaptıysamda veremedim. oyüzden diyetisyene basladım.sabah yarım simit +yaglı peynir oldugundan 1 kk peynir + limonlu acık çay+ söğüş salata.kahvaltıdan önce 2 kayısı kurusu yarım litre su.kahvaltıdan sonra yine 2 kayısı birtane meyve.

tabiki canım katılabilirsin birbirimize destekle verebiliriz kiloları yaza umarım hepimiz vermiş oluruz akşamları azaltırsak yemeleri ben verceğimize inanıyorum

Bende suan 95 kiloyumm veeee nelerr yapmamkiii bu kilolarıı vermekk için ... lütfenn kimler alıyolarsa gruplarınaa alsınlarr artık kiloyaa yeterrrr :)

Bende suan 95 kiloyumm veeee nelerr yapmamkiii bu kilolarıı vermekk için ... lütfenn kimler alıyolarsa gruplarınaa alsınlarr artık kiloyaa yeterrrr :)

canım bizim kapımız herkese açık amaç birlikte zayıflamak zaten düzenli birbirimize destek olup kilo verebiliriz tabiki katılmak istersen bekleriz gruba

ben aynı kalmışım yine 69 um uç ay oldu hala 3 kilo gitmiş ayda 1 kilo

Az vermek vermemekten ve hatta almaktan daha iydir... ben bu hafta cok hastaydim. Istahim hic yoktu ondan bu hafta 2 kilo vermisim... ama simdi biraz iyilestim herseyi yiyesim geliyor... sanki o iki kg geri alicam gibi gelio...

Aykurt da ugramio artik?

onun neti yok bu hafta gelir kontor alınca azimle vercez haklısın az olsun öz olsun

Selam kizlar baya azimli gordum sizleri bende baya azimliyim.34yasindayim.boyum1.70:kilomsa 93.5.ama uc hafta once 97ydidi.az da olsa verdim galiba.daha pek belli olmuyor tabi.insallah gardolabimi tamamen yeniledigim gunler gelecek.cok sabirsizlaniyorum.kilo verdikce cok mutlu oluyorum.

merhaba!..Bende 30 yaşındayım evde baskülüm yok baskül almaktan korktuğum için :)) ama sanırım 90 ları aştım. neyse ben zamanında 2 bçk ayda 25 kilo vermiştim.yani nerden bakarsak 7 sene önce bir anda kilo almadım ama zamanla evlendim fln öle öle derken :))))akşamları cips kola derken :)) çok kilo aldım tabiki. o zaman da akşam yemeyerek porsiyon küçlterek günde 2 saat spor yaparak vermiştim hee birde ekmeği bırakmıştım tabi. şu andada 8 gündür rejimdeyim.aslında böle rejimdeyiz diye kendimizi koşullamayalım yoksa insanın gözü dönüyor daha çok acıkıyor.ben böyle yaşıyorum artık böyle besleniyorum diyerek devam etmeli. inşallah her bu konuda emek verenler kilo verecektir inanıyorum. Allah sabırlar versin hepimize..(( hee bu arada boy 1.70 kilo 95 sayıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…