- Konu Sahibi kenan_derya
-
nöbetin üstüne bi nöbet daha tuttum canım dinlenemeden şuanda grip olmuş bi şekilde bulunuyorum .yorgunluk ve mevsim degişikligi ve hep hastalarla ugraşmaktan:2::2::2::2::2::2::2::2:
slm kızlar aykurtcum attım özel mesaj buranın linkini verdim bu arada benim sabah açkarnına kilom 69 gözüküyodu baya dikkat ediyorum ama çok mutlu oldum umarım geri almam kaldı 9 kilo
sabredemedim sevinçten bu gün fazla kaçırdım öğlen burger kinge gittim baya kalorili yedim kocaman kolada cabası üstüne az önce iki tane börek götürdüm yarın tartı yine yükselcek gibi:)) akşam bişi yemesem olur umarım yemem
afiyet olsun canim da bi ne yaparsak yapalim irademizi kontrol etmemiz lazim... ne guzel kilo verdik diye seviniyoruz sinrada agzimizi tutamuyoruz sevincten... amannn nasilsa veriyoruz diye... ben bugun asiri sisim canim ya... bikac gundur sabahlari sesim kisiliyodu... dunde biraz bogazim agridi biraz kulaklarim agridi derken hapsuruk burun akintisi... sifayi kaptim anlayacagin... dun baya nezle grip dolandim ortalikta... sanirsam bi hafta yatiracak yine... bide regl olcam bugun yarin onun sisligi var sanirsam... sabah tartiya bi sevincle cikrim en az 300-500gr vermisimdir diye +700 gosterdi gozlerime inanamadim... govegime baktim ve inandim sonra) ama cok yememe degil hastalanacagima yorumluyorum...
siz de kilolarinizi yazin listeyi guncelleyeyimmm...
insaallah almazsin gulum... insan alincada morali bozuluyo yemege verdim kendimi...
öğlen bir tabak özbek pilavı yedim ardından bir çilek ve türk kahvesi şekerli ve bir tane pide
afiyet olsun canim... insaallah yazdikca daha da motive olursun.. ben bi ara yaziyirdum ama baktim kimse yazmayinca utandim kendi kendime gelin guvey oluyorum diye... bi ara sadece gunluk yazarak bile zayiflamistim... canim bak o zaman kararli olalim nasilsa sadece ikimiz aktifiz... nobeti disinda 1,73 de geliyor... karar verelim butun yediklerimizi ya sadece buraya yada hem evde deftere hemde buraya yazalim... hic eksiksiz... tamam mi... bide birbirimizi kontrol edelim. zayiflamaya cok ihtiyacim var hem bebek icin hemde sagligim icin... 3 haftadir sporu birakmak zorunda kaldim... simdi vucudum yine aldi kendini ve hormon hapida aliyodumya sporuda birakinca kilo aliyorum ve moralim bozuluyor... bugun yuruyus olsun diye isim oldugu halde annemlere gittim ama gelirken yagmur vardi arabayi alip donmek zorunda kaldim... sukur bu hafta hapim bitti artik hormon hapida kullanmama gerek kalmiycak sanirim yasasinnnnnn... artik rahatca zayiflamak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?