- Konu Sahibi kenan_derya
-
kuzum geçmiş olsun deya nerde iyice merak etmeye başladım inş o da hastalanmamıştır fazla yüklenme diyete demekki bağışıklık sistemin çökmüş kıyamam
Sagol kuzum ALLAH im razi olsun senden. Gece yine ateslendim ama sabah toparlandim sukur. Bugunde nezle ve oksuruk var. Bu arada sabah tartildim hala 2,300 - 2,400 vermis gozukuyom. Seviniyom bi taraftan. Ama istahim aciliyo en az bir bucugunu geri alirim sanirsam. Deryayi bende merak ettim ha. Hayirdir insaallah. Aman sen iyi ol bari canim. Caninin istedigi seyleri yememezlik etme sakin. Ha ne yaparsin. Atiyorum onceden olsa 4-5 dilim baklava yiyebiliyorsan 2-3 dilime dusur yada en az bi dilim ye ki hem istedigini yemis hemde kendini kontrol edip az yedigin icin zayiflamis olursun kuzum. Aman yeterki hasta olma lutfen tatlim...
Bende araniza bügün katildim 23 yaşindayim 1.60 boyunda 105 kiloyum bana önerileriniz nolur birlik olup verelim bu kilolari 1 bucuk yil önce evlendim 85 kiloydum cok kilo aldim troit bezlerim calişmiyor yavaş calişiyor yani hasthanede tahliler yapildi ama 6 ay sora bidaha gelin dediler troitimde bi kitle bulunduğu icin 6 ay sora nolcaği belli olcak ondan tedavim başlamadi yediğim herşey kilo olarak aliyorum 4 ay ağir bir fitness programi arti diet yaptm benle başlayanlr 20 kilo verdiler ben böyle bi proglamla 6 kilo inş birlik olurz benimlede fikirlerinizi paylaşirsnz herkeze başarilar buarada acil kilo vermem lazim cünkü snne olmak istyrm
Tv de biz soz duymustum "dun az yesen de bugun yeni bir gun, dun cok yesen de bugun yeni bir gun"...
Yarin biraz dikkat edersin cumaya kadar en azinda bu cumaki haline gelirsin kuzum mersklanma. Birden cok kilo verincede insanin istahi aciliyo yapacak bisi yok kuzum. Dusunsene herkes gibi bizimde tarti gunumuz pazartesi olsaydi moralin cok bozulacakti. Ama bizim tarti gunumuze daha 5 gun var bide bu yonden dusun bakim))
canım hoşgeldin birlikte vercez merak etme ben hiç diyet yapamazdım derya ve aykurt sayesinde en azından dikkat ediyorum akşamları yemiyorum artık dün hariç tabi:)) dün fazla kaçırdım
Keyfin yerinde maasallah senin tatlim. Aynen ooole yemeye devam et sen zaten kendini kontrol edersin kuzum. Bugun acayip bi kuru oksuruk tuttu ki sorma. Gece bu saatte bile oksuruyom uyku tutmadi tatlim. Pekmez ictim az once hadi hayirlisi bakalim. Gecmezse turp icine bal koyuyorlarya onu deniycem. Komsumda iki haftadir oksuruyo dun yapip icmis gece hic oksurmeden rahat uyumus. Bakalim gecmezse denerim herhalde canim. Derya ne durumda bende merak ettim acikcasi.belki neti yoktur. İnsaallah kotu biseyi yoktur.haklısın kuzum dengeli gitcem artık birden çok yüklenince olmuyo bu gün öğlen çorba içtim 3 dilim ekmekle sonra saat 3 gibi eve geldim evde iki tabak yemek yedim bir tanede kivi yemekten sonra şimdi artık bir sey yemeyi düşünmüyorum sen iyleştin mi bu arada deryadan hala haber yok dimi ben özel mesaj yollayamıyorum henuz inş iyidir
tşk ederım canım cevabina cok mutlu oldum inşallah benım denemedıgım yöntem kalmadı bır hastalık gıbı bıse buda troıt bezlerın yavas calısması baklm busefer ne yapıcm isvicre diyetiyle lahana diyeti var acaba onlarımı denesek diyorum???
Keyfin yerinde maasallah senin tatlim. Aynen ooole yemeye devam et sen zaten kendini kontrol edersin kuzum. Bugun acayip bi kuru oksuruk tuttu ki sorma. Gece bu saatte bile oksuruyom uyku tutmadi tatlim. Pekmez ictim az once hadi hayirlisi bakalim. Gecmezse turp icine bal koyuyorlarya onu deniycem. Komsumda iki haftadir oksuruyo dun yapip icmis gece hic oksurmeden rahat uyumus. Bakalim gecmezse denerim herhalde canim. Derya ne durumda bende merak ettim acikcasi.belki neti yoktur. İnsaallah kotu biseyi yoktur.
