95 kg ve üzeri bayanlar gelin beraber zayıflayalım :)

Merhaba kizlar ben aksam yemegimide yedim yazayim dedim 4kasik mantar yemegi ceyrek kepekki ekmek marul maydanoz bir kase yogurt veee bu aralar kafayi taktigim zeytinden 8 adet...

Hay maasallah sebnemcim baya neselidin ALLAH im neseni bozmasin gulum... Bugunku menunu daha cok begendim en azindan sabah ogle ac kalmamisin. Su formlar yerine baska bisi bulamazmiyiz ki. İnsanin kendini kesfetmesi guzel bisey bak sende un helvasiyle bulmusun yolunu. Sana onerim bi kac gun yedikten sonra bi gun cok farkli bisey ye ki vucut alismasin alisirsa doymayabilir veya depolamaya gecebilir... Basarilarinin devamini bekliyorum. Bali da iyi ki yemisin cunku vucudun tatliyada ihtiyaci var. Afiyet olsun kuzum... Bakalim yarin neler olcak...

akşam yemeği yemedim onun yerine iki kaşık dünki helvadan kalmıştı onu yedim bir tane de kivi yedim ve de 2 kaşık ıspanaklı yemek vardı ekmeksiz ondan yedim şimdilik tokum acıkmazsam bişi yemem acıkırsam elma yeerim garip bişi ben hep açtım midem alıştı mı yoksa bahardan mı anlamadım artık fazla açlık hissetmiyorum bu gün arkadaşlar börek pasta getirmişti ben yememek için çayımı aldım çıktım normalde oturup yarısını bitirirdim böreğin nefsime hakim olmayı hayatımda ilk kez sayenizde başardım gördüğüm halde tatmadım bile ama allahtan döndüğümde bitirmişlerdi:))) yoksa dayanamaz yerdim

Tatlim aslinda dedigim gibi onemli olan sey kendini kesfetmek. Gercekten baya azimlisin masasallah. Bende az once komsu 2 tane gozleme getirmis sagolsun sadece ucunda bi cimdik aldim sonra cok canim cekti ve birinin yarisini yedim ama seninle ayni duygudayim kendimle baya gurur duydum en azindan kendimi frenledim.

ben de az önce bir kaçamak yaptım babam brovni almış bir tane yedim :))) gene dayanamadım ya şimdi napsam ki eritsem şunu sirkeli su içsem işe yarar mı

ben de az önce bir kaçamak yaptım babam brovni almış bir tane yedim :))) gene dayanamadım ya şimdi napsam ki eritsem şunu sirkeli su içsem işe yarar mı

Aman kuzum okadar kafana takma tatlim. Yarin olctugunde yanina + browni yazariz bisi olmaz. Strese girme. Cok rahatsizsan bi soda ic eritir o tatlim

Gunaydin kizlarrr... Burda bi ruzgar var bi ruzgar var bu kilida beni bile savuruyor... Gerci azicik ucundan verdim gibi... Deruacim ben direkt ozel msj atamiyorum bana bi oylesine ozel msj at ki cevaplayabileyim. Telefondan cogu seyi yapamiyorum. Boy p.tesi kilim ve bugunkunu yazayim..

Bu arada sabah kahvaltimi yaptim. Ceyrek kepekli ekmek. Biraz zeytin biraz peynir azcik bir iki catal kadar helva ve sahanda kiymali yumurta ha bide 2-3 bardak yarim sekerli cay... Bugun domates salatalik vs yoktu... Yarim saate de spora gitcem. Ayyy bi halsizim kulaklarim ve bogazim geceden agrimaya basladi haydi hayirlisi burnumda akiyoooo...

Hayirdir kimseler yok ortalikta. Ben sporumu yaptim dukkana geldim bi icim kiyildi birazcik dut kurusu vardi ondan atistirdim birde eti form vardi paketin yarisindanda azi vardi onu yedim.

Nerdesinizzzzz hadi sebnem daha gelmedi deryacim sen nerdesin. Sana ozel mesaj attim umarim gelmistir

aykurt canım ben misafirlikteydim bu gün çok kaçırdım gene mecburen sabah yumurta kalmamıştı bir zeytin biraz bal yedim sonra saat 10 gibi eti form yine 12 gibi bir eti form daha sonra saat 3 gibi börek yedim ardından çay ve galeta sonra 6 da sebze yedim sonra az önce çayla mısır patlattık yedik ve de yanında yarım halley yedim ama patlamış mısırı abarttım:( bu gün tartıldığımda 2 kilo aç karnına 1 kilo tok karnına gitmiş gözüküyodu ama yarın belli olcak sizler nasılsınız derya aykurt umarım her sey yolundadır derya bu gün yoksun galiba

kızlar bu arada evde olduğunuz yerde zıplamak çok kilo verdirtiyomuş arkadaslar dedi yorucuda değil ben 50 kere zıpladım bu gun

kızlar bu arada evde olduğunuz yerde zıplamak çok kilo verdirtiyomuş arkadaslar dedi yorucuda değil ben 50 kere zıpladım bu gun

Afiyet olsun kuzum. Okadar kasma kkendini. Ben acayip hastayim yatak dosek yatiyprum nezle grip atesss. Duzelirim bakalim. Bende soylim bari derya yok bugun galiba. Bende ac karna bir kilo vermisim. Haydi iyi geceler yarin gorusuruz bacim

Afiyet olsun kuzum. Okadar kasma kkendini. Ben acayip hastayim yatak dosek yatiyprum nezle grip atesss. Duzelirim bakalim. Bende soylim bari derya yok bugun galiba. Bende ac karna bir kilo vermisim. Haydi iyi geceler yarin gorusuruz bacim

geçmiş olsun şekercim umarım en kısa zamanda iyleşirsin derya sen de iyisindir umarım evet 2 kilo vermişim az önce tartıldım hepsi sayenizde oldu bu haftada 2 kilo versem süper olcak haftada 2 kilo hiç fena değil

bu gün evdeyim sabah az önce kahvaltımı yaptım gene canım bir sey istemedi çeyrek dilim ekmekle biraz recel ve tereyağı yedim şimdide çayımı şekersiz içiyorum öğleden sonra günüm var orda yandım işte :))

Haftada 2 kilo cok olur kuzum birden cokersin ama ilk verilen sudan gider bisi olmaz. Bu haftada 2 versen bile sonra 1 e dusur lutfen... Ben seni gectim bi kerem sabah bi tartildim geceden sabaha 2,400 kilo vermisim hehe... Ama toparlaninca alirim sanirsam...

oley ya süpersin inş başarcaz yaza kadar vakit var evet çok hızlı vermemeliyim zaten bu gün günde çok yedim hamur işi (

oley ya süpersin inş başarcaz yaza kadar vakit var evet çok hızlı vermemeliyim zaten bu gün günde çok yedim hamur işi (

Kizzz neye oley diyon gidiciyim ben sabaha kadar hapsurarak verdim sanirsam o kilolari. Hazir hastayken verdimya geceden sabaha vermisken hic yemesen iyilesince bile ne dersin )) kuzum bisey desem inanirmisin. Bi kis boyunca hastalanmadim. Pazartesi diyete basladim haydiiiii cumaya hastalandim. Aceba bagisikligim zayiflamista ondan mi hastalandim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…