Ben bugunde evdeydim sanirsam yarinda cikmam evden. Bi iyileseydim. Yalniz hergun sabah aksam tartiliyom kilo aldimmi diye. İstahim acildikca mecbur iyilesmek icin yiyorum azcik aldim gibi. Yani o geceden sabaha verdigim kilonun yarisini aldim gibi. Ama hastayken bile dikkat etmeye calisiyom kuzum kepekli yiyom ekmegi. Mesela yemek yerken birden doydugumu hissettim ve biraktim kasigi ama tabakta yemek vardi hala. Ayirdim bi tavaya yarin yerim belki. Aksamda cekirdek felan yemedim mesela. Artik soz gecirmeye basladim mideme)[/QU
geçmiş olsun ya bilirim öksürüğü bende faranjit var sürekli sesim kısılıyor ben de tartılmadım bu gün tartılmaya korktum 2 gün fazla kaçırdım ya ondan:)) bu gün az yersem iyi olcak akşam umarım abartmam sen de bir an önce iyleş evet umarım deryada iyidir bu gün bir kadım bana kilo vermiş gibisin dedi çok mutlu oldum 2 kiloda bu kadar fark ediyorsa 4 -5 kiloda baya farketcek
Keyfin yerinde maasallah senin tatlim. Aynen ooole yemeye devam et sen zaten kendini kontrol edersin kuzum. Bugun acayip bi kuru oksuruk tuttu ki sorma. Gece bu saatte bile oksuruyom uyku tutmadi tatlim. Pekmez ictim az once hadi hayirlisi bakalim. Gecmezse turp icine bal koyuyorlarya onu deniycem. Komsumda iki haftadir oksuruyo dun yapip icmis gece hic oksurmeden rahat uyumus. Bakalim gecmezse denerim herhalde canim. Derya ne durumda bende merak ettim acikcasi.belki neti yoktur. İnsaallah kotu biseyi yoktur.
Ben bugunde evdeydim sanirsam yarinda cikmam evden. Bi iyileseydim. Yalniz hergun sabah aksam tartiliyom kilo aldimmi diye. İstahim acildikca mecbur iyilesmek icin yiyorum azcik aldim gibi. Yani o geceden sabaha verdigim kilonun yarisini aldim gibi. Ama hastayken bile dikkat etmeye calisiyom kuzum kepekli yiyom ekmegi. Mesela yemek yerken birden doydugumu hissettim ve biraktim kasigi ama tabakta yemek vardi hala. Ayirdim bi tavaya yarin yerim belki. Aksamda cekirdek felan yemedim mesela. Artik soz gecirmeye basladim mideme)[/QU
geçmiş olsun ya bilirim öksürüğü bende faranjit var sürekli sesim kısılıyor ben de tartılmadım bu gün tartılmaya korktum 2 gün fazla kaçırdım ya ondan:)) bu gün az yersem iyi olcak akşam umarım abartmam sen de bir an önce iyleş evet umarım deryada iyidir bu gün bir kadım bana kilo vermiş gibisin dedi çok mutlu oldum 2 kiloda bu kadar fark ediyorsa 4 -5 kiloda baya farketcek
Oy oy oy cok sevindim tatlim. Demek 2 kiloda farketti maasallah kuzum. Benim oksuruk hala ayni hayirlisi bakalim. Bu arada tatlim benim net bu gunlerde bitecek. Cumadan once yukleyemem tatlim ama cumaya kadar sabredicezz ve basaricaz insaallah hehe) gitsin kilolar yaglarrrrr )
mrb kızlar derya ben . Kendimi bildim bileli kiloluyum ama en son bebek hayaliyle sigarayı bırakıp da 8 ayda 118 kg olunca şoklara girdim resmen.. Ama sonra dedim ki kendime panik yapma kızım sen sigarayı bırakmış hatunsun kilo mu veremiyceksin :)) nitekim kendi yöntemlerimlerimle 3 haftada 114 oldum çok şükür rabbime..
Gelin sizde benimle beraber kendi yöntemlerinizi paylaşın ve destek olalım birbirimize
bugün sabah ,
büyükçe 1 bardak karbonatlı limonlu suyumu içtim daha sonra kahvaltımı 1 bardak yağsız süt eklediğim 1 kase k-flakes ile yaptım. Daha sonra ev temizliği vs yaptıktan sonra da şimdi sade şekersiz nescafemi içiyorum.
Akşamüstü annemlerle pazara gideceğim evden çıkmadan ya 1 meyve (salatalık-elma-portakal vb.) yada 3-5 tane kuru kayısı atarım ağzıma..
Akşam yemeğinde annemlerde olacağım ne yapıcam bilemiyorum vallahi :) en zararsızlardan yemeye çalışacağım bakalım. Allah yardımcım olsun
arkadaşlar ben tatlı ihtiyacımın önüne geçemiyorum. Lütfen yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?